gałgankowa laleczka 0 Napisano Grudzień 4, 2008 zmęczona jesteś czy mąż nie wymiział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 jesli juz to chuj a nie chui :o nie podobaja sie nie czytaj :o zadaje pytani bo prowadzisz jakby nie bylo ze mna jakas rozmowe i moje wychowanie kaze mi konwersowac :) co do dildo to jesli jestes juz tak zdesperowana i nie potrafisz znalesc ludzkiego czlona to twoj problem a co do chujni...nie o nick mi chodzi :o ale widze zes za glupia coby pojac znaczenie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 Ekskjuzymła :O Chui - piszę tak w celu swojej własnej autocenzury. ;] Zdesperowana nie jestem wcale, ale czasem jakaś zabawka zawsze się przyda dla urozmaicenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pastuszek bosy mokry od rosy 0 Napisano Grudzień 4, 2008 autocenzury...czlek normalny wie o co chodzi i nie musie widzec dokladnie jak jest to napisane :o tak samo jak chooj :o zenada :o gupia jestes jak chuj i nie chce mi sie z toba gadac :o Lech!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyskata fleja 0 Napisano Grudzień 4, 2008 A człek doskonały jednostka tak wybitna jak nie lubi jakiś badziewi między literami. Ludzie z tak niskim poziomem tolerancji jak Twój nigdy tego nie przeskoczą... Żegnam również. Ozięble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach