Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pastuszek bosy mokry od rosy

no pijawki, dziubasy i te inne

Polecane posty

Gość poke face papap
pijawki 🖐️

Gość ale o co chodzi...
?

Gość porażka murowana
nie prowokuj, bo jeszcze ktoś ci uwierzy :-o

Gość porażka murowana
o - i takiej chujni mi brakowała, a nie jakieś rozgotowane kluchy na każdym wątku, weź się w garść kobieto :-o 😘

Gość jurna dziewoja
w kim? ja też chcę się zakochać 😭

Dobrze. To teraz skoro jesteś sama ze sobą, winnaś zaopatrzyć się w przyjaciela, który Ci zadowoli... kiedy tylko będziesz miała na to ochotę. Polecam gumowego peńka.

To szkoda, że masz męża, przykro Ci z tego powodu i w dodatku jesteś zakochana w sobie :) Świniarą to może i jestem, ale nie żałosną. Tyś mało kumata skoro moją wypowiedź odebrałaś jako jakąś próbę ubliżenia Ci. Pfff...

Gość polejka
kolejna bez pomyslu na siebie, wannabe Warkocz ? czy tu znajdzie sie ktos interesujacy, ciekawy, niebanalny ? :O

Gość gobi bogi czy ja mu/jej bylo
wrocil pod innym nickiem tak samo zalosny jak byl pod tamtym :D :D :D

nie pamietam nicku, taki przyebany koles, kopia innych jarkow itp ktorzy przypelzaja tu co jakis czas z f23 obrazajacych kobiety, brak pomyslu na nick, na siebie , marne projekty myslace ze powielajac innych w obrazaniu forumowiczow beda tacy zayebisci :O wczoraj sie synek zblaznil wyzywajac jakiegos innego faceta od idiotow dlatego ze tamten pisze na kobiecym forum :D widac tez sam styl czyli kopia innych w tym nicku pastuszki blablabla ;)

slonca...pisze sie nie przyjebanych :o te wszystkie yyy to dla masturbatorow takich jak wlasnie warkocz czy inne manki, my tutaj piszemy po polsku !:o na warkocza mam alergie wiec bardzo prosze nie potownywac mnie z tym czyms :o zna sie zna flejo ale jakos dzis nie ma weny na zary bo ....mam was w dupie :o niemniej zycze wygranej lechowi :)

Gość tele magazyn z kiosku
:-o zajebac się tylko, lech przegrywa.

badz se przyj ana jak chcesz dla mnie jestes i tak przyebana bo tepo nasladujesz marne projekciny z f23 jakich tu bezliku :D pod gogi ci nie wyszlo, zazdrosisz Warkoczowi blacharskiego podejscia a tez ci jej nasladowanie nie wychodzi :D :D

flejo...czy ty widzisz co to cos pisze na gorze...ja i warkocz...no porazka :o 'A czy Ty przypadkiem nie masz mnie w dupje? ;]' pojecia nie mam kim jestes wiec z pewnoscia mam cie w dupie tak samo jak i caly otaczajcy mnie swiat :o ps. czy myslisz, ze byc taka chujnia to fajne jest ??

Ty i Warkocz - a co mi do tego, nie jestem na tym forum od chui wie kiedy, ale pare postów warkocza widziałam i mi się podobały bardziej od Twoich. Twoje Nie podobają mi się wcale. Skoro pojęcia nie masz kim jestem i masz mnie w dupie jak cały otaczający Cię świat (łącznie z wszelakimi dildami;] ) , to po co zadajesz jakiekolwiek pytania? :O A na Twoje post scriptum nie odpowiem, bo nie czaję myśli :) ...że Ty jesteś choojnią? i ma mi być Cię żal? :D