Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solistka

małpka

Polecane posty

Gość solistka

wiec planuje sie obiciac mam dosyc grube i geste wlosy ;p i tak mysle nad fryzura zwana "małpka" tzn gorna warstwa krotsza a dolna dluzsza ale nie jestem do konca pewna tej fryzury, wiec ma moze ktos ja? jest zadowolony? albo jakies zdjecia czy cos

Gość hgdf
a jesteś skinheadką? to jest fryzura dla dziewczyn z tej subkultury, tak też będziesz postrzegana

Gość solistka
nie jestem skinheadka. moze uzylam zlego okreslenia. bedzie wygladalo to mniej wiecej tak ze ta krotsza warstwa bedzie siegala do ramion a ta dluzsza troche za ;) i to wszsytko lekko wycieniowane

Gość haniuta65
malpka?:D pierwsze slysze ze mam fryzure malpki;] od 3 lat tylko tak scinam wlosy bo sie dobrze ukladaja i wyglada ze jest ich wiecej;] mam wlosy do ramion i gore krotszą;] ale nie tak bardzo mocno;]

Gość solistka
wlasciwie to nie jestem pewna co do tej nazwy ;p i dzieki za normalna odpowiedz ;) troche sie jeszcze boje bo mam grube i geste wlosy i moze cos nie wyjdze tak jak bym chciala albo co najgorsze pokreca sie

Gość solistka
up

Gość haniuta65
nie rozumiem czemu mialby sie skrecic, nie widze tez problemu w gestych wlosach, rozejrzyj sie na ulicy ile dziewczyn si tak scina maja od kreconych przez falowane do prostych wlosoww i wyglada ok.