Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sieee boje

paniczny strach przed porodem i wychowaniem niemowlaka!!!

Polecane posty

No wlasnie, calkiem prawdopodobne, ze Magda juz mama zostala :-) A moje samopoczucie bez zmian, niestety..... Najlepiej mi jest...w nocy gdy spie i podczas jedzenia :-P Poza tymi sytuacjami jest mi niedobrze i juz.... mam nadzieje, ze to ksiazkowy pierwszy trmestr i potem pusci :-) Kamilko, wytrwalosci dla corci zycze! I Tobie mocnego kregoslupa :-)

Kamilko, tworzycie bardzo ladna pare :-) A cora swietna, tylko czy tate nie bola plecy ;-) Ja nie mam zadnych zdjec w swoim profilu, bo kiedys w przyplywie emocji wykasowalam :-O wiec sie nie moge zrewanzowac, ale jak wrzuce nowe, to linka podesle....

Ja zwazywszy na sytuacje, mialam udany Dzien Kobiet :-) Rano dostalam piekne kwiaty, ktore teraz stoja w wazonie i pieknie pachna... A ja caly wczorajszy dzien przelezalam w lozku z ksiazka.... Troche sobie pospalam, generalnie sie lenilam :-D Nic wiecej nie bylo mi potrzebne do szczescia, biorac pod uwage moje samopoczucie ;-) A WY, drogie PAnie???????

Od mojego meza dostalysmy po pieknych rozach- Emilka chciala swoja zjesc :D a caly dzien byl super, rano bylismy wszyscy w kosciele, gdzie Emi wszystkich zaczepiala, pozniej obiadek, piski, smiechy i zabawy z corcia- oczywiscie wszyscy troje ;)

Karolinko kiedy zaeczelas dawac Krzysiowi jedzenie takie co wy jecie mam na mysli kotlety itp. do teraz robilam jej zawsze osobno obiad tylko ziolami doprawione i zawsze zjadala ze smakiem , az do wczoraj, teraz mi pluje i sie wscieka bo chce to co my, wczoraj mielismy pomidorowa z ryzem(staralam sie slabo przyprawic) to obalila die miseczki

Gość Daj jej Klara

Kamilko, przez pierwszy rok nie dawalam Krzysiowi naszego jadla, bo maly mial podejrzenie alergii. Ale na 2 dni przed ukonczeniem roczku pewna wspaniala pani doktor zdementowala opinie innych lekarzy i zawyrokowala, ze: DZIECKO NIE MA ALERGII!!!! Ach, co to byla za radosc! Kamien z serca! I od tego czasu pomalu, zeby nie przesadzic w druga strone, zaczelismy podawac mu to, co my jemy... Oczywiscie, Krzychu nie wszystko chce, to inna sprawa, jest tak wybredny, ze makabra.... Ale jak cora sie garnie do waszego jedzonka, to nie wzbranialabym jej.... A co tam u MAdzi????????????????????????

Gość tak sieee boje
dziewczynki miałyscie racje urodzilam przed terminem i mam Kubulka w domku mały jest przesłodki ale nie powiem,ze mialam obawy i stracha przed takim malusim człowieczkiem:) Karolinko mam nadzieje,ze te mdlosci pujda nie dlugo w niepamiec bo ja wymiotowalam do ostatniego dnia ciazy:P ale teraz to juz przeszlosc Kamilko ooo to fajnie ,ze tez bedziecie sie starali o drugie dziecko:) a Emilka sliczna taka podobna do tatusia:) pozdrawiam!

no to GRATULUJE Madziu z calego serducha, az mi lzy w oczach stanely!!!! kiedy urodzilas, ile Kubus wazy i mierzy no i jak minol porod??? mam nadzieje a wrecz jestem pewna ze obawy minely

Madzia, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak, napisz, kiedy maly sie urodzil, waga, dlugosc, no pisz, kobieto, jak spi, czy bardzo daje w kosc ;-) No i jak porod????

Gość tak sieee boje
porod w miare szybki bo od odejscia wod do porodu 3,5h w nocy mnie zlapalo a w szpitalu chodzilam z mezem,skakalam na pilce i chodzilam pod prysznic i jakos poszlo... nie powiem,ze nie bolalo ale dalo sie zniesc najgorsza byla ostatnia godzina:O Kubulka mi dali dopieo po kilku godzinach ze wzgledu,ze jest wczesniakiem mierzyl 47cm i wazyl 2500kg nie karmie piersia tylko butla ale nie obylo sie bez zmiany mleka bo mały nie mogl sie zalatwic zwykle jest spokojny i przesypia dni i noce ale dzis mialam okropny dzien bo plakal od rana i nie wiem co mu jest zmieniam pieluszki,karmie,poje herbatka tule,bujam,masowalam brzuszek,gimnastykowalam nozki i kladlam na brzusiu a on i tak jęczy:O moze sie zalatwic nie moze? ostatnio narobil w pieluche w nocy... ciezko sie zorientowac jak maluch nie mowi:P

A moze kolki sie zaczynaja???? MAsz racje, z noworodkami to nigdy nic nie wiadomo, maja swoje gorsze dni, choc obiektywnie wydaje sie, ze wszystko jest w porzadku... Grunt to nie tracic glowy, chociaz jest to czasami bardzo trudne.... To szybciutki porod mialas :-) Jak na pierworodke, nawet bardzo.... Dobrze, ze masz to juz za soba. A duzo przed terminem urodzilas????

Gość tak sieee boje
3 tyg przed terminem kolki?ale on ma brzuszek miekki wiec juz sama nie wiem:O

Gość tak sieee boje
nie mogl zrobic kupki daje mu debridat i jakos to jest:)

Czesc Dziewczyny!!! Moja Emi tez miala zaparcia, pomagalo jej jak jej nozki podkulalam delikatnie i staralam sie jej dawac duzo pic wody co nie zawsze wychodzilo. Dziewczynki moje kochane jedziemy do Polski juz w piatek w nocy tak sie ciesze wkoncu wszystkich zobacze :D bedziemy tam tylko tydzien czyli w w Wielkanoc wyjezdzamy lub Lany Poniedzialek wyjezdzamy, bo Arek nie dostal urlopu i we wtorek musi byc w pracy. Czuje ze poszlismy na calosc, ale mam nadzieje ze po powrocie wszystko sie zmieni na lepsze :) a co u Was Magda jak Kubus, Karola co u Ciebie???

Dziewczyny, wpadam tylko na chwilke, by oznajmic, moje kochane, ze spodziewam sie... BLIZNIAKOW!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Normalnie nie moge w to jeszcze uwierzyc, i boje sie, i ciesze :-P No to zmykam, musze wysypiac sie na zapas ha ha...

Gość sympatyczna133
Pilnie potrzebuje do pracy pracowników do obslugi poczty e-mail. Praca w domu. Potrzebny komputer z dostępem do internetu, oraz troche wolnego czasu. Dobre zarobki nawet do kilku tysięcy oraz okres próbny. sympatyczna133@buziaczek.pl

Czesc Dziewczynki!!! Madziu jak tam Kubus, minely juz te zaparcia??? Karolinko jak sie czujesz,a jak zareagowal Twoj maz na wiesci???

Kochane moje dzis wyjezdzamy dlatego juz teraz chcialabym zlozyc Wam zyczenia swiateczne: ..........$...$...$...$.. ........$..................$ .....$.......................$ ...$..........................$ ..$.000000........۩۩۩۩...$ .$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$ $.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$ $.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy.

Gość tak sieee boje
Kamila dzieki i nawzajem Wesołych Świąt!!! Karolina mnie tez zatkało!!! wow blizniaki !!! a ja sie balam jak dam rade z jednym dzieckiem... w takim razie GRATULUJE podwojnego szczescia:) napisz jak maz zareagowal no i jak ty sie czujesz? z Kubusiem wporzatku,lubi raczki a jak nie to placze musze go troche odzwyczaic bo nie bede miala chwili wytchnienia a on robi sie coraz ciezszy z kupkami juz tez lepiej dopajam go rumiankiem i jakos to jest na kolki mam esputicon i w razie co debridat po swietach idziemy na szczepienie juz sie obawiam jak to bedzie:O

Gość tak sieee boje
halo:)

Witam:) ja urodzilam dwoje:) swietnie Cie rozumiem bo przed pierwszym tak sie balam ze od ok 7 mies spac nie moglam:) ale miałam nie madre kobiety obok siebie. dzisiaj wiem ze tragicznymi opowiesciami potrzbowaly zwrocic na siebie uwage itd itp. porod boli ale nie taki diabel straszny :) chetnie Ci odp jeslli masz jakeis pytania bo sama swietnie pamietam moje przerazenie :) pozdrawiam i gratululje!