Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koperkowa

szukam ludzi do pogadania

Polecane posty

Mam 35 lat dwójkę fajnych dzieciaków córcia 6 lat, synek 2. Chciałabym czasmi z kimś pogadać o rzeczach ważnych i takich codziennych błachych. Mąż dużo pracuje i jakoś tak oddalamy się od siebie. Chwilami czuję się bardzo samotna. Chciałabym poznać ludzi z Krakowa i okolic tak, żeby czasem umówić się na kawę, wyjść z dziećmi do kina, na jakiś aerobik czy basen. po prostu pogadać

Gość Malutki Macius
zagłaszam sie :)

Gość Malutki Macius
ja lubie anke i jaj pipke i jej dupke i lube sie z niom onom pieprzyc(ale nie pierprzem :classic_cool:

Gość Malutki Macius
a co sie miałłło stac? nie no ja sie DAWNO POFAJDALEM,TERAS JEST OKEJK :)

koperkowa oni tu tak zawsze ludzi traktuja Chyba jest taki topik dla mam jesli dobrze poszukasz to go znajdziesz

niekoniecznie chcę pogaać tylko o dzieciach chociaż są w moim życiu najważniejsze, o miejscach , które wrto zobaczyć, o książkach wartych przeczytania ... o tym co często mi umyka

Gość karrmelka
Hej! Nie jestem ani z Krakowa ani z okolic choć być może jeszcze w te rejony zawitam;) Czy koperkowa jest dobrą kucharką?

koperkowa stara się zjadliwie karmić rodzinkę i idzie jej coraz lepiej ;-) ostatnio robię specjalizację z ciasta marchewkowego, niestety muszę zaprzestać, bo rodzinka z przejedzenia zaczyna odmawiac konsumpcji. Żeby sie nie marnowało zjadam ja, a kilogramów kilka do zrzucenia jest i ciasto nawet tak zdrowe jak marchewkowe w tym nie pomaga

Gość garnek
mam 9 lat szukam chłopaka w wieku 9 lat mój tel 692326447 a to gg 33771074 pa