Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedyna Afterglow

Boże. jestem chora.

Polecane posty

Nie wiem jak sobie pomóc. Kto mi moze pomóc. Od 3 lat mam bulimię, ale nie przeczyszczam się już tylko tyję. Od maja chodziłam na terapię, ale przerwałAM ze względu na koszty (70ł tygodniowow). Od 2 lat leczę się psychiatrycznie u lekarza. już nie nadążam. nie daję rady:(

Wspołczuje. Trzymaj sie . Może warto miec kogoś blisko, bliskiego....

Gość mizi69
WINNE SA MEDIA I TO CALE PATALAJSTWO ZWIAZANE Z MODA -chuda chudsza a po chwili trup

Próbowałam zaakceptować ale nie udaje mi się. Nienawidze siebie. Wiem, ze potrzebuję pomocy ale już zwyczajnie nie daję rady. mam za soba 2 próby samobójcze, kilka samookaleczeń:(

Zycie to cód , postaraj sie popatrzeć w przeszłość byłaś wspaniałą dziewczynką ,kochaną zapewne. Musisz zrobić wszystko , aby mieć przyjaciół , i jak najczęściej z nimi przebywać wygadać sie pośmiać .No i oczywiście musisz mieć terapeutę , przyjaciele powinni Ci pomóć. Masz chłopaka? :)🌻

Gość przesadzasz
Jest wiele osób które mają większe problemy. Zakładam że jesteś młoda i zdrowa, jedynie masz problemy z jedzeniem. Są gorsze choroby, naprawdę, uwierz mi. Staraj się bywać wśród ludzi, może zostań wolontariuszem, pomaganie innym odwróci uwagę od Twoich problemów, poczujesz się potrzebna komuś i wartościowa. Spojrzysz na własne życie z dystansem. Jak najmniej przebywaj w domu, wiadomo gdy człowiek jest zajęty to nie ma czasu na objadanie się w samotności. Trzymam kciuki, nie poddawaj się.

Coś ci napiszę jesteś egoistką co myślisz że tylko Ty chorujesz . Spójrz na dzieci które walczą o życie , te biedne istotki , które nie moga sie wyzwolić od choroby , mimo tak wielkich wysiłków . Więc weż się w garść i powiedz sobie od dzisiaj jestem inna .jak palacz , kończy z paleniem Ty musisz rzucic ten naug . życzę powodzenia