Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesamowita1989

POWINNAM ODPUSCIC? PROSZE POMOZCIEEE

Polecane posty

Podoba mi sie bardzo jeden chlopak. Znamy sie jakies poltora roku. Nigdy nam sie nie ukladalo. Mielismy spore przezycia, klotnie, nienawidzilismy siebie nawzajem. Jedna juz od pol roku jest dobrze. Wprawdzie nie rozmawiamy ale nie ma juz tej nienawisci. Jednak w Andrzejki stalo sie cos nie oczekiwanego. Zawsze unikalam jego wzrok postanowilam sie przelamac, oddawalam mu spojrzeniem, usmiechnelam sie do niego nawet. Podszedl do mnie ale nie odwazyl sie zagadac wiec ja to po chwili zrobilam. Rozmawialismy. Objal mnie przytulil pocalowal. Powiedzial ze zawsze chcial tej chwili. Chcial mnie pocalowac i nie zaluje tego. Tak powiedzial. Ze unikalam go a on ze zawsze chcial bym mu okazywala zainteresowanie. Powiedzial ze bardzo mu sie podobam i chcial by byc ze mna ale nie na raz. W niedziele nic nie napisal. Wiec ja napisalam spytalam jak tam po imprezie a on odp ze mnie przeprasza za swoje zach za duzo wypil. Zapytlam go czy go interesuje jesli nie ma mi napisacnie odp. Napisal ze malo pamieta co mowil gdy mu przypomnialam to nie odp. A ja glupia pisze ze wiem ze mu na mnie zalezy. Nie zaprzeczyl ani niepotwierdzil. Wiem ze jest nie smialy.Nie wiem co powinnam zrobic. Jak zachowac sie w sobote na imprezie na ktorej i on bedzie. PROSZE POMOZCIE CO ZROBIC?

Gość burn out syndrom
nie isc na ta impreze i zobaczyc co on zrobi :)

Gość ankaasdfg
on nic nie zrobi, bo jest niesmialy, chyba, ze sie schleje to zadzwoni...

Gość ankaasdfg
Gdyby czul do Ciebie to co Ty czujesz do niego to by wykorzystal ostatnia sytuacje... i to, ze jest niesmialy wcale go nie usprawiedliwia... Chcesz byc z niesmialym facetem? Czy on potrafi zalatwic jakiekolwiek sprawy? Ma podana Ciebie na talerzu i nie korzysta... zastanow sie... ja bym odpuscila

Gość nie chce mi sie czytac
ale pokaz fotke :)

Gość tez jestem niesmialy
i wrazliwy. Wez mnie 😍

Gość ankaasdfg
ale ja pociaga tamten...

Gość tez jestem niesmialy
ale ja pociaga tamten...-----ja moze tez tak na nia zadzialam :p

Gość ankaasdfg
niesamowita lubisz niesmialych? kreci Cie to?

Gość ankaasdfg
Ja tam lubie jak mi sie niesmialy spuszcze na twarz :)

Gość bo w życiu chodzi o to....
...żeby gonić króliczka

Gość ankaasdfg
pfffffffffff... ale ktos sie pieknie za mnie wypowiedzial... hohoho nie blyszczysz inteligencja...

Gość ankaasdfg
spojrz na to przyszlosciowo. Chcesz miec takiego faceta? nie bedziesz sie wstydzic?

Jest dla mnie kims waznym i zawsze chyba bedzie. Nie wiem co powinnam zrobic. Tez mi glupio ze pisalam wtedy do niego w niedziele ze wiem ze go interesuje itp. Przeprosilam za swoje zach. Powinnam go na imprezie unikac, czy zach sie jak by sie nic nie stalo?

sprawa wygląda tak: byłaś niedostepna - on cie pożądał. Pokazałaś mu, że ci na nim zależy, pisałaś do niego po tym wszystkim (glupota) więc mu juz nie zależy.

NIE. On jest tylko taki w kwesti milosci. Ma duzoznajomych, normalny jest, imprezuje itp. Ciezko mu mowic o milosci ktos ko kiedys skrzywdzil bardzo

Gość ankaasdfg
jezeli tego porzadnie nie wyjasnisz to bedzie sie to ciagnelo w nieskonczonosc. wez go kiedys wyciagnij na spacer i pogadajcie tak szczerze...

Gość ankaasdfg
wykorzystaj to. Jezeli raz sie potrafil sie przemoc to teraz tez to zrobi... Alkohol zrobi swoje i bedzie ok... Pogadajcie bardzo sczrze i sie dowiesz o co biega...

ja bym Ci radziła nie iść na te impreze, a jesli nic innego sie nie nawinie, to bądź na tej imprezie wesoła, szczęśliwa, i nie zwracaj na niego uwagi. a jeli cie zaczepi, to zachowuj sie normalnie, jeli nawiaze do sms'ow, to powiedz cos w stylu, ze pisalas glupoty, ze sama nie bylas pewna ale teraz juz wiesz, ze wszystko jest ak jak byc powinno;) i przepros go za to co pisalas, byc moze zacznie mu na tobie znow zalezec. powodzenia!!

Gość ppppppppppppp
popieram zdanie przedmówcy:-)

Gość juussa
hehe tez miałam takie przeżycia,oficjalnie kłótnie i nienawiść a w duchu mi sie podobał.Przełamaliśmy lody.Byliśmy ze sobą 5 lat,moja pierwsza wielka miłość,już nigdy później tak sie nie czułam...ach:)

Gość juussa
tylko moj nie byl nieśmiały a dumny,ja zreszta tez