Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1990........

ciążą???

Polecane posty

Gość kasia1990........

hej! czy na początku ciazy chodzi mi o pierwszy miesiac rosną i bolą piersi? bo czuje sie tak jakbym miala dostac okres a nie ma go już 14 dni;/

Gość kasia1990........
kasiutka3-za 2 dni go kupię wczesniej niestety nie mam mozliwosci ... to jak znasz odp na moje pytanie

Gość kasia1990........
Miki Mause87-ok napewno napiszę .ale to raczej nie mozliwe bo uzywalismy prezerwatyw (zadna nie pekła) tylko raz zdazylo sie bez gumki ale chlopak mowi ze na 100% "zdążył "

Wiesz różne rzeczy się zdarzają osobiście znam dwa przypadki gdzie chłopak"zdążył" a i tak była dzidzia,plemniki mogą przecież wydostać się wcześniej,także lepiej zrób test bo to faktycznie może być ciąża...mnie ostatnio też piersi strasznie bolały jak nigdy,okres mi się spóźniał 6 dni a jednak nie byłam w ciąży także ciężko powiedzieć.A chcesz dzidzię?

Gość aszka*
Ja gdzieś czytałam że piersi bolą ale po dłuższym czasie od zajścia w ciąże. Ale skoro spóźnia Ci sie okres i kochaliście sie bez gumki jest prawdopodobne ż e jesteś w ciąży. Przecież w wydzielinie przed wytryskiem też są plemniki!!!

Gość kasia1990........
Miki Mause87- hmm no w sumię chodzę juz z chlopakiem 2 lata i on by sie ucieszył z dzidzi , no ale z drugiej strony mam tylko 18 lat i chcialabym sie jeszcze troszkę "wyszaleć" no i jeszcze szkoły 1,5 roku mi zostało . no ale dziecko nie było by dla mnie jakąs wielka tragedją

aszka to źle czytałaś. Ja już urodziłam dziecko i wiem z doświadczenia że pierwszym z objawów są bolące piersi.

Gość kasia1990........
aszka*- no własnie też gdzies tak czytalam hmm no zrobię test za 2 dni i wszysto się wyjasni:)

Gość kasia1990........
madooonna-wiesz ale to nie jest jakis taki straszny ból .tylko troszke bolą jak sie je scisnie ;) .hmm czuję sie identyko jak przed miesiaczką ale niestety nie nadchodzi;(

Kasia1990....to życzę Ci powodzenia!daj znać ja zrobisz test! swoja droga każda kobieta przechodzi ciąże inaczej,ja nie byłam w ciąży,ale moją koleżankę bolały piersi zaraz po zapłodnieniu;/ natomiast inna z moich przyjaciółek nie miała na początku żadnych objawów,każdy organizm jest inny...

jestem w 33 tygodniu ciąży i pierwszy objaw jaki pamiętam to właśnie ból piersi, więc to nie jest tak że to przychodzi później, a rwący ból piersi pojawiał się kiedy troche zmarzłam. Test rozjasni wątpliwości. pozdrawiam:)

Gość mathilde de loup
oj kaska po prostu sie denerwujesz.ja osobiscie zycze ci wpierw matury,a potem wesela:)

Gość kasia1990........
to jutro a najdalej pojutrze zrobię sobie test i wam napisze czy będę miała dzidziusia . mathilde de loup-hmm no mam nadzieję że to tylko nerwy bo maturę to by się przydało zrobić.... dodam że ja niedenerwuje sie jakos mocno,a po za tym okres wczesniej spozniał mi sie najwięcej 3-4 dni i to było raz w roku a tak to mialam regularnie ;/

Koniecznie daj znać,w prawdzie jesteś jeszcze młoda i lepiej trochę poczekać,ale jak to mówią nigdy nie jest odpowiedni moment na dziecko,także jak będzie to nie masz co się załamywać ja też mam studia ale myślę,że jakoś dałabym radę

Gość kasia1990........
dzisiaj robiłam test i wyszła 1 kreseczka

Gość kasia1990........
niestety okresu nadal nie mam :( dzis to juz 17 dzien:( jak myslicie czym to jest spowodowane

Gość membrana
stresem. Za bardzo sie nakreciłaś tą ciążą. Jak by to sie powtarzało proponuje iść do ginekologa skieruje cie na badania hormonów, moze coś nie tak z tarczycą. Ale zapewne sie nie powtórzy:) Ja tak miałam wieeele razy ze jak sie czyms zestresowałam to potem okresu nie było i nie było:) Jak by to długo bardzo trwało to ginekolog zapisze ci zapewne luteine.

Gość kasia1990........
membrana- tak to napewno stres , jak okresu nie bedzie jeszcze z tydzien to ide do lekarza