Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona już nie może

MÓJ MĄŻ WOLI KOLEGÓW!!!!!!

Polecane posty

Gość żona już nie może

ja juz nie moge

Gość norma u mnie to samo

Gość no to dajjjj
haha,,witaj w klubie....tylko koledzy sa do d....haha

Gość autorka topikkku
taaaa tylko ja od trzech miesiecy z dzieckiem mieszkam u rodzicow bo ten tylko to ma w głowie ewentualnie czasem!!!!!! pokaże się u mnie a tak non stop takie smsy że prawie do psychiatry się nadaje chyba!

Gość autorka toppppikkku
teoria ja ich wolałam przez jakiś czas ale skończyła sie laba mamy dziecko nie mamy 15 lat sory

Gość auuutorka topikuuu
a ja wygalem\ nie czaisz nie trzymam go

rozwód. po co Ci gej?... tylko nie pisz ze "dla dobra dziecka". nie widze żeby dziecko mialo z takiego tatusia jakąs korzysc. poza zrąbaną psychiką, ale to nie korzysc.

Gość roki500
NO zaliczam się chyba do Twojego grona. U mnie podobna sytuacja, ja praca dziecko,a mąż praca koledzy i browary.

jestem autorką tego topiku wiecie ja już nie wiem co mam robić.... od pięciu miesięcy siedze u rodziców tyle złych sytuacji było że aż mi się płakać chce ostatnio się pojawił wziął dziecko nasze córeczke:) później powiedzial że zrobi mieszkanko dla nas!! po czym znowu impreza... i kłamstwa nie chce mi się wam nawet pisac o co chodziło wystarczy że znów zostałam okłamana

Gość roki500
a dlaczego Ty mieszkasz z córeczką u rodziców?

Gość Amerukę odkryłaś
nie zauważyłaś tego przed ślubem ? co się dziwisz 3/4 facetów ma dzieci w dupie, wolą imprezować niż się poświęcać jak to robią Matki Polki albo będziesz to tolerować albo dasz facetowi kopa i niech alimenty płaci....od razu mu się kumpli odechce, lamenty na forum nie ustawią Waszych relacji pierwszy raz się dowiadujesz że to zawsze kobieta jest skazana na dziecko ? przecież to kobieta zachodzi w ciążę, ona dziecko w brzuchu nosi i potem ona się dzieckiem zajmuje każdy facet na hasło "dziecko" czy "ciąża" ma ochotę się instynktownie ewakuować

Gość cuf7ryg r7
popieram przedmowce, sama widzialam jak w wieku ok 21 lat syn sasiada wpadl ze swoja laska, potem widywalam ich jak ona chodzila z dzieckiem na spacery itp a on gral z kolegami na boisku 🖐️

jak woli kolegów to gej. albo kryptogej. niech ma co chce. znajdziesz sobie lepszego.

Nie każdy się ewakułuje na hasło dziecko, rodzina a z kolegów sie wyrasta, kiedy on ma pokochać własną córeczkę jak Ty z dzieckiem mieszkasz u rodziców? On chciał tego dzieciatka, planowane, wyczekane? obyście się w porę opamiętali, czego Wam serdecznie życze. Pozdrawiam.

Gość sun123
fgfg

Gość autorko
mozemy sobie prawie podac rece... ja tez czasami wymiekam... moze moja sytuacja teraz nie jest tak dramatyczna, ale jestem juz na wykonczeniu i nie daje rady z ta hustawka... o opiece nad corcia nie wspomne...

a dlaczego Ty mieszkasz z córeczką u rodziców? własnie dlatego.... ja z tym facetem jestem od 5 lat małżeństwem a od 8 się znamy....wiem było przed ciążą też tak ,,powinnam wcześniej zobaczyć WIDZIAŁAM... później też nieciekawie...cały czas pociąg do kolegów tylko wiecie co ja go kocham i to jest moja mała tragedia myśle że on też mnie kocha przpraszam później smakuje jak aaaa kto nie poczuł ten nie wie