Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funky_Jane

Mam ochote k...sa za jaja powiesic...

Polecane posty

Gość ten kubeczek
W trosce o swoje zdrowie.:O A nasze zdrowie, to co? 😭

nie wiem co gorsze. Bo mój znowu jak gdzieś idzie to dzwoni 50 razy i mi mówi gdzie jest. Chociaż czasem jak już jest na jakiejs imprezie, to dzwoni i mówi: zaraz wychodzę, wiec za godzinę bede w domu. Słyszę, ze jest pijany. No i tak sobie mogę dzwonić co godzina. Kiedyś dzwoniłam do niego od 23:00 do 4:00 rano. W końcu o piątej sie stamtąd wytoczył. Oczywiscie wsiadł do autobusu usnął i nie wysiadł na swoim przystanku, tylko pojechał aż na pętlę. Mało tego, cały czas nie odbierał telefonu, więc nie wiedziałam co się dzieje. Ale ten mój to w ogóle ma taki fart, ze jak gdzieś pójdzie, to zawsze się cos stanie. On ma chyba taką gębę, że ciagle toś się do niego przyczepia:O Raz dostał butelką w dynie, innym razem wdał się w jakąs bójkę....ciagle coś:O Ale wracając do tematu, nie wiem czy nie wolałabym, zeby mi napisał jeden sms zamiast dzwonić w kółko. Zwłaszcza, ze mnie też ciągle wypytuje, gdzie jestem, co robie, za ile bede. Ale non-stop....co godzinę- pół. Już mnie to wkurza, bo nie lubię takiego wścibstwa. Poza tym cenie sobie prywatnosc:P

moja mężczyzna tez do szalu mnie nieraz doprowadza. tyle ze ja z nim nie mieszkam. lubil sobie po pracy z kolegami podrynic, a jak przyjezdzal to kima. do kolegi tez po pracy pojechal, niedlugo mial po mnie przyjechac, ale zapomnial mi powiedziec ze sobie pojechal i sie baaardzo zasiedzial bo popil... teraz juz na szczescie tak nie robi, a tez myslalam o rozstaniu, ilez to awantur bylo i rozmow. ja tez później niby zagadywalam sie z kolezanką, ze przyjechac nie moglam, dopiero baaaardzo pozno do niego jak cos docieralam( a jeżdze sobie jego autkiem hehe) mam nadzieje ze do tego jego zakutego łba cos dotarlo i juz nigdy tak nie bedzie jak bylo. no bo co...kocham ch**a heh :)

taaa, tylko wiesz, co? nie chce mi sie z nim ciagle gadać:P Ale chyba w takim razie jeżeli to co nam kładziecie do głów w tym mtopiku rzeczywiscie działa, to może zacznę tak do niego wydzwaniać co 10 minut....może czegoś się nauczy:O

Gość a ja ci autorko zazdroszczę
Mój mąż zmarł 3 lata temu, mam 37 lat dziecko. Wiesz ile bym dała, zeby żył... i nawet co tydzień takie akcje robił!!!! Poza tymi "wyskokami to porządny facet?

Tika, on szybko będzie miał dosyć telefonów od Ciebie :) Wystarczy, że zadzwonisz i powiesz "hej, wiesz, właśnie zjadłam obiad, były zraziki z ziemniaczkami". Za 10 minut "No hej, ide do sklepu po zakupy, może coś chcesz?" Po kolejnych 10 minutach "Jeeee, słuchaj, znalazłam taką suuuper bluzeczkę, mogę sobie kupić? No powiedz, mogę, mogę?" Next - "Wróciłam ze sklepu, teraz troszkę posprzątam i chyba się wykąpię" Po takiej serii facet na widok telefonu będzie bladł :D

Gość a ja ci autorko zazdroszczę
i teraz z perspektywy czasu wiem że popełniłam błąd dosypując mu trutke na szczury do piwa..gdybym mogła cofnąc czas:(

A ja - współczuję Ci, ale czy uważasz, że autorka ma być zadowolona, że facet po prostu jest? Nie popadajmy w skrajności... Trzymaj się, jeszcze wszystko przed Tobą.

Gość ten kubeczek
Mało stanowczy, mnie nie trzeba długo uczyć. :D Zadzwoniłam do swojego, żeby powiedzieć mu, że na forum jest fajny temacik, który będę śledzić. Za 10 minut zadzwonię, żeby powiedzieć, żeby kupił cytryny, bo robię herbatkę i ostatnią cytrynę już napoczęłam, a za następne 10 minut, żeby nie kupował, bo może sama wybiorę się do sklepu. :D;)

Gość ten kubeczek
Wydzwania, bo jestem na zwolnieniu i on chce, żebym nie wychodziła z łóżka.:(