Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vioola

W tym roku hitem gwiazdkowym dla faceta sa slipy SLing SUPPORT....

Polecane posty

Gość vioola

Dzis w TVN "Nowosci"mowili , ze absolutnym hitem sa slipy SLING SUPPORT dla mezczyzny. Potwierdzam, moj chlopak oszalal i ma juz chyba 10 par. Uwaga, w Polsce bardzo ciezko je dostac sa 2 sklepy: a wlasciwie jeden www.luffluff.pl, bo ten ma ceny takie jak na Zachodzie Europy, (ca.50 zl- drogie, ale facet oszaleje !) :)

Gość mata9
Christian Slayter chodzi w takich . Kocham go i uwazam za najbardziej seksownego mezczyzne na swiecie :)

Gość żałosna reklama sklepu
:O

Gość mata9
co jest niby zalosne?

Gość jak dla mnie
slipy jak slipy. niczym nie roznia sie od bielizny chocby ck, ktora jest bardziej popularna..nie widze powodu aby facet mial wariowac na punkcie zwyklych majtek.

Gość mata9
bo to nie ty masz w tynm chodzic tylko faceci. SLing support poprawia ukrwienie wiadomo czego i facet jest bardziej naladowany testosteronem. zreszta zapytaj sie kazdego faceta , ktory zna sie na rzeczy i powie Ci , ze komfort w sling support jest nieporownywalny do niczego. Oczywiscie pewnie jakis menel z Przasnysza nie wie co to sling support wiec takich sie nie pytaj. Albo lepiej zobacz sobie w necie, sa cale strony temu poswiecone . Zreszta caly cywilizowany swiat juz chodzi w sling support, no coz mamy XXI wiek...

Gość jak dla mnie
ehehhe caly cywilizowany swiat? bez przesady. fakt, ze ta bielizna jest specjalnie profilowana, ale nie ma sie czym tak podniecac w USA te majtki sa tanie jak barszcz i ogolnie dostepne. poza tym profilowaniem niczym nie roznia sie od inncyh majtek. poza tym slipy same w sobie nie wygladaja zbyt rewelacyjnie na facecie(to tak jak ze stringami u kobiet, jak za wiele sie odslania to przestaje byc sexy). maja w swojej ofercie niby bardziej zakryte bokserki, ale tez wizualnie nie zachwycaja.

Gość mata9
Tylko tutaj chodzi bardziej o fizjologie. Poza tym moj chlopak nosi takie slipy i uwierz mi wyglada bardzo dobrze. To prawda , ze sling support nie jest dla kazdego, w Polsce wogole nowosci przyjmuja sie bardzo powoli bo my jestesmy konserwatywnym narodem, pelnym podejrzliwosci i strachu przed tym co nowe. Faktem jest jednak, ze w Stanach czy Europie Zachodniej sling support to juz pewien standard nowoczesnego mezczyzny. W Polsce publicznie przyznaje sie do noszenia sling support Pawel Malaszynski, pewno jak zapytac Pudziana to zrobi tylko wielkie oczy i wogole nie zrozumie pytania. Tak to mniej wiecej wyglada :(

Gość astorka
mi sie podobają.

Gość jak dla mnie
nie ma co do majtek dopisywac filozofii, bo o to chodzi producentom. i Polacy nie boja sie nowosci, ale ceny. nie wszystkich stac aby za pare majtek dac 50 zl tym bardzie jesli nie sa warte wiecej niz 30. poza tym nie widze potrzeby przyznawania sie do noszenia konkretnej marki majtek, bo place za majtki, a nie za to aby im moc zrobic reklame. od tego jest dzial marketingu. osoby publiczne, ktore dostaje ta bielize za darmo moze czuja sie zobowiazane.

Gość jak dla mnie
ja nie mowie, ze sa brzydkie. sa zwyczajne, tylko, ze profilowane.

Gość mata9
tu raczej rzecz w tym , ze nie tylko wyprofilowane ale maja specjalny mechanizm takie, jakby to nazwac, strzemiaczko, czy cos podobnego , ktore powoduje , ze meskie przyrodzenia nie ugniata sie i nie nagrzewa niepotrzebnie. Zreszta nie beda tego tutaj tlumaczyc bo mozna poczytac w internecie. Co do ceny: ok, a drogie, ale i tak tansze niz chocby wspomniane powyzej CK, ktore nie maja takich rzeczy i sa nieco juz old fashion . Za cene 1 pary Ck sa 2 pary slip C-in2 sling support. Taka roznica. Zreszta , sama firma c-IN2 jest o ile wiem w 100 najbardziej trendych modowo firmy USA i na pewno dobrze sobie radza. Szkoda tylko, ze wszystko jest chronione patentami i nasi polscy producenci nie moga skorzystac z tej wiedzy.

Gość karola_lodz
Ogolnie ciekawe tam maja rzeczy. Nie kłócćie sie, jesli kogos nie stac na slipki dla bliskiego za 50 zl to przeciez jest to zrozumiale. Te, ktorym szczescie nieco bardziej sprzyja spokojnie sobie kupią i uszcześliwią partnera. Mozna kupic tez tansze, bardziej zwykle chocby w Atlantiku po 15 zl.

Gość jak dla mnie
ck moze i jest 2x drozszy, ale w PL w USA te dwie firmy stoja na mniej wiecej tak samo.

Gość marri
wow.. jaka strona :)

Gość vioola
widze, ze jest sporo znawcow od tematu :) brawo dziewczyny ! Oświećmy trochę tych naszych facetów bo niektórzy z nich są wciąż jeszcze na poziomie chodzenia w lużnych "bokserkach" brrr....,które chyba tylko jeszcze w Polsce mają swoich fanów. Większy obciach trudno sobie wyobrazić, szczególnie gdy wylewa im się brzuch piwny.

Gość Dorosil
Najlepsze sklep jaki widzialam w polskim internecie dla mezczyzny. Fakt, drogo, ale widac , ze to klasa sama dla siebie . Szkoda, ze inne sklepy maja tak dziadowska i oklepana oferte i nawet nie probuja powalczyc o bardziej wyszukanego klienta.

Gość EWEA
Czy mozna kupic takie slipy gdzies we Wroclawiu ?

Gość Magda Ka.
No wiec tak. Moj chlopak dostal te zachwalane powszechnie slipy sling support ode mnie teraz na Mikolajki. Musze powiedziec, ze zakup sie udal. Bardzo mu sie podobaly, faktycznie bardzo efektowny produkt, do tego ladne opakowanie, mini katalog ze zdjeciami ogolnie powyzej standardow. Sama przesylka doszla w 3 dni, widac, ze ten sklep mocno dba o klienta, dzwonili do mnie kiedy wyslali, dzwonili aby sie upewnic ,ze wszystko doszlo, ogolnie milo. Jesli faktycznie ktos potrzebuje czegos markowego w rosadnych cenach to szczerze polecam. Na pewno nie bedziecie zawiedzeni, to juz sama widze po sobie.

Gość greYA
Czy mozna kupic takie slipki gdzies w Lublinie ?