Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Pytanie do tych co mnie już troche znają w sensie moje wypociny na kafe

Polecane posty

międzu oczy dzieki! właśnie szukałem jakiejś konkretnej przeglądarki internetowej. o tej nigdy nie slyszalem..dobra jest?

no jesli jedynie na podstawie tematu sie wypowiadasz to gratuluje:]

ale nie rozumiem do czego zmierzasz z tym NPD..chcesz mnie zaprosić do tej swojej organizacji Narcissisitic Personality Disorder skupiającej ludzi podobnych do Ciebie? no to niestety ale musze odmówić..

jesli nie rozumiesz, to bardzo mi przykro, a wystarczy sie zastanowic nad prosta rzecza: Co o mnie sądzicie? proszę krótka charakterystykę? w kliku zdaniach cos o mnie..jestem ciekaw na ile będzie trafne kto moze wpasc na pomysl, zeby tak napisac i juz :-)

między oczy czemu się przyczepiłeś:D masz jakiś problem?:P coś Cie boli, nie masz na piwo chcesz wysępić fajke? o co chodzi? bo nie wiem.. przeciez nie musisz pisać w tym temacie jeśli nie chcesz..:) nie moja wina że zwykła proźba do ogółu zostałą odebrana negatywnie i na opak.. nie jestem narcyzem, uwierz mi.podobnie jak nie szukam tutaj dowartosciowania się. więc..tam sa drzwi:P

Gość Niecierpie takich facetow
Dretwy, przemadrzaly wodolejca.

Gość po 40
chyba gdzieś tgo nicka widziałąm ale kompletnie nie pamiętam na jakim temacie :O Co do kłamstw to jestem specjalistką możesz pytać. teraz nikogo nie zdradzam sle zdarza sie że jakis były kochanek zdzwoni przy obecnym, najwazniejsze zachować zimna krew, nie mieszać się. W czasie zdrad podstawa kasowac od razu smsy, ja jak zdradzałam mówiłam facetowi że chodzę na tańce w środy a chodziłam do kochanka

Gość rude loki
A ja tam myslę, że taki możesz byc nawet sympatyczny. Kilka tematów założyleś - jak dla mnie ten z ANKIETĄ był nawet fajny, tylko szybko upadł, bo nie kontynuowałeś i zero wniosków ;)

AccccA masz jakieś kompleksy?:) bo nie bardzo rozumiem tego typu pytania:D ale trudno odpowiadam nic o tobie nie sądzę- bo dośc rzadko się stykamy może mam wrażenie , że chcesz tu zaistnieć ale to całkiem normalny odruch

najprawdopodobniej ike nie umiesz czytac ze zrozumieniem ;-) albo nieopatrznie odnioslas sie do samego tematu bez czytania tresciwej tresci watku :-)

oczywiście że odniosłam się do pytania zawartego w pierwszym poście z doświadczenia wiem- ze ono jest najważniejsze a reszta to już czasem tylko głupie tłumaczenia wcześniejszego zachowania

wkurzona- w sumie mama natura wiedziała co robi dając mi naturalne brązowe włosy;)

ike mam jeden od jakiś 20 minut..wielki kompleks przez was wywołany..otóż czuje się niezrozumiany:((

Cześć! odniosłam podobne wrażenie jak Ike, podobnie Cię też rozgrzeszam. :P Pozdrawiam, M.

Marta rozgrzeszasz mnie? a z czego? Ike wkurzona mnie ubiegła..włosy super.

otóż czuje się niezrozumiany nic nie szkodzi:) nie ty pierwszy nie ostatni:)