Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AccccA

Pytanie do tych co mnie już troche znają w sensie moje wypociny na kafe

Polecane posty

luśka jestem od tygodnia, jesli chodzi o ortografie..cóż błąd to moje drugie imie... żeby było smieszniej jak piszę ręcznie błędów nie robie (pewnie jakis defekt w mózgu ale chyba nie groźny:P) sami..jesli chodzi o zmiany to w sumie masz racje ale nei do końca|:P a brak siły przebicia po czym wnioskujesz?>? o! i własnie..jestem taki zwykły. cokolwiek to znaczy trafiłaś...

brak siły przebicia---prosty przykład gdybyś miał takową siłę ,powstawały by o Tobie topiki jak grzyby po deszczu:) Przejmujesz sie opiniami innych ludzi:P

sami..owszem, przejmuje sie opiniami innych ludzi, ale nei wszystkich ludzi i na pewno nie wirtualnych ludzi;) a co do siły przebicia no trudno..widocznie nie jestem trendy.. jakby co sam o sobie będe zakładał tematy pod innymi nickami:>

Lubisz sie upewniać ze dobrze zrobiłeś podejrzewam ze ubierasz sie jak Ci dziewczyna każe a nie tak jakbyś Ty chciał:) acha jesli chcesz zafarbować włosy to nie rób tego...bedziesz sie zle czuć :) pozdr

nie chce farbowac..dziewczyna mi nie pozwala..D: no ubiera mnie i kupuje mi ubrania, i czesze..ja nie mam nic do gadania:( chyba kazdy lubi się upewniać że dobrze zrobił..szczególnie jesli było to coś ważnego

nie tłumacz sie chciałes analize to ja dostałes tylko prośba ode mnie nie rób teraz z siebie na kafe innego niz jesteś tacy jak TY tez są potrzebni👄

ale ja sie nie tłumacze..upewnianie sie czy dobrze postapiło nie jest czymś złym imo..chyba.. poza tym.. ja nie jestem inny niż jestem, sami:P jestem sobą , nikogo nie udaje:D i tak wiem że wszyscy mnei tu lubią i w ogóle tylko udaja że jest inaczej bo zazdroszczą mi popularności itp itd..