Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawcio1988

Szukam dziewicy do poważnego związku

Polecane posty

i dostaniesz przynajmniej dobra lekcję że na otwartych forach nie pisze się o takich intymnych sprawach. nie podaje się maila i prosi i wiadomosci od dziewic..bo dostaniesz same podszywy i wkręty. mam nadzieję że spotakasz fajną dziewczyne i sie z wzajemności zakochasz..

Gość
Nie spotka. Skończy jako stalker

Gość przeciez to prowokacja
:)

Gość gość
Ja lat 20, z Poznania, szczupły, zapoznam dziewczynę do mnie podobną, z nijakim doświadczeniem w relacjach damsko-męskich, które to wynika z jej na wskroś innego ( np. introwertycznego ) stylu bycia i braku ochoty na burzliwe związki. Szukam dziewczyny z miernym doświadczeniem, bądź dziewicy (drugie mile widziane - choć znając ten świat, to pewnie wyzwanie). Nie mam tutaj na myśli żadnego sponsoringu, ani nie jestem kolejnym poszukującym byle czego desperatem. Z drugiej strony nie jestem też nikim poszukującym wielkiej miłości i zachowującym siebie samego tylko dla ów jedynej. Po prostu - nigdy nie interesowały mnie związki, nawet takie przelotne, poniekąd też nie było na nie okazji (i NIE, nie musi to od razu oznaczać żem szkaradny). Zajmuję się swoim i jakoś specjalnie mi nie spieszno. Jednak gdyby znalazła się jakaś bardziej intrygująca okazja? Możliwe... Bardzo ciekawe zatem, czy być może natknie się na to ogłoszenie jakaś porządna pewna siebie kobieta z przedziału 18-25, znajdująca się w podobnej sytuacji i wyrażająca podobne priorytety, potencjalnie chętna na wykorzystanie mych "bratnich" preferencji z fascynacją (nie zaś łacha na pieniądze, jakich pełno) w celach wiadomych i mniej wiadomych. Zakładam, że nawet sama tylko rozmowa z taką osobą mogłaby okazać się dość ciekawa, w końcu byłaby to dość bratnia dusza pod tym względem. Kontakt poprzez email ( intrower@o2.pl ). I fakt, wątpliwe, by swego rodzaju "fantazja" spotkania właśnie takiej osoby doszła do skutku, ale jak się nie spróbuje chociaż poszukać, to się nigdy nie znajdzie.

Gość gość
Nie chcesz związku/nie masz związku/nie chcesz randkować? Nie wiesz kiedy nastąpi odpowiednia na to pora, dość czasu, czy wreszcie okazja i odpowiedni kandydat? Chcesz poczuć impulsy i uniesienie, dotyk drugiego ciała, zobaczyć jak rośnie napięcie i nie tylko? Wiedzieć jak to jest być na moment "niegrzeczną", albo jeszcze inną? Poczuć TO, czego "nie powinnaś" sobie nawet w snach wyobrażać? Wspólnie poodkrywać nieznane z kimś podobnym poprzez dłuższy układ oparty na zaufaniu i zrozumieniu? Albo jesteś już doświadczona, ale masz inną propozycje godną uwagi, opartą na swych rzadszych upodobaniach, może napędza Cię niedoświadczenie, "niewinność"? Pisz, może wtedy wyjdzie z tego coś ciekawego, dłuższego i bez wiecznych podchodów. Mail: kami993@o2.pl GG: 50662536 Poznań, mam 20 lat