Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebraaaa

w maju wrocilam do polski i zaluje

Polecane posty

Gość zebraaaa

pracy nie mam:( chcialam sobie poprawic warunki mieszkaniowe mamymale mieszkanie w starej kamienicy ale z zamiany nici:( zaczelams tudia SUM a;e powaznie zastanawiam sie nad rzuceniem wszystkiego i powrotem do UK

Gość wracaj do nas
:)

Gość zebraaaa
chyba wroce bo mnie w pl wszysctko wkurwia jest coraz gorzej

Gość nalon32
a gdzie mieszkasz w PL?

Gość zebraaaa
wielkopolska

Gość Ja bylam w wakacje w PL
.... tam sie ciezko oddycha.. A wlasciwie czemu wrocilas?

Gość zebraaaa
hmm..przez faceta:(:(:( tak tak wiem glupie ale nie moglam na niego patrzec i na ta jego nowa dziewczyne z ktora przyjechal tam a ja nic nie wiedzialam myslalam ze wroce do Pl pojde na studia znajde prace i bezie kok ale zastanawiam sie nad rzuceeniem studiow i ponownym wyjazdem nie moge sie tu zaklimatyzowac wszystko jest takie szare bez zycia drogie ludzie narzekaja nie umieja sie bawic i faktycznie ciezko sie zyje:(

Gość Adele11
A tam bylo dobrze? Nie wiem, poczekaj może, skończ studia, to taki przejściowy okres jest najgorszy. Chesz wracać do tego samego miejsca i znowu ogladać chłopaka z tą dziewczyną, czy jechac gdzie indziej?

Gość zebraaaa
nie to nie ja gdzie indziej

Gość rimbi rimbi
i co na forum szukasz czego, pocieszenia??? ze sie na cos zdecydowalas i nie jest tak dobrze jak myslalas? jak nie jest dobre to wracaj do uk, twoj wybor, nie radzisz sobie w Polsce, droga wolna, uk i czy inny kraj. nastepna smutaska co to groszem nie smierdzi i placze ze w polsce drogo, a w londynie czy gdzie tam nie jest? jak ci tam wiecej na zycie starcza to wracaj, proste

Gość Adele11
Ale po co tyle negatywów (mowie o poscie wyzej). Ja bylam rok w USA, po powrocie bylam tak rozbita, jak malo kiedy. Nic mi sie nie chcialo, bo TAM bylo tak swietnie, a w Polsce do niczego. A potem bylam dwa lata we Francji, i tak strasznie tesknilam do Polski, obejrzawszy, ze Zachod nie ma az tyle do zaoferowania. Przestalam idealizowac i wieszac psy na Polske. Teraz studiuje w UK, ale raczej nie zostane tu po zrobieniu dyplomu. Fajnie jest, ale Polacy wcale nie sa tacy zli, smutni i beznadziejni jak pisze zebra. Jest drogo- w porównaniu z zarobkami, ale nie przesadzalabym, ze Polacy mie umieja sie bawic, to zalezy od towarzystwa.

Gość szymek_25
wszyscy macie nasrane ze siedzicie na tej kafeterii...

Gość no i masz racje
Ja codziennie rano powtarzam sobie ze juz tu nie zajze.....ciekawosc wygrywa. a ja niszcze sobie zycie....

ja ani razu nie narzekałem, że nie mam pracy... faktem jest to, że się musiałem przejść studia.. z jednej pracy odszedłem, bo nie mogłem się z dyrektorką dogadać..no to poszedłem do innej instytucji..\"dziś składam podanie o pracę\" i pyk.. jestem w pracy na drugi dzień..kasa dobra..robota w cieplutkim :) więc co? i nie muszę jeździć po świecie i się tułać, poniżać przed jakimś obcokrajowcem :o i całe życie tyrać jak jakiś wół..

Gość Masz fantazje ........

Gość take a piss
ale czemu zaraz ponizac sie przed jakims obcokrajowcem. przeciez mozna miec normalna prace wsrod normalnych ludzi. widze ze jednak prawie wszyscy lubia sie popisac extremalnym komentarzem :-P