Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupalenia

Dlaczego dzisiejsi młodzi mężczyźni są łatwi?

Polecane posty

Gość kupalenia

No właśnie, dlaczego? Większość dziesiejszych 20paro latków (mężczyzn) jest łatwa, może takiego mieć prawie każda kobieta, a najlepiej jeśli ta kobieta jest już starsza (30lat), ale młodo wygląda i ma pieniądze, wtedy może takiego utrzymać, kupić mu drogie ciuchy, kosmetyki, samochód, moze mu fundować zabiegi upiększające w salonach SPA. Gdzie sie podziali prawdziwi faceci z zasadami?

Gość kupalenia
Sami, też to zauważyłaś? Jeśli chodzi o maniery to prawda. Jak facet potrafi sie zxachować i jest kulturalny, to sie okazuje że to gej. A i jeszcze ciuchy.... nie przeszkadzają Wam te "modne" wytarte o d lat nieprane rozciągnięte dżinsy odsłaniające posladki (często mało apetycznie wyglądające)?

tylko nie kazda kobieta po 30tce chce takiego małolata :O

Gość kupalenia
no i te dwie lewe ręce do wszystkiego.... nawet gwoździa taki wbić nie potrafi, a co dopiero pieniądze zarobić :O

Gość kupalenia
v33 samotne 30tki chcą takich młodych, a oni do tych pań lgną, bo wiedzą że czeka ich luksusowe, przyjemne życie :O

Dlaczego dzisiejsi młodzi mężczyźni są łatwi? a czy mezczyzni kiedykolwiek byli 'nielatwi'? :)

Gość kupalenia nie pierdol
z tym kupowaniem rzeczy. To co opisujesz to Meskie prostytutki owszem sa ale to osobny temat. Normalna kobieta może mieć młodszego faceta i to jeszcze on bedzie jej fundował knajpy, kupował prezenty itp.

Gość kupalenia
to nie jest idiotyczny temat, to prawdziwy problem dziesiejszego świata: zniewieściali, łatwi mężczyźni bez zasad i nabiału

Gość kupalenia
Kiedyś mężczyzna był odpowiedzialny za rodzinę. Utrzymywał dom, a teraz? Wybiera kochankę, która zapewni mu lepsze luksusy. Nawet jak ma dziewczynę w swoim wieku, to czeka na wygody, jak mu coś przeszkadza to idzie do innej.

akurat z tym utrzymywaniem domu to moim zdaniem zmienilo sie na lepsze, kobiety staly sie niezalezne, maja jakies perspektywy. moze stad wlasnie zmiana w naszym postrzeganiu mezczyzn - juz nam nie imponuja, bo same sobie radzimy

Gość kupalenia
te verde - a nie uważasz, że stwierdzili skoro kobiety stały sie bardziej niezależne to oni w ogóle spasowali? Stali się jeszcze barziej leniwi :(

mozliwe. ja tam nie narzekam, moj facet jest taki jaki powinien byc, inni mnie nie obchodza ;) a zwlaszcza tacy, ktorych mozna kupic [fakt faktem nie mam jeszcze 30 lat i nie mialabym za co kupic]

Gość a co historia
zawsze mężczyźni mieli w sobie skłonność do łatwości ale kiedyś byli mniej łatwi bo czasami się szanowali ale teraz kobiety uaktywniły w sobie łatwość...bo stały się bardzo łatwe...i juz nic nie ogranicza łatwości mężczyzn skoro prawie kazdy mężczyzna ma do czynienia tylko z przechodzonymi i łatwymi kobietami to zaczyna wątpić że istnieją kobiety nieprzechodzone...a dalej to wiadomo i tak to się nakręca a kobiety mają w tym swój udział

Gość kupalenia
30tki sa chude, a apetyczne pulchne 20tki to grubasy w opinie większości mężczyzn :(

Gość po 40
Kupalenia może i niektórzy faceci pozwalaja żeby dziewczyna płaciła na randce czy kupowała im prezenty ale to naprawde niewielki odsetem. Mimo moim 40-paru lat NIGDY nie zdarzyło mi sie zapłacić na randce (a troche na randki chodziłam) zawsze płacił facet nawet i ten kilkanaścue lat młodszy, w związku tez głównie facet płaci, ja za to robie jedzenie jak do mnie przychodzi to uczciwe chyba, ale i tak mężczyzna zawsze wiecej łozy na kobietę.

ja nie wiem, skad to halo na temat placenia na randkach. to jakis wyznacznik mezczyzny? mam teraz takiego, ktory dosc rzadko placi [kiedy wie, ze nie mam kasy wlasciwie], na poczatku to bylo troche nietypowe dla mnie, ale teraz uwazam ze jest stanowczo zdrowe

Gość kupalenia
no nie płaca nawet za siebie nie płacą na randkach!

na takiego, coby za siebie nie placil, to jeszcze nie trafilam ale w sumie - kobiecie wolno oczekiwac, ze zaplaci, czemu nie facetowi? :D

Gość kupalenia
bo takie są polskie obyczaje, że mężczyzna płaci na randce za siebie i zakobietę.

takie sa, i to w sumie nic zlego choc mi zawsze bylo jakos glupio, jak facet sie rzucal do placenia, ale bylam zbyt niesmiala/wygodna, zeby sie klocic. teraz mam spokoj a wlasciwie.. piszesz, ze polskie obyczaje? masz pojecie czy w innych krajach tez tak jest?

teraz tez bywaja mezczyzni ktorzy sie szanuja...tylko nie pisza na kafe to ich nie widac:P za to jak ktos juz wczesniej napisal latwosc kobiet wzrosla o kilkaset procent wiec oni maja w czym wybierac.. to i "szanowac sie" im trudniej :P