Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana87123344

aborcja

Polecane posty

Gość zalamana87123344

musialam odejsc od chlopaka bo byl agresywny, myslalam ze bedzie ok i okazalo sie ze jestem w ciazy. chce dokonac aborcjii.....lekarz mowil ze to 8 tydzien. niewiem gdzie sie udac i w jaki sposob to zrobic.......

W 7 tygodniu już serduszko bije i nie jesteś jedynym takim przypadkiem! nie bądź egoistką!

Gość J.A.27
NIE JESTEM ZA ABORCJA, SAMA BYM NIGDY TEGO NIE ZROBILA ALE UWAZAM ZE KOBIETA POWINNA MIEC PRAWO WYBORYU. NIE WSZYSCY SA KATOLIKAMI I UZNAJA WARTOSCI KATOLICKIE, A POZA TYM KAZDY MA SWOJE SUMIENIE I ODPOWIADA ZA SWOJE CZYNY.

nie wysyłajcie żadnych głupich filmików nie piszcie "nie rób tego" bo co wy o tym wiecie? Myślicie, że w ten sposób przekonacie kogoś do odsunięcia się od tej myśli. Tu trzeba trochę zrozumienia tego w jakim położeniu się ktoś znajduje. Napisała kiedyś do mnie jedna dziewczyna z kafeterii była już w zaawansowanej ciąży chciałażebym jej wytłumaczyła działanie środków z WOW. Wymieniłam z nią chyba z 20 mailów. Odeszła też od chłopaka bo był agresywny. Przekonywałam ją do tego zeby tego nie robila, bo w takiej chwili nie myśli się racjonalnie kiedy człowiek jest roztrzęsiony i tysiące myśli przechodzą mu przez głowę. Ja popełniłam błąd i wstydzę się tego! Najgorsza decyzja w moim życiu!! Nawet w sumie to nie moja decyzja ale nie ważne. Ta dziewczyna po 2 miesiącach napisała do mnie maila o krótkiej treści ale bardzo się ucieszyłam "Będę miała syna" zalamana87123344 jeśli chcesz to pisz na maila