Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość If i were a boy...

Czas na zmiane

Polecane posty

Gość If i were a boy...

W jaki sposób mozna stac sie kobieta ekskluzywna w wieku ok. 20 lat? Chodzi mi o chaarakter, styl ubierania, zachowanie w roznych sytuacjach...

Gość If i were a boy...
Kobieta z klasa, na która faceci patrza i mysla.. ach...;P

Klasę to się ma, albo się nie ma. I żadne fatałaszki nie pomogą;)

Gość If i were a boy...
No wlasnie tutaj bym sie nie do konca zgodzila.. wiem, ze 'klasy' mozna sie w jakis sposob nauczyc, chociazby starac sie postepowac tak, jak nakazuje tego norma. Ale zastanawia mnie, juz pomijajac garderobe, czy lepiej bedzie odbierana kobieta malomówna, skromna, czy wrecz o przeciwnym charakterze. No i ogolnie co powinna robic, aby byc odbierana jako ktos ponad, wyrozniajaca sie... a moze tu chodzi jedynie o wyglad...

Kobieta z klasą to taka, która wie jak się odpowiednio zachować, w różnych sytuacjach. Czyli jak potrzeba jest cicha i małomówna, a jeśli trzeba to się potrafi odezwać. Charakteru sobie nie zmienisz:classic_cool: A wulgarność (o ubraniu mówię... i nie tylko) nigdy nie była w cenie.

Gość If i were a boy...
Niestety ale musze sie uprzec, ze charakter mozna zmienic.. wystarczy odrobina pracy nad soba i szczera chec tej zmiany. A np. samo poruszanie sie w sensie chód.. powinien byc pewny, z podniesiona glowa, czy moze taka kobieta bedzie odbierana jako zapyszala, pewna siebie osoba?:P

Najlepiej chodź zgarbiona, zapatrzona w ziemię, tuz pod ścianami budynków, ukratkiem :classic_cool: Każda kobieta wygląda na wyższą, smuklejszą i pewniejsza siebie, gdy idzie wyprostowana.

Gość Choleryczka82
Fajnie by było gdyby zajrzeli tu panowie i wypowiedzieli sie w tej kwestii.

Gość If i were a boy...
Nie, nie wychodz!!! nie czuj sie tak...

Gość If i were a boy...
Hehe.. dzieki:P O to mi chodzilo:P:P

Gość zacznij sobie liczyc
1000 za godzine a piataka za cala noc

Gość If i were a boy...
Nie no zart.. jeestem poprostu soba, dzieki za krytyke, pierwszy raz cos takiego uslyszalam;) No wiec kobieta idaca z podniesiona glowa, patrzaca sie jedynie na punkty przed soba (niekoniecznie osobowe);P, jest odbierana pozytywnie?

Gość zadaj sobie dziecko najpierw
pytanie co to jest kobieta ekskluzywna? Jak mi to wytlumaczysz sluze rada... Ale mysle ze slowka ci sie pomylily, polecam slownik...

Gość If i were a boy...
To ze mam dosc bogate umiejetnosci, ktore kazdy zachwala, nie znaczy ze mam kase brac za to. by the way, w tym przypadku pewnie w oczach innych zreszta nie bylabym obiektem fascynacji glebszej. Mi chodzi o zachowanie wyrozniajace sie, niesamowite, nieskazitelne

Gość czizes chrajst i trojco swieta
jak na moje oko to nic nie jest w stanie zrobic z ciebie kobiety "ekskluzywnej"

Gość ja na poczatek polecam
czytac ksiazki i zdobyc wyksztalcenie, i to nie jest zart:)

Gość If i were a boy...
A no mozliwe, ale kazdy wie o co chodzi... jeju tutaj zawsze musi byc tak wszystko sprecyzowane?;P hehe.. dziecko:D

Gość If i were a boy...
Wyksztalcenie zdobywam (no ale to raczej kobiet nie wyroznia, obecnie prawie wszyscy studiuja). jak narazie czytam jedynie ksiazki specjalistyczne, a tak przy okazji: moze poleci mi ktos dobra ksiazke psychologiczna, z gory dziekuje. czizes... dlaczego myslisz ze nic nie jest w stanie? daj jakas wskazowke, moze postaram sie wcielic ja w zycie, czy juz moze zrobilam cos, co sprawilo ze klasy nie mam?;P

Gość czizes... to ja
bo w tym wieku powinnas juz miec cos w glowie zeby miec zadatki na kobiete z klasa bo pewnie o to co chodzilo...

Gość If i were a boy...
Wlasnie: prostytutka:) taki typ kobety nie jest do konca odbierany negatywnie.. Chcialabym zeby ktos kiedys do mnie powiedzial: 'ale jestes eksluzywna', to takie sliczne slowo:):);P

Gość napewno ci tak kiedys
powie kark z ktorym bedziesz sie prowadzac i ktory bedzie traktowal cie jak taki "ekskluzywny" dodatek do swojego bmw m3 rocznik 1992...