Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22-latkaaaa

pocalowalam sie z facetem na 1 randce aon ze jestem latwa

Polecane posty

22-latkaaaa ja nie jestem chamski ... jestem inny :P a powaznie to moje odpowiedzi sa adekwtne do poziomu topiku :) 22-latka wiesz co to sa jaja? :D

Gość racja.....
ja nie jestem chamski ... jestem inny inny to juz widzimy niestety tez bezczelny chamski i zalosny ale coz takich tu wielu:O ublizanie innym to chyba twoje hobby do autorki bo pewnie trafilas na faceta pokroju brata niedzwiedzia:P

inny to juz widzimy niestety tez bezczelny chamski i zalosny łatwo ci przychodzi osadzanie kogos na podstawie ironicznego wpisu... na twoje potrzeby moge byc miły...i udziele ci powaznej odpowiedzi na jakze ciekawe i nurtujace pytanie autorki tego topiku... dziewczyna po usłyszeniu słow ze jest łatwa wywnioskowanym po zdarzeniu opisanym w tytule topiku powinna kopnac takiego kolesia w tyłek i wskazac mu jakas droge do najblizszego psychologa ..który i tak pewnie mu nie pomoze :D

Jeśli to był pocałunek po wypiciu pół literka na głowę :D zgodnie z zasadą \"pij będziesz łatwiejsza\" :P to jesteś łatwa, niestety, jeśli na trzeźwo, to facet się z penisem zamienił na łby :O :P :D:D