Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22-latkaaaa

pocalowalam sie z facetem na 1 randce aon ze jestem latwa

Polecane posty

Gość 22-latkaaaa

:O i mnie zostawil

no tak. zostawił Cie. a taki piekny związek. tyle wspomnień. wielka szkoda...

Gość a ja sobie biegam
I dobrze zrobił :)

Gość ...Poznaniak.. 85..
prowokacja cnotek niewydymek...teraz każdy sie całuje na pierwszej randce bo ludzie czasu nie mają.....

Gość Sratatatatatatatatata
hahaaa a jak moj mi kupil rozyczke na pierwszym spotkaniu to tez Go cmoknelam :D a na drugim juz sie namietnie calowalismy i jakos nie uznal mnie za latwa :-O chyba naprawde cnotka niewydymka robi sobie prowokacje :D

Gość alinkaaaaa
niestety ale takie typki istnieja:O

a ja mialam ostatnio randke jak z poradnika normalnie :) i byłam az zdziwiona czy on taki nieśmiały czy ja mu sie nie podobam:P kolacja, spacerek a potem jeszcze na piwko i na koniec grzeczny buziak w policzek :P pierwszy taki spokojny mi sie trafił:D

Gość różyczkaa
A ja też kiedyś dostałam różyczkę na pierwszej randce i w momencie, kiedy ją brałam do ręki, to ten facet już chciał się ze mną całować... Ten to był dopiero Speedy Gonzales :o A wracając do Twojego faceta niedoszłego, to przecież on też się całował z Tobą. I jakoś nie rzyga na własny widok w lustrze (wybacz dosadność).

Gość W takim razie
on był łatwym hipokrytą, a jesli on zaczął pocałunek - łatwym podłym hipokrytą

Gość nic tu po mnie
całowałam się z chłopakiem, a póżniej była pierwsza randka. Chyba trafiłam na myślącego "po męsku".

brat :) szczerze to było bardzo miło ale on za spokojny dla mnie... nie wiem może sie mnie peszy czy co. Dam mu jeszcze jedna szanse, ja na nastepnym spotkaniu iskier nie bedzie z mojej strony to daje sobie spokój... a szkoda bo wizualnie bardzo mi sie podoba.

dzesika...bo ty potrzebujesz miec faceta z krwi i kosci:) ale na pierwszym spotkaniu mało kiedy facet przechodzi do namietnych pocałunków i ostrej gry słownej:).... sa kobiety ktore by tak chciały za 1 razem ale wiekszosc woli stonowanosc w takich przejawach nachalnosci ja ci zycze by cie te iskry zalały niczym wulkan na filipinach :)

Hahaha to była wymówka. Tak naprawdę przestał się z tobą spotykać bo miałaś nieświeży oddech, albo obśliniłaś mu całą twarz :P:P :classic_cool:

dzesi...ale ja nie kojarze ze bysmy sie kiedys spotkali :P a na serio to własnie tak bywa...ze jesli jednemu cos pasi to drugie jest w opozycji

ja na pierwszym spotkaniu, właściwie po pierwszej randce tez tylko cmoknęłam faceta w policzek... chyba pierwszy raz tak zrobiłam... tak bardzo podobał mi się facet - w sensie nie tylko wyglądu, ale charakteru i poglądów - że bałam się to spieprzyć... i co? i teraz jest moim mężem! tak go zaintrygowało to, że się nie całowaliśmy, że od razu zapytał kiedy spotkamy się drugi raz... wyszło następnego dnia :) wtedy to już się porządnie całowaliśmy ;p

Kobiet to ja nigdy nie pojmę. Jak facet jest na randce spokojny, trzyma ręce przy sobie, nie rzuca żadnymi seksualnymi podtekstami, no to źle, bo za spokojny, nie ma iskier. Z kolei gdy jest śmiały, wygadany, sypie erotycznymi aluzjami, próbuje obejmować, dotykać, całować - to też źle, bo napalony, bo pewnie myśli tylko o jednym, itp. Umawiałem się z wieloma kobietami i próbowałem obu zagrań, ale różnie było. Ostatnio byłem tym \"śmiałym\", to kobieta po spotkaniu stwierdziła, że ją wystraszyłem i że szuka jednak kogoś innego :o

Gość 22-latkaaaa
to on mnie calowal podczas tanca w ucho szyje nie byl to pocalunek usta usta

to on mnie calowal podczas tanca w ucho szyje nie byl to pocalunek usta usta bo panie lekkich obyczajów nie wolno całowac w usta :P ;););)...maja taka cicha zasade:P

Gość 22-latkaaaa
brat_niedzwiedz zawsze jestes taki chamski?:P

freon - bo to jest tak, że my chcemy widzieć jakie żądze wzbudzamy w facecie,ale chcemy też widzieć jak powstrzymujecie te żądze i jak się z nimi męczycie - bo to jest jasny komunikat: pożądam cię, ale za bardzo cię szanuję, żeby się na ciebie rzucić. ot co. dziękuję