Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaczek biały

prezent ślubny

Polecane posty

Gość Gosiaczek biały

myślicie, ze odkurzacz jest dobrym pomysłem na preznt ślubny?

Gość BóG ODPOWIADA
tak o ile ktoś tez nie kupi odkurzacza.

Gość maga maga
Mysle, ze tak. Lepiej jednak zapytaj mlodych zanim kupisz czy w ogole jest im potrzebny i czy ktos inny nie planuje takiego prezentu.

daj pieniadze-kupia sobie taki jak bedzie im sie podobac,albo cos innego, bo moze wogole go nie potrzebują.

Gość deszczykpada
jesli sie dowiesz, ze jest im potrzebny i dogadasz sie ze nikt wiecej nie kupi to w sumie mozna kupic, masz cos na oku?

Gość princessaa
jesli to rodzice robia wesele to kasa sie nie zwroci bo przeciez idzie do mlodych. aa z tym odkurzaczem. jesli przenosza sie do nowego mieszkania czy domku , to mozesz ich zapytac czy by sie przydal bo podejtrzrewam ze tak. i pod warunkiem ze uprzedzisz innych ze juz to kupujesz. a jak juz bedziesz kuowac to wes pod uwage ab byl tym odkurzaczem cichutko pracujacym ze wzgledu na np. dziecio ktore moze w niedlugim czasie sie pojawic.

pod warunkiem, że nie jest to beznadziejny model za 100zł... moja siostra dostała właśnie takie cudo. nie da się tym odkurzać, bo ledwo ledwo ciągnie....

Gość pani miś.
ja tez przewaznie daje kase, chociaz odkurzacz to dobry pomysł. Moze rzeczywiście zapytaj ich czy jest im potrzebny. Może maja juz swoja ulubiona firme, której się trzymaja. Z tego co ja wiem, to jesli chodzi o odkurzacze z tych lepszych to chyba Lg i dysony sa ok

Gość umbrelllllka
ja kupiłam ostatnio bezworkowy lg, taki fajniutki, malutki i dobrze wciąga. Kurz zbija się w kokon w specjalnym pojemniku i latwo jest go wyrzucić.

Gość lolka ta od bolka
lepiej dac kase, kupisz odkurzacza a moze okaze sie on za duzy i nie beda mieli go gdzie trzymac bo oni chcieliby mniejsdzy

Myślę, że to super prezent, ale faktycznie najpierw zapytaj się Młodych czy chcą, tudzież czy ktoś inny nie zafunduje Im podobnego prezentu:)

Gość keraneska
ja tam bym chciala dostac taki prezent ślubny - na pewno by mi sie przydał. Praktyczne prezenty sa bardzo dobre, przynajmniej ja takie lubie. Zapytaj jaki chcą i sprawa rozwiązana.

moim zdaniem to kiepski pomysl, ja bym sobie wolala sama wybrac sprzet AGD. Moze mlodzi chca np odkurzacz wodny a ty im kupisz zwykly albo na odwrot?

Gość żoneczka Tomusia
ahhaha, nieźle te opisała ta kobieta :) ale faktycznie ma racje, ja miałam ślub w tyym roku w sierniu i też dostałam 2 żelazka :) Lg i jakieś jeszcze inne - jedno zostawiłam w domu, a drugie oddałam rodzicom :) Lepiej zadzwońvie i zapytajcie

Gość lolka ta od bolka
ól biedy jak dostanie sie żelazko firmowe porzadne a nie jakies za 50 złz tesco ktore popsuje sie po 2 tyg. jedna dziewczyna pisała ze ktos znajomy dostał 4 miksery i 3 sie popsuyły z w czasie robienia jednego cista.Moja mam tez tak chciaal zaoszczedzic na mikserze kupila yle jakis tani jak zaczela miksowac to tak smierdzialo w domu ze dała sobie spokoj i musiala recznie wykonac prace, oczywiscie kupila potem porzadny mikser

Gość Kup .
Kup cos czego nikt sie nie spodziewa .Cos innego .. Najpierw kup se mozg zebys cos wymyslila a pozniej juz moge doradzic .hmm.. Chyba mozg bo tamten szybko ci sie zepsuje..

Gość Kup .
a jak bedzie ci sie dalej psol to kup odkurzacz i sobie odkurz .

Gość ofeliaaa
Zgadzam sie z KUP (pewnie nie byl to login, ale łatwiej sie do Ciebie odniesc w ten sposob) :)) czyli kup cos nietypowego, cos oryginalnego. Ja moze az TAK oryginalna nie bylam, ale na ostatnie dwa wesela przyjaciol kupilam im papier toaletowy (taki slubny, z zabawnym zadrukiem) i dalam im pieniadze. Wlozylam do srodka rolki. Znalazlam ten pomysl na jednej ze stron slubnych i bardzo mi sie spodobal :) Polecam, bo pary tez byly zachwycone pomyslowoscia .

Gość Ewusiak mi na imię
a ja mysle, że odkurzacz jest jak najbardziej dobrym prezentem, sama bym chciała dostac taki z funkcja prania lg np. na imieniny :) hyhy, chyba musze podpowiedzieć znajomym :D