Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htgdzn

poleccie mi....

Polecane posty

Gość ble ble bla la blaaaaaaaaaaaaa
"project monster" i "jestem legenda" jak juz takie wymieniacie to dodam sweeney todd -demoniczny golibroda z Fleet Street tez nawet fajne

w sierocińcu troszeczkę przerażające były te momenty jak to dziecko tak świszcząco sapało pod tą maską, czy co to tam było a tak to nic specjalnego jak dla mnie ale kazdy lubi co innego;)

Gość wwrrr
jestem legenda to horror? eee...

Pokoj był tak nudny, ze go wyłaczyłam a w Sierocincu oczy miałam na zapałkach. Tylko koniec filmu był dobry :-o

Gość htgdzn
na rec bylam w kinie jakiegos wrazenie na mnie nie zrobil ale obejrzec mozna

Gość htgdzn
no wlasnie mi sie juz znudzily te wszystkie filmy ze kazdy wyzera sie nawzajem, jedza sobie nnawzajem flaki i takie tam :)

zal mi troche bo ogladalam taki fajny film , kilku mlodych znajomych jedzie samochodem, znajduja sie nagle w jakims barze gdzie wyglada na to ze wszystcy wyszli jakies kilkak minut przed ich przyjsciem, potem kazdy z nich ma jakies shizy po ktorych umiera, a na koncu okazuje sie ze po drodze mieli wypadek i 3 z nich zginela, tam jeszcze po drodze jest bus ktory wlasnie walna w ich auto, .....wogole ciezko opowiedziec , trzeba obejzec, jest przeswietny, tylko nie pamietam tytulu moze ktos kojazy? aha na poczatu filmu jest scena jak mlody chlopak kradnie tabletki psychotropowe jakiemus mlodemu lekarzowi, potem okazuje sie ten lekarz ich ratowal po tym wypadku, a z ich strony wygladalo na to ze chce ich za ta kradziez zabic, swietny film, wydaje sie moze dziwny jak go opowiadam, ale ciezko jest go opowiedziec