Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stąk_men

Jestem mężczyzną i mam fiuta.

Polecane posty

Gość Szaszka_
Nominalnie możesz. Ale taka z Ciebie Królowa Zyta Wielka, jak ze mnie arcybiskup. Albo, mówiąc bardziej dosadnie - taka z Ciebie Zyta Wielka, jak z koziej dupy rajzetasze.

Gość Szaszka_
Żaden powód do dumy. Dóel. Ale mam nadzieję, że choć rozumiesz znaczenie słowa, pod którym się kryjesz.

Bardziej dosadnie brzmiało by : \"Albo, mówiąc bardziej dosadnie - taka z Ciebie Zyta Wielka, jak ze mnie kozia dupa \". I wilk syty i owca cała.

Gość duell
nie dóel tylko duell...to takiego batoniki z Biedronki :D:D:D....no ej ,że róbcie ze mnie jakiejś idiotki ze nie czytałam Dostojewskiego...nie każdy lubi czytać i nie kazdy czyta....a ty czytałes i nawet poprawnie nie umiesz mojego nicku przepisać :P:O:O...wiec nie rób z siebie takiej mądrali :P:D:O

Gość Szaszka_
No tak. Pojęcie określenia "duel", człowiek poznaje dzięki batonikom z Bierdonki... Rety, tylko się pochlastać...

Gość Szaszka_
Właśnie. Zapewne w Bierodnce można nabyć gumę do żucia o nazwie "Dostojewski"... Podobnie jak dowiedzieć się o Strauss`ie wciągając na dupę pastusze gacie.

Gość Szaszka_
Może brzmiałoby dosadniej, ale mniej barwnie. Użycie słowa "rajzetasze" i jego znajomość także o czymś świadczy.

Gość duell
nie duel a DUELL...kuźwa nawet przepisać nie potrafisz?...i nie chodzło mi tu właśnie o ten batonik...a nie o inne słowo...

Gość Szaszka_
Nie potrafię, a to zapewne z tej przyczyny, że jestem mężczyzną wyposażonym w prawdziwego fiuta, sikam na siedząco, zaczytując się przy tym w Dostojewskim.

Gość duell
widzisz tamci tacy oczytani a nie wiedzą co to ''rajzentasze''..ja nie czytałam Dostojewskiego a wiem...sama używam tego powiedzonka...no ale lepiej określić kogoś po tym czy czyta czy nie....gratuluje ci inteligencji :O:O:O

Gość Szaszka_
Ja nie jestem. Daruję więc. Ale w niczym człowiekowi nie ujmuje znajomość języka ministra Goethego. (I Adolfa Hitlera - między innymi. :-)

Dostojewski Ci się chwali, poza siedząca przy oddawaniu moczu, to nie lada wyczyn, więc też mogę pochwalić, ale ta zabawa językiem wychodzi Ci... mdło.

Gość Szaszka_
Dziękuję. Komplement w postaci gratulacji przyjęty.

Gość duell
no jakbyś był wyposażony w sztucznego to by kiepsko było :O:O

Gość Szaszka_
Jasne. Dziwaczna sprawa, że Ty w tej zabawie aktywnie sama uczestniczysz...

Gość duell
taaa komplement :O:O debilka z ciebie :O:O

Gość Szaszka_
Więc sądzisz, że posiadanie prawdziwego penisa w moim przypadku nie jest problemem?

Gość Szaszka_
Jeśli już, to debil. Jestem mężczyzną. A zresztą - zdecyduj się wreszcie. Chcesz mnie komplementować, czy raczej ubliżać?

Gość duell
a co mnie obchodzi twój penis?...w dupe se go wsadż :O...przynajmniej będziesz miał z niego jakiś pożytek :O

Gość Szaszka_
Gdybyś wymuszała na sobie, miałoby to wszelkie oznaki samogwałtu.

Gość Szaszka_
Sądzisz, że sikanie przy lekturze Dostojewskiego nie jest samo w sobie pożytkiem? No nic, pewnie tak nie sądzisz, zważywszy niechęć do słowa pisanego...

Gość Szaszka_
Twój samogwałt? Nie jest mi znany. Nie siedzę Ci pod łóżkiem. Choć pewnie ze statystycznego punktu widzenia nie odmawiasz sobie samopomocy.

Gość duell
bo pewnie robi to sam ze sobą sądząc po tym że facet siedzi na damskim forum,żaden normalny facet by tu nie siedział... i chwali się że ma penisa :O:Ojakiś dziwak z ciebie :O

Gość Szaszka_
W czym takim?

Gość duell
a tak z ciekawości ile masz lat saszka?