Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Zmija w kropki bordo

WKURWIONA NA POLSAT CYFROWY

Polecane posty

Od 23 pażdziernika dzwonię,proszę,grożę ,straszę \'\'Uwagą\"w tvn i dupa blada.Do dziś nie mam nowej karty i nie oglądam 3/4kanałów z dwóch pakietów.Zaraz dostanę skrętu macicy z tych nerwów.Ktoś jeszcze ma takie problemy z tymi cymbałami?

Gość no pomyśl trochę
Polsat straszyc TVNem??? przestań płacić to sami cie odnajdą :D

cymbaly z nich sa straszne i nie strasz tvn-em czy uwaga bo wiedzá ze nic nie wskurasz a zadzwon i jak Ci sié konsultant przedstawi zapisz imié i nazwisko, powiedz ze masz nadzieje ze ta rozmowa jest nagrywana , podaj swoje dane i powiedz ze masz taka i taka sprawe, jakm bedzie sie wykrecac to powtórz jego imie i nazwisko i powiedz ze na niego sie powolasz jako na konsultanta i w tym momencie dzwonisz do RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA. U mnie zadzialali byskawicznie, powodzenia!

Jak pzestanie placic to dostanie komunikat przez jeden-dwa dni i odetna tv, nikt sie nie pofatyguje zeby ja szukac.

annnnnnnnnnnnna-mówiłam im o rzeczniku,zapisywałam sobie dane konsultantów i dupa.Odblokują mi a za dwa dni to samo i zaś dzwonie do kretynów. A tak na dobra sprawe to ktoś powinien zrobić reportaż o tych platformach cyrowych jakie wałki robią:i polsat cyfrowy,cyfra + a także telewizja N.

Gość no pomyśl trochę
ja od lat mam cyfrę+ i żadnych problemów :)

Cyfra+ i N\'ka robią dokladnie to samo :))) JEst fajnie dopoki sie problemy nie pojawia :)

mam te wszysktie platformy obcykane i jako pracownik i jako klient :)) Wszystko to SAMO.

Gość lalulnaaaaa
eNka to jedna wielka pomylka !! Ostatnio cos nawalilo z dekoderem .Moj tata nie mogl sie do nich dodzwonic,a dzwonil chyba z dwa dni pod rzad!Same melodyjki lecialy,za ktore oczywiscie sie placi.Zezarlo mu 150 zl !! Nikt z Dzialu Obslugi nie raczyl odebrac telefonu.Wiec po cholere podaja chyba 3 mozliwe telefony ,skoro tam wychodzi na to ,ze nikt nie pracuje?O godzinie 6 rano ktos laskawie odebral i wlaczyl nam sygnal i oczywiscie kazali za to zaplacic 25 zl ! Za podlaczenie :| Moj tata sie wkurzyl i pisze do nich list ;p Ze nie zaplaci pieniedzy i wogole,ma zamiar gdzies to zglosic ;p .

Gość adrianadmo
a ja mam polsat cyforwy juz 2 lata prawie i zadnych problemów nie było. Jak nie dało się aktywowac karty, bo za pozno to chcialam zrobic, to zadzwonilam i do 2 godzin było ok. No i raz zapomnialam zapłacic i odcieli :P ale po wpłacie na ich konto, po kilku godzinach znowu pojawil sie sygnał. Takze ja tam jestem zadowolona, ale jakby cos sie działo powazniejszego to bym poszla, nie dzwonila, do punktu dystrybucji i załatwiła wszystko na żywo :P

wszędzie to samo gówno-olewanie klientów.Zmienie to tak jak bym z deszczu wpadła pod rynnę.Czł wiek jest bezsilny i wściekły.I nie ma co sie łudzić,że ktoś zrobi o tym reportaż,bo nikt nie będzie za przeproszeniem srał we własne gniazdo.I kólko sie zamyka -radź kliencie sobie sam:-P

Gość no pomyśl trochę
to ja mam chyba szczęście, płacę, mam sygnał, nic się nie psuje, tfu tfu odpukać w niemalowane, był taki czas, że amawiali mnie telefonicznie na droższy pakiet, to za którymś razem kazałam im przy moim nazwisku zrobić wykrzyknik z dopiskiem nie agitować :) powiedziałam, ze jak będę chciała coś zmienić, to dam radę zrobić to sama z ich strony internetowej. Teraz mam spokój :)

Gość jak dla mnie
a nie lepiej korzystac z miejscowych operatorow internetowych. u mnie taki pakiet kosztuje 25zl, a jest w nim ok70 programow(podstawowych ). i nie ma awarii, bo w koncu tez neta dostarczaja. wydaje mi sie, ze to taniej nic platformy cyfrowe, a jakos ta sama.

szczegolnie, ze dystrybutorzy bardzo często sami nic nie wiedzą :)

KAblowki nie oferują HD... takze jakosc nieco inna ani VOD :/

no to tak czy siak nie poszlabys do dystrybutora, bo tam gdzie mieszkasz raczej ich nie ma. Powinni Ci ten m-c odliczyc od abonamentu.

Gość vinyl gloss
Czarna Zmija w kropki bordo tez mnie tak wkur*ia ten polsat bo ciagle na innych kanalach oprocz polsatu obraz sie zacina jest glos a obraz stoi w miejscu, albo glos sie tak zalamuje.porazka!po nowym roku przechodze na n i nigdy wiecej polsatu!!!

Gość to nie o to chodzi
bezedury... ludzie, przecież polsat jest najtańszy na rynku!!!za te minimum 39 zł, chcielibyscie pewnie 1000 kanałów. ja tam nie mam problemów z odbiorem. jak narazie żaden konsultant mnie nie olał (jak powiedział, że aktywują za 30 minut, to było za 30) a tak na marginesie, autorko, jeżeli takim słownictwem się podczołgiwać jak do nich dzwoniłaś,to...hmm...na ich miejscu też bym ci nie pomogła...bo chamstwa nie znoszę;)

żmija a od kiedy ich tak prosisz o tą kartę ,bo ja od marca dzwonię po kilka razy w miesiącu i huj bombki strzelił ,co telefon to słysze ,że wysłali ,taaa kurwa z Singapuru to idzie na piechotę chyba .Ja nie mam już nic od miesiąca listopada,już jest grudzień i dalej nic ,skargi pisałam chyba ze sto razy .Nosz te pierdolone penery lecą totalnie w ciula ,płace co miesiąc za dwa pakiety tak jak ty a huj mi dają w zamian ,ba jeszcze na ekranie wyświetla mi się piekna informacja ,że mam uiścić opłatę za grudzień bo mi sygnał odłączą ,a huj niech se odłączają i tak nic nie mam . Najbardziej mi się chce śmiać jak konsultanci się produkują na infolinii ,że mam włączyć 21 kanał i tak ma byc przez kilka godzin ,no po co ,pytam się ,jak parametry nadawania się zmieniły a karta stara tego nie odbiera to co ma się tam uruchomić .Powinnam do niech napisac o zwrot kosztów za to moje dzwonienie bo przez te kilka miesięcy tego się nazbierało .

Żeby nie było ,żem chamska ,dostałam dzisiaj kartę .Kurna od marca bidoczka szła .:classic_cool: