Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwioza

problem z liveboxem i pytanie do jego posiadaczy.

Polecane posty

Gość wkurwioza

żesz kurwa jego jebana mać. od sześciu miesięcy internet działa, jakby chciał, a nie mógł. siła sygnału niska, zrobić nic nie mogę, gratisowo ma zawiasy - nie działa przez pięć minut. i tak dzień w dzień, o każdej porze dnia i nocy, zrobić nic nie mogę, dokumentów pobrać nie mogę, załącznik do mejla ładuje mi się ze trzy godziny, idzie się wściec. dzwonię do tp i pytam, co jest z tą jebaną neostradą i za co ja kurwa płacę, a jakiś cienias wyskakuje mi z tekstem, że właśnie wprowadzili nowe łącza i to nie ich wina, że nie są dopracowane. pytam ponownie, że po chuj wprowadzają coś, co nie jest dokończone, a ten mi mówi, że problem z internetem mają wszyscy, a nie ja i nie jestem jedyna na świecie, więc mam siedzieć i czekać cierpliwie. pytałam znajomego, który ma liveboxa i on takiego problemu nie ma w ogóle, więc pytam Was, tych którzy również korzystają z liveboxa - czy komuś też tak nędznie to wszystko działa i czy też przestaje pracować co jakiś czas? jeśli nie, to przysięgam, że kurwa rozpierdolę tp święta za wciskanie ludziom kitu i jeszcze trzepaniu na nich kasy, bo to jest do dupy niepodobne 😡 byłabym wdzięczna za odpowiedzi i z góry za nie dziękuję.

Gość wkurwioza
widzę, że tylko ja jestem takim przygraniczem, że korzystam z neostrady :o

Gość wkurwioza
przegrańcem*, kurwa :D

Gość wkurwioza
dzięki, emocje i trzęsące się ręce ze złości robią swoje :D

Gość naiwna istoto......
ja na neo nie narzekam , a mam od kilku lat, zawsze chodzi idealnie, żadnej awati i nawet sobie nie wyobrażam jakiegos spadku prędkości , mam tyle za ile płacę może ze wsi jesteś bo podobno sa takie rejony w Polsce gdzie słaba infrastruktura (kable) i tam net jest nie za dobry

Gość wkurwioza
no czy ja wiem, czy tak ze wsi zaraz. większe miasto, inni na internet nie narzekają, tylko ja tradycyjnie mam z nim problem. całe zło tego świata na moich barkach :o w każdym razie, skoro większości działa, to cienias od tp niech mi na drugi raz kitu nie wciska, bo to chamskie i nie śmieszne, idę go pomęczyć trochę, niech cierpi :D