Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kLKLKOlLLSD

Pomóżcie mi ... pomóc

Polecane posty

Gość kLKLKOlLLSD

Jak znaleźć osoby biedne i potrzebujące w swoim mieście? Uszykowałam kilka dużych paczek z ciuchami, kurtkami, drobnym sprzętem AGD, żywnością, kosmetykami itp. no ale nie mam pojęcia jak znaleźć osoby potrzebujące i takie, które chcą pomocy. Proszę powiedzcie gdzie mam się udać, może ktoś już przez to kiedyś przechodził.

Gość kLKLKOlLLSD
Bardzo dziękuję :-) będę szukać :-)

Gość kLKLKOlLLSD
moe jestem mało rozgarnięta, ale nie mogę na tej stronie znaleźć żadnych interesujących mnie informacji. Mam wejść w jakąś bazę na stronie głównej, ale nigdzie tego nie ma... :-(

Gość o prosze ja też robie
porzadki w szafach i mam do oddania duzo ciuchow ,moze i ja cos na tej stronce znajde

Gość czas poplątał kroki
po prawej jest Baza Rodzin dla DARCZYŃCÓW z mapą Polski Klikasz na swoje województwo i wybierasz magazyn do którego będziesz mogła dostarczyć paczkę, potem wyświetla ci się lista rodzin i czego one potrzebują.

Gość o prosze ja też robie
kurcze jak poczytałam te potrzeby to nie zupelnie o to mi chodziło ,mam do oddania tylko ciuchy ,nie wiem czy same ciuchy mogę oddać ?

Gość kLKLKOlLLSD
no własnie nie mogę kliknąć w tamtym miejscu jest tylko biały prostokąt z nazwą baza rodzin dla DARCZYŃCÓW ale :-( Jak najeżdżam myszką i klikam to ona w ogóle nie reaguje :-(

Gość kLKLKOlLLSD
a i żandej mapy nie widze :-(

Gość czas poplątał kroki
To nie wiem...może spróbuj w innej przeglądarce? A co do ubrań używanych, to zależy skąd jesteś, chyba pck nie przyjmuje

Gość szlachetnapaczka
naprawdę warto pomóc rodziną z tej strony. Sama w zeszłym roku robiłam z moją firmą paczkę dla dwóch rodzin. To było mega szczęście dla tych rodzin, a dla nas również wielka radość, że mogliśmy zrobić coś dobrego.