Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Hej laski ja jestem dzis padnieta ale piwko zimne jeszcze sobie musze wypic a jutro z rana po rosie znowu do pracy iiiii WIECHA KOBITKI A po jutrze zabieram sie za porzadki w domu najpierw leca okna bo juz na nich nie mogę patrzec a potem reszta po koleii 🌼 Ja wam życze kolorowych snów aaaaa ...... zupka była pychoooootka samo zycie 🌼

Abstrakcjonistko, nie zapiekanka, ale takie połowki ziemniaka, takie jakby łódeczki faszerowane i zapieczone z serem żółtym.Mam nadzieję, ze już wiesz. Obrzarłam się jak prosie, nic tylko chrumkac do księżyca. A na dodatek nikt mnie tu nie wesprze, bo sama jak pies tu pisze. Oj, cos mi zwierzęco wyszlo...

PIMACh :) ja cię wspierałam w południe, ale czułam się samotna tutaj, więc... wzięlam prysznic i poszłam spać ;) teraz się delektuję ciszą i spokojem :)

Kiciakocia, no to piknie! Ale puchy... Wróciliśmy ze sklepu, tym razem bez ciastek, ale ze swiezym chlebkiem, właśnie szamak kanapeczki z wedzonym żółtym serkiem.

cześć dziewuszki :) ja też kafffkuję :) Pimach 👄 Kicia 👄 Do2do :) Pimach :) dzieki za wskazówki kulinarne 👄 Faktycznie, znowu tu puuuuchy, reszta bez komentarza :O No ale cóż... wakacje , urlopy, praca i inne lenistwo :P Ale nie jest chyba jeszcze najgorzej, bo nie zdarza się całkiem milczący dzień :) Co oczywiście nie oznacza, ze macie cholery milczeć dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja powoli szykuję się do wyjazdu. Mam jeszcze parę spraw wcześniej do załatwienia więc nie będę się nudzić :) No i najważniejsze !!!!!!!! dziś robię pazury !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dłużej już nie dam rady, bo nic bez nich robic nie umiem :P Na całe szczęście dzieciaki wymyśliły dziś sobie mój ulubiony do robienia obiad ...... makaron z serem :) Ja osobiście tego nie jadam, bo to nie jedzenie dla mnie, ale im posmakowało jeszcze w przedszkolu i jak dotąd nie przeszło :) Na szczęście, bo to oznacza, ze dzisiejszy obiad zrobię w 10 minut :P

ог оуіеуь Ж) ups... sorry, przełączyło mi się :D to było: już jestem :) Byłam u mojej stylistki, bo mi szczeliły w poprzek dwa pazurki i mi się kiwały, no i męczyłam się, męczyłam bo nie było kiedy, ale dziś już znowu mam pikne :D pikne co cud! ponieważ jestem słomianą wdową to się nażarłam cebuli, lepiej się do mnie nie zbliżac :D następny w kolejce jest mój ukochany sosik tzaziki czy jak się to pisze, oczywiście z dużą ilością czosneczku :D mniam :D przy tym cholernym estecie to się nawet czosnku najeśc nie mogę 😠 to teraz się nawpierdzielam za caly rok :D trzymajcie kciuki, żebym kotów oddechem nie wytruła :D ale muchy to nie mają szans w tym domu :D zdechną na pewno!

myślicie, że ta cholerna stronka to przeskoczy wreszcie??? wlecze się tak.. jeszcze w Łodzi byłam to już była, bo Tija z Torunia do mnie nadawała, ja już w Kraku, a ta stronka dalej się wlecze

eee, nie no, ja myślałam, że tu co najmniej będzie następna strona! Będzie, jak se sama napiszę 😠 PISAĆ zołzy!

bo jak nie to sobie sama zapiszę całą stronkę i będzie wam goopio! no, chyba że nie będzie ;)

no, bo się rozpędzam! muszę siedzieć przy kompie, bo mam tłumaczenie do zrobienia, ale jakoś mam kłopoty z otworzeniem dokumentu ;) coś się nie chce... jakby...

Chciałam sie wam pochwalic ze moje malenstwo ma sie dobrze, ma juz 6,4 cm..... ehhhhh fajny jest mowie wam:).... jutro bedzie rowniutko 13 tydzien..... ehhhh.....:) (napisalam "fajny" bo z moim m. jestesmy przekonani ze to bedzie chłopok:) Kicia co ty pracujesz???? przeciez nauczyciele to za darmo kase dostaja w wakacje.....hahaha:D:D:D:D:Dhahahaha no teraz podnioslam ci cisnienie to szybciej tłumaczenie zrobisz:P:P:P:P👄

no kogo to moje piękne oczy widzą!!?/ jak się cieszę, że ktoś odpowiedział na mój apel :) MAFINKA - gratuluję :) ale nie kupujcie jeszcze ciuszków może, co? ;) rozumiem, że i ty czujesz się coraz lepiej?

a co do tłumaczenia, to nie grozi :D może po zmroku się zmuszę, jeszcze za świeże jest.

Kicia ..... do kupowania czegokolwiek, bardzo mi daleko....:D. A moje samopoczucie..... hmmmm niby lepsze.... ale malo co moge jesc, najpierw wacham:P 80% z tego co wacham nie nadaje sie do jedzenia:P Płeć pewnie poznam 15 wrzesnia:)

uwielbiam:D ......a gdzie reszta stada????? hhhęęęęęęęęęę????????? 👄 narazie znikam 👄

Witam wszystkie gwiazdy ja juz po ciezkiej pracy odpoczywam i od jutra zabieram sie za porządki w domu 🌼 KICIAKOCIA 👄 odemnie ze skończyłas stronke bo jak by nie to to pewnie przez jeszcze 2 dni była by ta sama 🌼