Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

kurwa północy nie spałam!!! gdzieś w okolicy był pożar, bo całą noc jeździli na sygnale i czuć było swąd spalenizny. Majka:) mój lekarz opowiadał mi o swoim kuzynie, który chorował na bardzo ciężką postać łuszczycy i kiedyś uległ wypadkowi w którym stracił dużo krwi. Choroba automatycznie ustąpiła. Oczywiście kiedy doszedł do siebie i poziom krwi się wyrównał to na nowo wszystko wróciło. Mi też kiedyś pomogły leki immunosupresyjne, ale na krótko, bo nie mogłam brać ich w nieskończoność. Kicia:) powiedz słonko z kim się tak sponiewierałaś?? A tak w ogóle, to za grosz brak mi kultury. Już się poprawiam:) dzień dobry Czy mogę zaproponować coś do picia?

WITAM Tija no gdzie to picie ja juz koncze kawunie i herbatke zielona 🌼🌼🌼 KICIA nocny marku przyznawaj sie tu zaraz z kim piłas z nami nie chcesz sie napic 🌼🌼🌼 Majka tez nie masz spania 🌼🌼 A wczoraj sasiad był prosic na wesele ale odmówilam bo mnie nie bedzie i to moze dobrze że nie pójde bo bym miala znowu dylemat w czym to isc i w ogóle same wiecie jak to jest 🌼🌼🌼 Jacek gdzie jesteś ? 🌼🌼🌼

Bo ja z natury straszliwie impulsywna bywam:P Wybaczam Wam:P:P:P Poza tym taka jedna chce mnie lać, więc się nie wychylam. Tija__ja też nie mam i nigdy nie miałam ani naszej klasy, ani fb, bo primo mój stary by mnie zabił (jako skażony swoją pracą ma kategoryczne i brutalne zdanie na temat tego cyt: syfu i gówna). Poza tym pamiętam jak raz moja przyjaciółka miała straszne jazdy przez NK, jakieś dupy prześladowały ją, w sumie kretynki, bo używały kont fikcyjnych, a mój stary wykonał jeden telefon i "dzień dobry, komenda stołeczna, czy pani taka i taka?" Normalnie jazda bez trzymanki. Tylko je postraszyli, ale chyba raz na zawsze odechciało im się bluzgów. Normalnie tak się nie dzieje, bo policja naprawdę ma w cholerę własnej roboty. Zapomniałam o secundo:O Kicia___Ty chlorze👄 normalnie na ambicję mi wjechałaś, bo ja nigdy w klawiaturę nie mogę trafić...kiedy oczywiście mogę się tak dobrze bawić jak ty wczoraj🌻 Skończyłam Larssona, teraz uskuteczniam Kalletofta, ale jak dla mnie ten drugi ma zbyt ucudacznioną narrację, ciągle jakieś retrospekcje, monologi wewnętrzne np. trupa itd. Może trza się przyzwyczaić. Walandera zostawiam na później:D Ja bym mogła cały czas czytać...tu mam manię prześladowczą:P Majka__moja babcia kazała ciotce smarować głowę olejem rycynowym, trochę to trwało, ale efekty byly, natomiast nic mi nie wiadomo o przyczynach tych ciotkowych problemów, ale i tak trzymam kciuki. A...zazdroszczę spotkania z koleżanką, głównie ze względu na zakrapiania tego spotkania:P myszka7-1976___ja też kawka o poranku🌻 poszłabym na jakieś wesele...albo nie, bo ostatnio jak poszłam z K na imprezę taneczną to skończyłam w ciąży:P:P:P:P:P Cudnie❤️👄a pódź że se babo i łodezwij sie!!! Słuchajcie!!! dokonałam zakupu!!! 10cm wysokości, bo raz się żyje, ciąża nie ciąża, mam dość straszenia ludzkości swoim wyglądem małej dziewczynki z wystającym brzuchem: http://allegro.pl/piekne-espadryle-srubki-peep-toe-czarn-0935-1-38-i1571384769.html?source=oo Mam nadzieję, że wklejone poprawnie:D

Jacuś..idę, idę...:D i już nie denerwuj się, bo twój dzidziuś jak się urodzi to pierwsze powie "serwus, jestem nerwus":P Kawkę \_/> piję- zapraszam 🌻 Tija, to ty jakaś powalona jesteś :P sorry, to, nie w złym sensie. Najważniejsze, że ciuchy lużniejsze.... ja rzadko sprawdzam wagę, dla mnie waga dobra, kiedy ciuchów nie muszę wymieniać na większy rozmiar :classic_cool: Buziaki dla ciebie 👄 A jeszcze dodam... mam kuzynkę, waży gdzieś tyle co ty, męża ma chudzinkę i jeszcze odrobinę niższego. I co, on ją kocha bardzo, bo nie kocha się za coś ale mimo wszystko. Odganiaj więc swoje demonki precz- jesteś wartościowym człowiekiem. Miłego dnia

Rety:P teraz zauważyłam !!! Kicia- ty się narąbałaś :D A jak dziś zdrówko ;) ... jeśli można zapytać:P do tego WLAŁAŚ w siebie puste kalorie siedemdziesiątko:D :D:D 👄

Ja tylko reką macham bo klikac nie mam jak .kulfon odetkany i leje mi się z nochala prosto na klawiaturę już nie wyrabiam więc kliknę potem ❤️ dla wszystkich 👄

Kicia :) i jak? można czy nie można dziś czaskać dźwiami? :P Nie będę niedyskretna i nie zapytam z kim, ale powiedz chociaż czym się w nocy tak raczyłaś? :P No dobra ... i z kim? :P Do2do :) naleweczkę pod ten katar proponuję :) np. taką jaką ostatnimi czasy od szwagra dostajemy :) No poezja normalnie! I to zdrowotna :P A nawiasem mówiąc postanowiłam pobawić się w robienie nalewek ... Ciekawe czy wytrawam i wyjdzie mi coś zjadliwego ;) Dziadek olejek rycynowy jest faktycznie dobry na wzmocnienie włosów. Ale ja mam od roku łysienie plackowate i jeden problem to leczenie skutków, a całkiem inna bajka to usuwanie przyczyn ..... A to już nie jest takie proste :( Kto tam był dziś jeszcze? Nie bardzo mam już czas , więc ogólne MIŁEGO DZIONKA :) Przed pracą muszę jeszcze pita na pocztę zanieść, bo tradycyjnie na ostatnią chwilę tę przyjemność zostawiłam :P

ta dam :D spoko żyję, nic mi nie jest :P ale dzięki za troskę ;) latam od rana po mieście, tu i tam i dopiero jem pierwszy posiłek :O wiem, wiem... masakra. oczywiście byłam w piwnicy pod baranami :D Boże, jak ja kocham Kraków :)

ja się melduje🌼 może późno ale dziś zarobiona byłam teraz już padam na klawiaturę a jeszcze muszę biszkopt zrobić a jutro rano tort śmietanowy z brzoskwiniami i takie tam, po za tym u mnie pogoda burzowa, wiec i skaczące ciśnienie, wiec zupełnie nie dla mnie,

nick*********wiek*********wzrost***********waga********** cel **********kiedy??? KICIAKOCIA____37______172_______70________65_______30.06. 2011 Majka________41______164_______63??_______60________????< br ABS__________37______164_______62________56________niedługo:)

a reszta to co!!! nie wpisuje się, oczywiście nie mówię tu o chudzielcach bo im dziękujemy , i proszę mi się nie obrażać, ale to tabelka dla odchudzaczek:D, Tija, ❤️ ja liczę na twój wpis i ze dołączysz do nas, może zaproponujesz jakiś jadłospis, niskokaloryczne przepisy, i oczywiście będziesz nas wspierać w naszych wysiłkach podobnie jak my ciebie, bo ktoś kiedyś napisał że "w kupie raźniej":D:D:D do2do❤️ a ty:) tez szybciutko wpisz się, pamiętaj my jak już zaczniemy to trudno nas będzie dogonić:D:D:D pozdrów od nas Pimach i maleństwo, może niech do nas czasem zajrzy dziewczyny podajcie jakąś datę od kiedy zaczynamy swoje zmagania i bez oszukiwania chociaż na początku, , ja myślę że od 4 maja, bo przed nami długi weekend :D a gdzie Serum, 🌼 ptaszyna gdzieś się ukryła, 👄❤️ dla pozzostałych seria👄❤️ majka👄❤️ kicia👄❤️, myszka,👄❤️ mycha👄❤️ dziadekjacek👄❤️ cudnietak👄❤️

cholera o mafince❤️ zapomniałam, jak to mówią starość nie radość:D, a może się mylą:D mafinka👄❤️👄❤️👄❤️👄❤️

ja juz zbieram sie na weekend, mam najad dzieciaków i brata męża z żoną wiec muszę sie jakoś przygotować:D, paznokcie włosy i w ogóle , abym jak jakiś kopciuch nie wyglądała, bo braciszek mojego męża strasznie krytyczny jest i chyba nigdy komplementu od niego nie usłyszałam, ale ja tez mu winna nie jestem wiec :P:P:P, chyba sie dogadujemy:D, wiec trzymajcie sie cieplutko 🌼 i nie zapić mi się na majówkach:D majka słyszałam od krasnali ze bunt jakiś szykujesz:D, ja sie tym chyba muszę zająć, rozpuścilo się towarzystwo, rozleniwiło,

ABS Majka Kicia🌻 jak tak patrzę na tę tabelkę to myślę, że Wy sobie jaja robicie z koleżanek:classic_cool: Przepraszam, ale z czego Wy się zamierzacie odchudzać??? Co za obyczaje:P:P:P A co się dzieje z resztą? Wczoraj chwilowa erekcja i dzisiaj znowu zwis pospolity?????

Erekcja!!!!!!!!!!!! Jacuś...wiem, że można ale.............. UWAŻAJ!!:P- bez przesady :D Kicia- "pod baranami" 😭...kiedyś miałam tak blisko a teraz....:) aaaaaaach!!!!!!!!!!!!!!! Dałaś czadu- APARATKO!!! My się wciąż odchudzamy- bo chcemy wciąż być PIĘKNE!!!! Kicia- ja jestem grzeczna :P I.............. jestem po drinku... na razie pierwszym!!!!! Do tego mam JUŻ apetyt na................... to się okaże :D Buziaki 👄

hejka widze ze reaktywacja tabelki to ja tez poprosz wzr 164 waga 58 cel 53 nie wiadomo kiedy a w ogóle to mam szkarlatyne, spadam wiec coby was nie pozarażac;)

a juz wiem co wam miałam napisac i zapomniałam słyszałyscie o masazach bańką chińską???????? super zwalcza cellulit mi M robił juz kilka razy i troszke efekty widac takża polecam teraz przy chorobie niestety musiałam odpuścic:(

O chińskich bańkach nie słyszałam, ale za to o masażu dźwiękiem tybetańskich mis a i owszem:O:O:O Powiem tyle...brak mi słów:classic_cool:

Cudnie___🌻ja nie wnikam co Ty teraz z małżonkiem wyprawiasz ,ale mam nadzieję, że zdrowie Jacusia i Franusia wypiłaś:P Wszystkie gdzieś piją albo ledwo co skończyły:D:D:D NA jaki ja wątek trafiłam:P:P:P (to z zazdrości) No to chlup!

Weeeekeeeennnnddd i PUSTKI! Jacuś - ja jestem zawsze powściągliwa :P Wczoraj było ok! dziś kijki, sprzątanko teraz obiadek na jutro. Buziaki 👄 Może ta.......NOC... dziś będzie taka sama :P :D

A ja dziś w ogródku małe szaleństwa uprawiałam :) Mam nadzieję, że nie będzie już przymrozków bo wysadzilam troche kwiatów jednorocznych.

Czyżbym to ja miała dziś tu dyżur? :P Ktoś jeszcze kafffkę reflektuje? Bo nie chce mi się trzeciej samej pić :) Obchód ogrodu zrobiłam, kwiaty rosną, oby nie zmarzły, bo jutro i pojutrze przyzmozki u mnie zapowiadają :O A, i jeszcze bawię się w formowanie wierzby. Mam jedną taka, która ma kolorowe, przebawiające się gałązki (hakiro cos tam chyba), na niej mam wyprowadzone 2 kule. Miałam ochote 3 kulę robić, ale raczej nie na tym drzewku, bo musiałabym ją przycinać z drabinki. A wczoraj posadziłam jeszcze wierzbę taką z powyginanymi gałązkami. No ale oczywiście nie podobała mi sie taka jak była, bo rosła od ziemi jak krzak (taką dostałam, węc wybrzydzać nie wypadało). No więc posplatałam od samego dołu gałęzie i będę ją formować na takim warkoczowym pniu. Zobaczy się co z tego wyjdzie. Marzy mi się jeszcze drzewko w stylu bonsai, ale nie takie gotowe ze sklepu tylko z własnego chowu :) Żeby satysfakcja była większa i było się czym chwalić :P Będę musiała poszukać odpowiedniej wierzby z tych "hakirocośtam", bo one bardzo szybko rosną i łatwo dają się formować. Tyle o ogrodniczych zapędach. Idę kuraka do piekarnika wsadzić, jakby któraś surówkę jakąś porzuciła to byłabym wdzięczna :) No i oczywiście mięchem się podzielę :) A po obiedzie pazury mam zamiar nowe zrobić, bo mam już takie szpony, że w klawiaturę tłukę jak w młotem w żelazo :P

Student zdaje egzamin. Oczywiście nic nie umie. Załamany profesor pyta studenta: - Czy wie pan kto to jest student? - No nie - odpowiada egzaminowany. - To ja panu powiem. To jest takie gó*no pływające po jeziorze, które za wszelką cenę próbuje dotrzeć do wyspy zwanej magister. - A czy pan profesor wie kto to jest profesor? - No nie. - To ja panu powiem. To jest takie gó*no, które jakoś, ale z trudem, dopłynęło do wyspy zwanej magister. Jeszcze z większym trudem, jakimś cudem pokonało drogę do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, żeby inne gó*na nie mogły dopłynąć. Żona mówi do męża: - Boże, jaka z ciebie pier*oła, jesteś taka pier*oła, że w konkursie na największą pier*ołę na świecie zająłbyś drugie miejsce. - Dlaczego drugie? - pyta mąż. - Bo taka jesteś pier*oła!

Ale tu tłok o poranku:P Rozumiem, długi łikend trwa:D Może jednak któraś łaskawie wyskoczy na chwilę z wyra i napije się choć kawy? Małżonek powrócił i po chwilowej ostrej wymianie zdań zapanował pax...boi się mnie drań:P:P:P:P:P i dobrze!!! Wyruszyliśmy wczorajszym rankiem nad jezioro w celu wędkowania, lało jak cholera, posiedzieliśmy godzinkę, zero "utargu", deszcz też potrafi być piękny. ALE NIE PRZEZ CAŁY DZIEŃ!!!!! Majka__ja tam się poję trochę przymrozków, więc czekam do "ogrodników", choć mnie kusi, ale tyle razy przestrzeliłam się z terminem, że mam nauczkę. Też lubię wierzby:P mam jedną, karzełka, którego za cholerę nie potrafię doprowadzić do stanu okiełznania, ale jest tak ładna sama w sobie, że pozwalam jej częściowo zdziczeć. Zresztą cały mój ogród to w większości samowolka. Raz posadzę i potem tylko pilnuję, żeby psiury mi tego nie zeżarły:P:P:P I cieszę się, bo rośnie samo:):):) Książka mi się kończy:( Co ja będę czytać?:(:(:(

hej robaczki❤️ widzę że po wolnym nastroje dobre, wiec proponuje jeszcze jedną kawusie (_)> ja weekend spędziłam pracowicie, tzn , zwiedzaliśmy, chodziliśmy, jedliśmy, piliśmy, ale tańców nie było, pogoda sie nawet udała prawie nie padało:P,