Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

ja się zgłaszam, moze nie na kawę, ale zawsze w pogotowiu :D kicia❤️ na nareszcie dałaś znak ż jeszcze żyjesz:D, jeśli chodzi o jakiś nocleg w kraku, to ja sama nie wiem co to ma być, a tanio nie jest szczególnie że szukam czegoś w pobliżu Starego Miasta, czyli w centrum , musimy mieć też parking, bo poruszamy się autem a nie chcemy go byle gdzie postawić, bo wszędzie sa strefy i w ogóle cały cyrk :P, dużo hosteli nie chce rezerwować tylko na jedna noc, żaden nie posiada parkingu, w centrum jest kilka 30-50 zł. za dobę,

trudność polega na tym że jak już rodzinkę zaciągnę do Kraka, to tylko na dobę, bo już wcześnie będziemy w zakopanym, a czas mam ograniczony, bo to ja sobie wymyśliłam wycieczkę i szanowne grono rodzinne łaskawie się zgadza jeśli będzie wygodnie i niedrogo:P:P:P, po cichu liczę na dobrą pogodę i może pobyt się przedłuży na 2 doby, ale na razie nie kuszę losu,

🖐️ Jest tu ktoś chętny na popołudniową białą ewentualnie z kawałkiem ciasta własnej roboty?:classic_cool: No nie gadajcie, że tak strasznie się wszystkie odchudzacie:D:D:D:D:D:D

ja się nie odchudzam :D, wczoraj wieczorem zrobiłam ciasto z rabarbarem i cała blacha zniknęła , dziś tez muszę upiec , bo rodzinka piszczy, wiec idę zabiorę się do roboty:D, sama tez nie ma wyrzutów jak na razie jem i tyje, zero odchudzania, :D

cześć wszystkim nieobecnym;) Co sie tutaj dzieje że nikt nie pisze... Dziadek a Ty kochana pierzesz ubranka dla małego Franka, prasujesz i sie nie odzywasz?.... Pamiętam jak dzis jak u mnie wisiały sznury wypranych maleńkich uranek w romiarze 62, mały jak się urodził to miał 51 cm i wszystko co kupiłam, wyprałam i wyprasowałam było za duże .... Rozpacz, dobrze ze kuzynka mojego męża miała po Synku rzeczy w rozmiarze mniejszym i mnie wspomogła bo ani siły ani ochoty nie mialam żeby znów biegać po sklepach... Mały musiał zostac w szpitalu i to był dla mnie koniec świata w dodatku to karmienie - jak ja nie miałam mleka - On chciał jeść, jak nie chciał ja miałam cycki jak krowa i leciało mi po bluzkach... Boże jak ja sie cieszę że mam to za sobą..., do tego te kolki - traciłam wiarę że jeszcze kiedyś będzie "normalnie" ... a teraz mały ma 7 miesięcy i nosi ubrania w rozmiarze 80 cm, śpi, je, nie płacze.... Wygląda na to że chorobę mamy za sobą - zapaelnei oskrzeli - bo kręcz jeszcze troche jest.... mamy tylko mały problem z mlekiem bo Nutramigen 2 zapadł się pod ziemię, nie ma dostaw i nie będzie do końca maja, mam co prawda jeszcze dwie puszki, ale czy wystarczą do niedzieli?, w niedzielę ktos mi obiecał, za cenę 26,50 gdzie normalnie puszke kupuje za 9 zł!!!! i jak tu sie nie wkurwić! Trzeba było karmic cyckiem.... mam sie odchudzać ,a moje magiczne 80 kg nie schodzi z wagi, niestety..... Tija jesteś skarbie, co u Ciebie? Lepiej?, mam nadzieję że tak bo wiosenne zdjęcie cudowne;) Piszcie kochane bo gotowa jestem pomyśleć że jak się pojawiłam to Wy zniknęłyście .... Buziaki :) acha wiecie co mój chrzesniak zapytany jaki prezent chce na Komunie odpowiedział? - Kłada ciociu... mogłam trzymac język za zębami i nie pytać :P

tylko jeszcze jedno pytanie, Dziadek skąd Ty jesteś? Czy z Poznania może? bo nie doczytałam....

hej kochane :) Ja dzisiaj miałam mały zapierdziel bo pilnowałm córy kol ma prawie trzy lata i powiem wam że nogi mi w dupę wchodzą a gębula boli od odpowiadania na pytania co tao po co itd. acz kolwiekz drugiej strony ja dzieci uwielbiam więc w sumie to bawiłam sie dobrze były zamki z piasku i wianki plecione na głowę i bańki puszczane i pan kleks zaliczony bo mała nie wiedzac czemu uwielbia scene jak ida roboty w panu kleksie w kosmosie hihihi:D rany powiem wam że juz zapomniałm jak to jest jak się ma trzylatka w domku :D Cmokam was wszystkie i kliknę jutro bo mi sie patrzałki same zamykają

Donia___🌻 ciuszki dla Franka czekają na strychu, myślę, że na początku lipca się z nimi przeproszę:P Teraz walczę z Bronkiem, starszym potworem, któremu uaktywnił się charakter potworka:classic_cool: Postanowiliśmy w końcu zwracać się do syna pierwszym imieniem, żeby nie robić mu wody z mózgu, na drugie ma Władysław i tak do tej pory jakoś się przyjęło się do niego zwracać❤️ Nawet nie wiem się to wzięło...pewnie mąż zaczął, bo jego stary jest Władek:classic_cool: Mój młody też był aniołkiem do tej pory...jadł, spał, nie chorował, nie miał kolek...ideał:P:P:P A teraz wariuje, rozrabia, demoluje, śpi i je za 10!!! Aż się boję co będzie jak drugi się urodzi:O:O:O A co do mleka i karmienia...osobiście uważam, że trzymanie dziecka przy cycku jest przereklamowane i nie wiedzę w tym nic magicznego i z ulgą odstawiłam małego i w nosie mam inne mamuśki wrzeszczące o egoizmie. Każda matka robi to co uważa za słuszne...poza tym młody i tak ciągle był głodny, więc decyzja właściwie zrodziła się sama:D:D:D:D:D:D:D ABS,Do2do___🌻 Kicia____jak tam na obczyźnie? Zabiegana?🌻 Cudnie___dałaś się przepędzić czy co? Gdzie ty łazisz Pyro jedna?🌻 Tija___jak u Ciebie?🌻 Majka, Mycha, Myszka___🌻 Serum___🌻 tak się zastanawiam, czy Ty jeszcze dychasz? Pogoda piękna....miłego dnia, no chyba, że ktoś chce kawy???

zapraszam na kawę(_)>

dziadekjacek❤️ nareszcie znów piszesz, :D, a co do dzieciaków ja ma 3 sztuki, i każde inne, najstarszy chyba najbardziej wypieszczony i grzeczny, średnie demon, najmłodsze wypieszczony demon, aż boję się co to będzie jak dorosną, ale ogólnie słodkie dzieciaki a co do karmienia piersią to masz rację to sprawa indywidualna, chociaż ja swoje karmiła prawie do roku, żarte były i pokarm miałam , chociaż nie odbyło się bez przygód, jak dla mnie to było wygodniejsze niż butelka która trzeba wyparzać mleko przygotowywać, itd.

a co do moich planów urlopowych to wszystko za gładko szło, zarezerwowałam pokoje w Zakopanym na dwie doby :), i szanowna rodzinka jakoś to przyjęła, ale problem się zrobił z Krakowem, a mój brzydal mnie pyta czy koniecznie chcę nocować w kraku:P:P:on mnie pyta czy ja chcę😠 to ja nic nie robię przez ostatnie dni tylko szukam kwatery 😡 angażuje się 😡 a on mnie pyta czy ja chcę nocować😡 :P:P:P, czasami męska logika mnie przeraża,:P, wiec oczywiście nie odbyło się bez ścięcia😠, i stanęło na niczym, :P:P:P, czasem już sama nie wiem co z ta moją rodzinką, człowiek podaje im wszystko na tacy:P a siedzą i marudzą,:P, a ja tak lubię czynny odpoczynek, i niestety muszę ich ciągnąć ze sobą aby się gdzieś ruszyli,

dzieńdoberek :) ABS a skoro i tak macie samochód, to może lepiej jakiś pensjonat pod Krakowem, albo nie w centrum? Bo w centrum to jest masakra z parowaniem, od razu ci mówię. Będziecie krążyć pół godz, a i tak kicha. Pod Wawelem jest parking podziemny, duży, nowoczesny. przyjeżdżacie, zostawiacie i cały dzień spacerek. W Kraku wszystko jest blisko, auto wam niepotrzebne w centrum. Albo można pożyczyć rowery, 35 zł na cały dzień. Dużo wygodniej, i aktywnie :)

kicia❤️ ja sama nie wiem,jak muszę zmuszać moja rodzinkę do wycieczki , to mam to w nosie i nigdzie nie jadę, co prawda byłam w kraku ale tylko raz i kilka razy przejazdem, dużo nie widziałam i chciałam znów pojechać dzieciakom pokazać, ale nic na siłę będą jęczały mi cały czas , wiec mam ich w nocie, może kiedyś sama się wybiorę jakoś dziś nie ma humoru ani nastroju, pracy ie mam za dużo i wszystko mnie denerwuje:O

ABS___🌻bo ja mam okropne wahania nastroju, w jednej chwili kocham wszystko i wszystkich (nigdy mi się to nie zdarza, bo ja raczej nie przepadam za swoim gatunkiem:classic_cool:) a już za chwilę bez wahania podjęłabym decyzję o natychmiastowej eksterminacji całej populacji, no może poza kilkoma osobnikami:D:D:D:D Nic na to nie poradzę, tak mam i tyle. A c do wycieczki to masz jakiś plan na Kraków? Bo faktycznie rowerem wszędzie blisko, ale to zależy co chcesz oglądać i gdzie dojechać. Samochód odradzam, ja znam dość dobrze K i szlag mnie trafia kiedy mam się przemieszczać o pewnych godzinach po mieście wozem. Za to są tramwaje...ale w nich jest tłok i śmierdzi....:O Widzisz jak ja dziś marudzę??? Zaraz lecę do szczepienia z młodym, a kurwde nienawidzę tej przychodni, tych pielęgniar i lekarza😡 Zawsze po mam ochotę wyjarać pół paczki fajek, a nie mogę:( Może któraś za mnie? Choć małego dymka??? Do2do___chyba należy mi się pochwała za ganianie z brzuchem i łopatą po ogrodzie????? :classic_cool: Przekopałam chyba całe 20 arów! Co by tu upiec? Co by tu ugotować? Chyba palma mi odbija, jeżeli ktoś się solidaryzuje to oczekuję jakichś oznak:D:D:D:D:D:P Piszta! Kicia___może tak jakieś szczegóły pobytu w K? Rozpuść palce i walnij mały elaboracik! Dobra...zbieram się...nara🖐️

a ja chyba łapie dola i to po prostu będzie krater, a najbardziej denerwują mnie ludzie , którzy pytają co jest??? jak by to ich obchodziło, :O:O:O, zupełna porażka,

i jakoś dzień mija, właśnie na polecenie mojego szanownego małżonka zarezerwowałam lokum w kraku, w hostelu kos, mam nadzieje że jakos tam będzie na razie tylko na dobę , ale lepsze to niż wcale, doszłam do wniosku że jak rodzinka będzie jęczeć:P zostawię na kwaterze i sama będę zwiedzać :P, niech znają moje dobre serce:P

ABS___🌻 widzę, że wszystko na Twojej szanownej głowie;) Grunt, że temat załatwiony. Ja już po:D Młody jakoś przeżył, darł się wprawdzie jak opętany, ale zaledwie 10 sekund:D A przed nami było dziecię ledwo co narodzone, chyba miało tydzień, ważyło 2400g, zresztą z ciężką żółtaczką:O Tak go wypuścili ze szpitala Lekarze powinni iść jako pierwsi pod mur😠 ale co ja tam wiem... Piszcie coś baby...

ale musiało być maleństwo mój pierwszy syn ważył zaledwie 4150g, wiec polowa jego to maleństwo, reszta tez nie odbiegała od normy, u mnie straszny upał, aż strach pomyśleć co będzie dalej

upal straszny nie ma czym oddychać, a ja laski kochane lecę do domku, to do jutra 👄

Kruszyna to była niesamowita🌻 ABS__🌻 ejże kochana, same tu jesteśmy :classic_cool: no to mnie dopadło apogeum wpienienia najchętniej rzuciłabym się komuś do gardła i nawet może to być Bronek❤️, bo pierdoła taka z niego po szczepieniu, że hej:O 🖐️

chcę się wam pochwalić, że zostałam siłą zwerbowana :O w moim markecie, jakieś 10 min od akademika, widziałam reklamę fitnessklubu, ze bez mężczyzn, bez makijażu, bez luster... pomyślałam, że nawet ciekawe. i pewnie długo bym tak myslała, ale jak szłam dzisiaj to przed marketem zostałam zaatakowana :O noo... finał jest taki, że w poniedziałek idę na pół godzinną bezpłatną diagnozę, mater boję się :O myślałam, że jeszcze jakoś wyglądam, a tu zaproponowano mi fitness 😭 albo mnie to uniesie, albo pogrąży :(

witam nocną porą :) Kochane ja dzisiaj w przygotowaniach do męża jutrzejszej imprezy poległam :) ale żarełko juz się marynuje wódeczka chłodzi :D DZIADEk- normalnie duma rozpiera me serce ❤️ DUMNA JESTEM Z CIEBIE MOJA TY OGRODNICZKO WSPANIAŁA 👄 KICIA- nie pierdziel kochana oni ciebie zwerbowali byś im pokazał jakie polki to laski :p :D ABS- kicia chyba dobrze ci radzi byście cos pod krakiem w pensjonaciku znaleźli :) MAJKA- kurcze kotek a co ci z tym drugim kolankiem pierdykło :( moze coś na stawy kup :( DONIA- jak wituś dzisiaj ? KASIUNIA- jak tam na dukanie ? MYcha ❤️ MAFINKA❤️ MYSZKA❤️ TIJA ❤️ Padam na ryjek kochane ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=A_6pTl-bO5otak na koniec dnia :)

Dzień dobry, dzień dobry:D:D:D A u mnie od rana zachmurzone niebo, można trochę odetchnąć po ostatnich upałach:) Majka__🌻 właśnie na kolano, a konkretnie na stawy kolanowe podobno dobre są ...chrząstki:O:O:O takie ze zwierzęcia jakiegoś, a jak masz opory chrząstkowe to można zakupić gotowe specyfiki w aptece. Kicia___🌻 czyli wrzucą Cię na bieżnię i będą mierzyć wydolność oddechową, poziom tkanki i takie tam? Czy to od razu jakieś zajęcia? Przed pierwszym młodym chodziłam ponad 5 lat na rozmaite zajęcia fitness...codziennie, 5 razy w tygodniu!!! uzależniłam się tak mocno, że po jednym dniu bez machania bolał mnie każdy mięsień:O Boże...jak ja to kochałam❤️ A że po zajęciach jarałam jak smoczyca i nie unikałam napojów z procentami to inna rzecz;););) do2do__🌻 no...:)a która to okrągła rocznica męża? no i co tam pichcisz na imprezę?i ile tej wódencji?:D ABS___🌻👄 Dla reszty 👄 na dzień dobry:D

dzień dobry :) Dziadek - nie wiem co mi będą robić :P powiedzieli, że bezpłatna diagnoza. Diagnozę, to ja mogę sama sobie postawić, przed lustrem :P to się nazywa otłuszczenie pewnych partii ciała powiązane z chronicznym lenistwem :D miłego dnia dziewcionki ❤️

witam w ten słoneczny dzień,🌼 dziś u mnie znów będzie prażyło:D, dziadekjacek❤️faktycznie od sportu/wysiłku można się uzależnić, ile ja bym dała aby poczuć znów nieodpartą chęć codziennego wysiłku, taka leniwa jestem i wymyślam rozmaite przyczyny dlaczego nie mogę jeździć na rowerze, biegać czy ćwiczyć na steperze, leń jestem i koniec a ciało wiotczeje:O i kilogramy do przodu lecą , :O, 😠

ABS___🌻u Ciebie prażonko, u mnie nawilżanie:D:D:D chyba mi samochód pokropiło od środka, bo wczoraj zapomniałam zamknąć szyby, a tak jakby deszcz sobie padał w nocy:O no cóż...niech żyje wrodzona zaradność! Może pójdę sobie na spacer?