Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Kawy nie ma?? Zimna tylko.... eno kurde co jest?? Majka gdzie ty sie babo podziewasz?? Kicia jestes laska i nie pitol:) ide se zrobic kawy.... kto chce? Dzien dobry

A wiecie jak czekolada potrafi uzaleznic?? fiu fiu.... a piwo?? aaaaa:P

Tija co tam u ciebie?? Donia mialas pisac, i co?? Wyslij jakies zdjecia, swoje i synusia!!! Serum... czekam na odzew, w sprawie tego co ci na maila wyslalam... Trzeba Wami baby potrzasnac chyba!!!

Hej kobitki :) A u mnie z jednej strony pada a z drugiej słonko :O no czegos takiego to jeszcze nie miałam :o dzisiaj ten grilek mojego chłopa nie okrągły ale 31 roczek :) goscie wydzwaniaja nikt nie rezygnuje wszyscy w koce jak by co się zaopatrują choć wiaty sa w kształcie trójkąta więc damy radę :) DZIADEK - pytałas o papu a więc tak : piersi kurczaka w kary tymianku i rozmarynie z czosnkiem , karkówka na ostro z czosnkiem kolendrą i peperończyno, karkówka tradycyjna w przyprawce grilowej, kiełbacha sałata grecka, sałata z ryzem ananasem i kurczakiem majonezem curryi rodzynkami, szpinakowa z boczniakami salsy do miesa z mango chili pomidorków śliwkowych i kolendry, czosnkowy dipek i z ciasta francuskiego takie kopertki ze szpinakiem a drugie z cukinia pomidorem kolendra , bazylia ,cebulka i czosnkiem robie i tradycyje chipsy, paluszki itakie tam a i jeszcze pijanego arbuzika mamy :D kol jeszcze ma skrzydełka tajskie przynieś :) no i wódzia :) piwko :D i winko :D:D i tyle :) DONIA- pisz babo co u ciebie nowego ? zaczełas w końcu diekę ? MAFINKA- ja kawke daje :) własnie ja piję więc czytasz w moich myślach :D KICIA ❤️

MAFINKA- to ja dzisiaj z uzależnieniem będę walczyć :p od zarcia i picia hihih:D

MAFINKA a ty co? podglądasz mnie? :P DO2DO nie żebym w ciebie nie wierzyła, ale kiepsko widzę dzisiejszą walkę. Stawiam, że polegniesz :D

Kicia no ba:P Do2do polegniesz, oj tak.... Zapomnialam o kawie:) Dziadek palilas przed ciaza-ami:P?? Myszka a ty gdzie sie podziewasz?? Pakujesz sie juz? Abs ty to masz anielska cierpliwosc, ty planujesz i szukasz kwater a oni marudza. Nie daj sie i postaw na swoim. Wyslesz nam kiedys jakies zdjecia?? Mycha zatykowalas sie:P?

Mafinka___🌻 a paliłam, bo ja z tych co to lubią...i kurde ciągnie mnie trochę bardzo:D Do2do___rany boskie, toż to jakaś impra na 50 osób chyba, tyle żarełka;) A w wiadomej sprawie:D:D:D walcz, walcz dzielnie, ale jak poczujesz, że masz już dechy to nie i walcz, poddaj się i płyń słodko razem z tymi przemiłymi procentami:P:P:P Zazdroszczę!!! Cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jabłecznik na winie CIASTO:, 125 g cukru pudru, 1 jajko, 150 g masła, 250 g mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, Nadzienie:, 1,5 kg jabłek kwaśnych, 250 g cukru, 0,75 l wina białego półwytrawnego, 2 budynie waniliowe, cynamon do posypania, 0,5 l śmietany 36%, 2 łyżki cukru pudru, 1. Z podanych skłądników zagnieść ciasto, nasmarować okrągłą formę (28 cm - tortownica)obsypać lekko bułką tartą, wyłożyć ciastem spód i brzegi. Na winie ugotować budynie , dodając cukier i obrane i pokrojone w ósemki jabłka . Zagotować odczekać aż odparuje, wsypać na ciasto i piec w 170'' ok 75 minut. Ciasto wystudzić ubić śmietanę z cukrem pudrem, dać na budyń , posypać cynamonem.

a ja powoli , ale bardzo powoli dochodzę do wniosku ze czas na dietę i to poważnie, bo inaczej czekają mnie wydatki na większe ubrania , bo wszystko mnie ciśnie a większość się nie mieszczę, więc chyba to dobrze nie wygląda dziewczyny zbierzmy sie w końcu do kupy i zacznijmy tę dietę:P

Mój Syn kończy dzisiaj 7 miesięcy. Boże, jak ten czas szybko leci, Do2do pamiętasz jak Ci pisałm na nk że okres mi się spóźnia,a Ty kazałaś mi robić test ciążowy?... Boże kiedy to było. Dziadek, Witek też był taką kruszynką, ważył 2700 jak się urodził. Może dlatego poród był taki ... lekki, jak wizyta u detysty - 2,5 godziny i już po... Płakałam tylko jak siedziałam i czekałam na sale porodową ( wszystkie były zajęte) i jedna laska tak tam się darła ze na samą myśl o tym robiło mi się słabo... Pytałam czy jesteś z Poznania bo tak mi się coś zdawało, dlatego że ja rodziłam w Poznaniu i chciałam zapytać czy już wybrałaś szpital, ale chyba się myliłam. Gdybym miała jeszcze jedno dziecko oddałabym dużo żeby tak bolało... Nie bój się kochana szybko zapomnisz. Dieta ? cóż dieta zaczęłąm, ale na razie nie jem kolacji i staram się jeśc tylko do 15... zobaczymy> Mafinka na czym polega ta dieta Dunkana?, bo czytam ale nie rozumiem tych faz i tego całego, no wiesz... Chyba z aciemna jestem... Stosujesz ją, może? Mam okropny cellulit, straszny, galopujący, jak się pozbyć nie ćwicząc, bo ja ćwiczyć nie będę, nawet nie będę próbowac bo i tak WIELKIE G!...? Buziaki 👄 Do2do całusy dla męzusia ;)

Tak zapusciłam się z pisanem, że nie wiem co której odpisać, więc chyba nawet nie będę próbować :P U mnie czas tak galopuje, że już się w tym wszystkim pogubiłam. W poprzednią niedzielę mialam komunię bratanicy-chrześniaczki, dziś wraca z kilkudniowej wycieczki do Warszawy mój synuś, a wczoraj stuknęło mi 41 lat :P Do tego notorycznie chodzę niewyspana, nie chce mi sie pracować :P najchętniej i najbardziej robilabym NIC :P A tak w ogóle to chyba mam ostatnio bulimię :P bo ciągle szukam czegoś, co można zastosować wewnętrznie :P jadę po synusia :)

Nie chce mi się liczyć wpisów na tej stronie :P Ale na czuja to może być teraz :)

hehe :P co prawda nie bardzo mam czas, ale ciekawe jakby to było jakbym sama całą stronę zapisała :P

U mnie pogoda praniowa :P zero zapowiadanego na zachodzie deszczu :O nawet słońce prześwituje

ciekawe, czy pojawi sie tu jakaś cholera i mi przerwie monolog :P

chce mi sie siku, ale strach opuszczać posterunek :p

moje dziecię właśnie stwierdziło, że bedzie samodzielnie robić obiad :) winiary pomysł na ...