Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

która rozwiesi mi pranie, bo boję się kompa zostawić ? :P

no tak, która pinda pożałowała mi pogody :P wiatr chmury nawiewa...

a, jeszcze o kawie dziś nie było :P niech no któras poleci i mi przyniesie :P

Mycha, a czy Ty sie w ogóle chwaliłaś kiedy ślub?????

Właśnie sobie wyobraziłam co teraz Do2do przechodzi ..... kac połączony z przeżarciem :P

Kicia :) i co Ci tam w tym fitnesie wybadali?? nie trzymaj nas w niepewności :P wal śmiało ;)

Abs :) pamietam jak mi wstyd bylo kiedy przed ciażą kiloski traciłaś ..... Tobie leciały w dół, a ja latałam do lodówki :P

Mafinka :) oglądam co jakiś czas zdjecia Twojej Niuńki na picassie :) Slicznosci !!!!!

Myszka :) ile Ty się mozesz pakować???? Ty tam do pracy masz podobno jechać a nie na podryw :P

Kasiunia :) z czego Ty sie dziecko chcesz odchudzać ???!!!!! Ważysz teraz tyle, ile ja nawet nie marzę :P

Donia :) a pamiętasz jak martwiłaś sie, ze w ciążę zajść nie możesz ??? A teraz masz 7-miesiecznego bąbelka :) A co u tesciowej? :P Dalej łazi przez Wasz pokój?

Dziadek :) okopałaś sie żywcem z dzieciorkami w tym ogrodzie? Czy mowe ciacha wypiekasz?

ale ta strona długa :P nie ma końca ... Znając moje szczęście ostatniego, decydującego wpisu dokona jakaś wredna kuleżanusia co bezczelnie na gotowe przyjdzie :P

1 ..... niech mnie się teraz żadna nie waży pisać :P

:P niech mi teraz powie, że ja średniej wpisów nie wyrabiam :P

niech teraz KTÓRAŚ powie ..... miało być oczywiscie ;)

Majka___🌻 pozytywnie pogięta przy sobocie:D:D:D ale przyznaj, że przy drugiej już liczyłaś posty;) A ja owszem, trenowałam chodzenie z pierworodnym, na spacerku, a teraz leje i do dupy jest:O Za to awaria mojego autka okazała się pierdołą i już działa sobie:D Donia__🌻ja cię przepraszam ,ale nie doczytałam pytania o Poznań...ze Śląska jam ci:) A co do porodu to mnie nie denerwuj historiami o 2 godzinnym rodzeniu, bo ja pierwszego rodziłam prawie 20 godzin, umierałam z bólu i uwierz mi nigdy tego nie zapomnę:O:O:O Ale...podobno wszystko co wartościowe rodzi się w bólach:D:D:D:D:D:D:D❤️

MAJka gratulacje zapisałaś całą stronke uparta z Ciebie baba Ja siedze sama w domku mój M ma jakąś imprezke strażacką dzieciaki na podwórku Pyszne to piwko komu polac {_}> ale mam tylko dwie sztuki to tylko w naparstku moge dac hi hi DO2DO jak samopoczucie żyjesz czy kac gigant A ja jutro na imieniny teściowej musze iśc no ale bynajmniej od oka żeby potem nie było mamrania

żyje i powiem że było zajebiście :D:D:D:D kochane klikne mam co i jak w poniedziałek bo jutro mam imieninki mamy :)

hello, jak widze to nasze ciało pedagogiczne przebudzenie miało i stronki zapisało:D, u mnie wszyscy śpia , wiec ja tez chyba póję , jakos spacmi się nie chce:O

Dziadek drugi poród jest lżejszy podbno , tak mówią, tego życzę kochana ogromnie. Kicia Ty laska jesteś i ten areobik to tylko dla zabicia wolnego czasu. Majka, teściowa nie przechodzi juz przez nasz pokój i stąd pojawił się Witek :D Do2do wyimprezowałas sie już kochana? Mafinka wstawiłam zdjecia na nk. Jadę dzisiaj do mamy, jak się tylko Witek obudzi spadamy, mąż prześpi całą niedzielę to dla niego najlepszy wypoczynek :P