Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

MAJKA ty kozo :D :D :D a cycki sobie zmierzyłyście? :P ty kobito masz czym oddychać, a to waży ;) i miejsca potrzebuje ;) a ty się odchudzasz i odchudzasz. Mój R by cię opieprzył za to odchudzanie. On uważa, że jak ktoś ma taki skarb, to nie powinien się odchudzać, bo skarby na tym cierpią :P

aha, a ja wczoraj byłam na ważeniu :P znowu wieczorem i w ubraniu, i waga koleżanki jak się ją ( wagę, nie koleżankę) postawi w innym miejscu to pokazuje inną wagę :( ale myślę, że mogę odświętować sukces :D :D :D w ubraniu pokazało 66.7 Pierdolę. :classic_cool: wpisuję sobie 65 do tabeli :classic_cool: ja nie mogę :D tyle lat!!! tyle lat!!! a wystarczyło produkty pochodzenia zwierzęcego wywalić z diety! i jest!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

NICK***** WIEK****WZROST**WAGA WYJŚC.******JEST****CEL1*** MARZENIE KICIA______38_____172________72________65_____67_____60 MAJKA_____41______162_______64,5_______58,5_____57_____55 DO2DO____32______152_______70-69______67,0_____60______55 SERUM ____43 _____160 ________78_______ 68,8______ 65_____ 60 DONIA_____33______173_______83________83_______75_____66 ABS_______37_______164______64________58______57_____55 zmieniła i inne parametry ;) w końcu mamy już 2012 :P ja niby grudniowa jestem, ale licznik bije!!!

Kicia :) no to już sobie wyobrażam, jaka z Ciebie lacha!!!! Przy Twoim wzroscie !!!! Dziewczyny :) może i nie ważę koszmarnie dużo (teraz 58,5) , ale co do mojego wyglądu to niestety lustra tak bardzo nie kłamią :P Cycek z koleżanką nie mierzyłyśmy, bo nie ma porównania :P Chociaż moje też nieco spadły :classic_cool: Ale np. mam taki obrzydliwy fałd nad pępkiem i to jest fakt, rzekłabym autentyczny :P Uda mam moze i nie bardzo grube, ale łydki już tak, do tego ramionka :O i takie coś na karku .... No generalnie ogólna budowa , że hej :O A najbardziej ze wszystkiego szczupleje mi ... twarz :O A dziś to miałam takie parcie na słodycze, ze masakra :( Na szczęście udało mi się poprzestać na 2 mandarynkach.

dzieńdoberek! :D kurwa, a co tam :P parę cm świeżutkiego śniegu, przynajmniej pies się ucieszył. Ona lubi biegać po takim śniegu. Mnie już oczy bolą od tego . Tylko śnieg i śnieg. Ale co tam jak gadam. A wy pewnie czekacie ;P KAWKI? 🌼

🌼🌼 DZIEN DOBRY 🌼🌼 Kawusia juz podana🌼🌼 Ja wczoraj zrobiłam sobie wypad do lasu i 2 godzinki spacerowałam po najwyrzych górkach Nóg juz pod koniec nie czułam ale dobrze mi to zrobiło Oczywiscie nie byłam sama mój znajomy mi towarzyszył bo zna dobrze las Małzonek nie miał ochoty isc ze mna 🌼🌼🌼

dzieńdoberek! :D kurwa, a co tam :P parę cm świeżutkiego śniegu, przynajmniej pies się ucieszył. Ona lubi biegać po takim śniegu. Mnie już oczy bolą od tego . Tylko śnieg i śnieg. Ale co tam jak gadam. A wy pewnie czekacie ;P KAWKI? 🌼

Lać tę kawę;) Z mlekiem, bez cukru:D kicia🌻 po pierwsze gratuluję:classic_cool: po drugie, wywaliłaś z diety WSZYSTKIE produkty pochodzenia zwierzęcego? Majka🌻 Z Twojego opisu wnioskuję, że we własnych oczach stanowisz hybrydę Jaskiniowego Trolla i Potwora z Bagien:O Ogarnij się kobieto!!!:D:D:D:D:D mandarynki jedz na zdrowie;) Myszka🌻 z kolegą powiadasz?:P:P:P

Hejka .......Jednak udało się i Spadkobiercy odfajkowani (sala kinowa na 30 osób) Mąż dowiedział się ,że żona go zdradzała i nawet od niego chciała odejść ,ale niestety wypadek motorówką spowodował ,że zapadła w śpiączkę i nigdy sie nie miała obudzić (odłączona ją od aparatury ,bo kiedyś spisała wolę życia (wytyczne w razie takiej sytuacji ) to było takie małżeństwo co to po kilku- kilkunastu latach małżeństwa nie mają wspólnych tematów......no i facet postanowił odnaleźć kochanka żony ,żeby ten miał możliwość pożegnania się z nią ,ale sie dowiedział ,ze facet na żonę i dzieci i tak naprawdę nigdy jej nie kochał ( przygoda).....bardzo pouczające dla starszych pań :-p bo kochanek zdecydowanie młodszy. Majka niestety ja też tak sie widzę (figury nastolatki już nigdy nie będziemy miały) i pozostaje siebie zaakceptować ze swoimi mankamentami.... a ja na dodatek boję sie ,ze za chwilę moja skóra ,a najbardziej ramiona zaczną mi wisieć jak firanki,bo te zawsze były jak balerony i nie wiem co gorsze...

co z wami baby ??? wszystkie jakimś cudem takie zapracowane ??? ABS nawet ty nie masz czasu kliknąć siedząc przy kompie ???

Weźcie :( R w drodze, a mi się dwa dni takiego zapierdolu szykują, że nie wiem, kiedy się z nim zobaczę. Jutro znowu od 9 do 20 i w środę to samo 😭 ale za to w czwartek święto ;) tylko jedna lekcja rano ;)

Hejka ,no to kawa (_)> dzięki Kicia .Wiem ,że praca uszlachetnia ,ale w takich ilościach godzinnych to można paść na pysk. Kicia to dostałaś niańkę do kotów w Kraku ??? Jak tam sytuacja z Żabą ? ale ona nabrała ciała . Dla reszty towarzystwa tych piszących i tych podglądających 👄

to ja się melduje na kawkę(_)>,

kurcze, :O, ja spojrzałam w tabelkę i zapomniałam że człowiek z roku na rok ma więcej lat :O, ale poprawie po swoich urodzinach czyli w kwietniu, Majka❤️ dobrze dziewczyny piszą, nie możesz widzieć u siebie samych wad, bo to na pewno nie spowoduje poprawy a wręcz przeciwnie brak motywacji, z drugiej strony po co Ci ciało nastolatki, jesteś dojrzałą seksi kobietą, masz czym"oddychać", na czym siedzieć, i czym poruszać, czasami staczy mała zmiana na powitanie wiosny i od razu poczujesz przypływ energii, ja proponuje pójście do fryzjera lub kupno kilku "szmatek" zupełnie innych niż masz w szafie, coś w sobie zmienić aby było zauważalnie nie tylko dla ciebie ale też dla otoczenia, wiec zamiast diety to dużo uśmiechu, energii i myślenia wyłącznie o sobie, :D

tak....w tym roku królują kolory pastelowe.......w zeszłym sezonie kolory ,bardzo wyraźne ,jak róż ,fiolety ,czerwienie i niebieskie no i parę innych......od dwóch lat zmieniam kolorystykę w szafie i od tamtej pory jest w niej zdecydowanie weselej ........i nawet mam w niej spodnie (rurki) w kolorze zieleni i czerwieni co jeszcze nie dawno było nie do pomyślenia ....brązy ,beże i czernie w nich się chowałam.

Witam 🌼 ja juz po kawuni wlasnie wcinam placuszki po wegiersku pychotka mniam Dziadek jacek czytałam recenzje tego filmu Róza i zorganizowałam wyjazd w sobote do kina Jade z dziewczynami 🌼🌼

a ja sie szczerze boję tego filmu .....mam słabe nerwy i raczej staram sie nie oglądać drastycznych filmów.

dziń dobty :P no dobra, jeszcze tylko dzisiaj i trochę wolnego :D kawki? R jest, to jest i mleko w domu ;) więc może być z mleczkiem. A dziś na WP jest artykuł o szkodliwości mleka :P

Hmm....a podobno mleko w kawie to już trucizna:O Jednakowoż jeśli ktoś kawy to ja polewam, ale szybko bo za chwilę spadam do roboty:D:D:D Dzień dobry robaczki🌻

Właśnie Kicia 🌻 Żaba i R jakoś funkcjonują razem? Pisałaś, że on psów nie cierpi...albo coś pokręciłam:P

Hej to ja kawę ,bez mleka ....po kawie z mlekiem mam zgagę. Wczoraj na dobranoc chciałam wam przekazać "myśl wieczorową " i mi zeżarło ,a drugi raz pisać mi się nie chciało. A ja mam nadzieję ,ze między Żabą ,a R będzie miłość od pierwszego spojrzenia (trzymam kciuki) Wczoraj wieczorem miałam kryzys......nie potrafię sama funkcjonować w domu.....spać też nie mogę....wzięłam dwie tabletki na sen i tak około 1,00 już się wybudziłam i tak do rana z boku na bok i zerkanie co chwila na zegar ....masakra.

no niestety, R się tylko wścieka i krzyczy na nią :( no nie lubi psów i już :( a wczoraj to w ogóle była awantura, bo młoda skądś ściągnęła jego książkę i ją zjadła ;) rozpętało się piekło o psa :( nic z tego nie będzie

Jacuś ja sie na ciebie nie denerwuję ,bo twoja spostrzegawczość to nic nowego dla mnie 👄 nie wiem czy już kiedyś wspominałam od kiedy tu jesteś ,ale mam syna 26 l a od 22 lat (od 4 r. życia) choruje na cukrzycę insulinozależną i mam wrażenie ,że od tamtej pory żyję jak na bombie ......związane z tym różne sytuacje nie pozwalają mi normalnie myśleć i funkcjonować ,bo wiem ,że już nic nigdy nie będzie jak przedtem ,a czasem postępowanie mojego dziecka pozostawia wiele do życzenia ,a od kiedy (3 l) wyprowadził sie z domu (mieszka blisko ,ale w innym domu) to nie mam 100 % pewności czy jadł kolacje i czy nie wypalił za dużo papierochów lub nie siedzi do rana na kinekcie . Odwieczne problemy nadopiekuńczych matek. A poza tym stara już jestem i mi sie zegar biologiczny rozregulowuje ;-)