Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

kurwa p贸艂nocy nie spa艂am!!! gdzie艣 w okolicy by艂 po偶ar, bo ca艂膮 noc je藕dzili na sygnale i czu膰 by艂o sw膮d spalenizny. Majka:) m贸j lekarz opowiada艂 mi o swoim kuzynie, kt贸ry chorowa艂 na bardzo ci臋偶k膮 posta膰 艂uszczycy i kiedy艣 uleg艂 wypadkowi w kt贸rym straci艂 du偶o krwi. Choroba automatycznie ust膮pi艂a. Oczywi艣cie kiedy doszed艂 do siebie i poziom krwi si臋 wyr贸wna艂 to na nowo wszystko wr贸ci艂o. Mi te偶 kiedy艣 pomog艂y leki immunosupresyjne, ale na kr贸tko, bo nie mog艂am bra膰 ich w niesko艅czono艣膰. Kicia:) powiedz s艂onko z kim si臋 tak sponiewiera艂a艣?? A tak w og贸le, to za grosz brak mi kultury. Ju偶 si臋 poprawiam:) dzie艅 dobry Czy mog臋 zaproponowa膰 co艣 do picia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
WITAM Tija no gdzie to picie ja juz koncze kawunie i herbatke zielona 馃尲馃尲馃尲 KICIA nocny marku przyznawaj sie tu zaraz z kim pi艂as z nami nie chcesz sie napic 馃尲馃尲馃尲 Majka tez nie masz spania 馃尲馃尲 A wczoraj sasiad by艂 prosic na wesele ale odm贸wilam bo mnie nie bedzie i to moze dobrze 偶e nie p贸jde bo bym miala znowu dylemat w czym to isc i w og贸le same wiecie jak to jest 馃尲馃尲馃尲 Jacek gdzie jeste艣 ? 馃尲馃尲馃尲

Udost臋pnij ten post

Bo ja z natury straszliwie impulsywna bywam:P Wybaczam Wam:P:P:P Poza tym taka jedna chce mnie la膰, wi臋c si臋 nie wychylam. Tija__ja te偶 nie mam i nigdy nie mia艂am ani naszej klasy, ani fb, bo primo m贸j stary by mnie zabi艂 (jako ska偶ony swoj膮 prac膮 ma kategoryczne i brutalne zdanie na temat tego cyt: syfu i g贸wna). Poza tym pami臋tam jak raz moja przyjaci贸艂ka mia艂a straszne jazdy przez NK, jakie艣 dupy prze艣ladowa艂y j膮, w sumie kretynki, bo u偶ywa艂y kont fikcyjnych, a m贸j stary wykona艂 jeden telefon i "dzie艅 dobry, komenda sto艂eczna, czy pani taka i taka?" Normalnie jazda bez trzymanki. Tylko je postraszyli, ale chyba raz na zawsze odechcia艂o im si臋 bluzg贸w. Normalnie tak si臋 nie dzieje, bo policja naprawd臋 ma w choler臋 w艂asnej roboty. Zapomnia艂am o secundo:O Kicia___Ty chlorze馃憚 normalnie na ambicj臋 mi wjecha艂a艣, bo ja nigdy w klawiatur臋 nie mog臋 trafi膰...kiedy oczywi艣cie mog臋 si臋 tak dobrze bawi膰 jak ty wczoraj馃尰 Sko艅czy艂am Larssona, teraz uskuteczniam Kalletofta, ale jak dla mnie ten drugi ma zbyt ucudacznion膮 narracj臋, ci膮gle jakie艣 retrospekcje, monologi wewn臋trzne np. trupa itd. Mo偶e trza si臋 przyzwyczai膰. Walandera zostawiam na p贸藕niej:D Ja bym mog艂a ca艂y czas czyta膰...tu mam mani臋 prze艣ladowcz膮:P Majka__moja babcia kaza艂a ciotce smarowa膰 g艂ow臋 olejem rycynowym, troch臋 to trwa艂o, ale efekty byly, natomiast nic mi nie wiadomo o przyczynach tych ciotkowych problem贸w, ale i tak trzymam kciuki. A...zazdroszcz臋 spotkania z kole偶ank膮, g艂贸wnie ze wzgl臋du na zakrapiania tego spotkania:P myszka7-1976___ja te偶 kawka o poranku馃尰 posz艂abym na jakie艣 wesele...albo nie, bo ostatnio jak posz艂am z K na imprez臋 taneczn膮 to sko艅czy艂am w ci膮偶y:P:P:P:P:P Cudnie鉂わ笍馃憚a p贸d藕 偶e se babo i 艂odezwij sie!!! S艂uchajcie!!! dokona艂am zakupu!!! 10cm wysoko艣ci, bo raz si臋 偶yje, ci膮偶a nie ci膮偶a, mam do艣膰 straszenia ludzko艣ci swoim wygl膮dem ma艂ej dziewczynki z wystaj膮cym brzuchem: http://allegro.pl/piekne-espadryle-srubki-peep-toe-czarn-0935-1-38-i1571384769.html?source=oo Mam nadziej臋, 偶e wklejone poprawnie:D

Udost臋pnij ten post

Jacu艣..id臋, id臋...:D i ju偶 nie denerwuj si臋, bo tw贸j dzidziu艣 jak si臋 urodzi to pierwsze powie "serwus, jestem nerwus":P Kawk臋 \_/> pij臋- zapraszam 馃尰 Tija, to ty jaka艣 powalona jeste艣 :P sorry, to, nie w z艂ym sensie. Najwa偶niejsze, 偶e ciuchy lu偶niejsze.... ja rzadko sprawdzam wag臋, dla mnie waga dobra, kiedy ciuch贸w nie musz臋 wymienia膰 na wi臋kszy rozmiar :classic_cool: Buziaki dla ciebie 馃憚 A jeszcze dodam... mam kuzynk臋, wa偶y gdzie艣 tyle co ty, m臋偶a ma chudzink臋 i jeszcze odrobin臋 ni偶szego. I co, on j膮 kocha bardzo, bo nie kocha si臋 za co艣 ale mimo wszystko. Odganiaj wi臋c swoje demonki precz- jeste艣 warto艣ciowym cz艂owiekiem. Mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Rety:P teraz zauwa偶y艂am !!! Kicia- ty si臋 nar膮ba艂a艣 :D A jak dzi艣 zdr贸wko ;) ... je艣li mo偶na zapyta膰:P do tego WLA艁A艢 w siebie puste kalorie siedemdziesi膮tko:D :D:D 馃憚

Udost臋pnij ten post

Ja tylko rek膮 macham bo klikac nie mam jak .kulfon odetkany i leje mi si臋 z nochala prosto na klawiatur臋 ju偶 nie wyrabiam wi臋c klikn臋 potem 鉂わ笍 dla wszystkich 馃憚

Udost臋pnij ten post

Kicia :) i jak? mo偶na czy nie mo偶na dzi艣 czaska膰 d藕wiami? :P Nie b臋d臋 niedyskretna i nie zapytam z kim, ale powiedz chocia偶 czym si臋 w nocy tak raczy艂a艣? :P No dobra ... i z kim? :P Do2do :) naleweczk臋 pod ten katar proponuj臋 :) np. tak膮 jak膮 ostatnimi czasy od szwagra dostajemy :) No poezja normalnie! I to zdrowotna :P A nawiasem m贸wi膮c postanowi艂am pobawi膰 si臋 w robienie nalewek ... Ciekawe czy wytrawam i wyjdzie mi co艣 zjadliwego ;) Dziadek olejek rycynowy jest faktycznie dobry na wzmocnienie w艂os贸w. Ale ja mam od roku 艂ysienie plackowate i jeden problem to leczenie skutk贸w, a ca艂kiem inna bajka to usuwanie przyczyn ..... A to ju偶 nie jest takie proste :( Kto tam by艂 dzi艣 jeszcze? Nie bardzo mam ju偶 czas , wi臋c og贸lne MI艁EGO DZIONKA :) Przed prac膮 musz臋 jeszcze pita na poczt臋 zanie艣膰, bo tradycyjnie na ostatni膮 chwil臋 t臋 przyjemno艣膰 zostawi艂am :P

Udost臋pnij ten post

Oj...co艣 mi si臋 widzi, 偶e kto艣 tu ma kaca giganta鉂わ笍 buziaki dla wszystkich馃憚 w艂a艣nie mam zwy偶k臋 nastrojow膮:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

ta dam :D spoko 偶yj臋, nic mi nie jest :P ale dzi臋ki za trosk臋 ;) latam od rana po mie艣cie, tu i tam i dopiero jem pierwszy posi艂ek :O wiem, wiem... masakra. oczywi艣cie by艂am w piwnicy pod baranami :D Bo偶e, jak ja kocham Krak贸w :)

Udost臋pnij ten post

ja si臋 melduje馃尲 mo偶e p贸藕no ale dzi艣 zarobiona by艂am teraz ju偶 padam na klawiatur臋 a jeszcze musz臋 biszkopt zrobi膰 a jutro rano tort 艣mietanowy z brzoskwiniami i takie tam, po za tym u mnie pogoda burzowa, wiec i skacz膮ce ci艣nienie, wiec zupe艂nie nie dla mnie,

Udost臋pnij ten post

nick*********wiek*********wzrost***********waga********** cel **********kiedy??? KICIAKOCIA____37______172_______70________65_______30.06. 2011 Majka________41______164_______63??_______60________????< br ABS__________37______164_______62________56________nied艂ugo:)

Udost臋pnij ten post

a reszta to co!!! nie wpisuje si臋, oczywi艣cie nie m贸wi臋 tu o chudzielcach bo im dzi臋kujemy , i prosz臋 mi si臋 nie obra偶a膰, ale to tabelka dla odchudzaczek:D, Tija, 鉂わ笍 ja licz臋 na tw贸j wpis i ze do艂膮czysz do nas, mo偶e zaproponujesz jaki艣 jad艂ospis, niskokaloryczne przepisy, i oczywi艣cie b臋dziesz nas wspiera膰 w naszych wysi艂kach podobnie jak my ciebie, bo kto艣 kiedy艣 napisa艂 偶e "w kupie ra藕niej":D:D:D do2do鉂わ笍 a ty:) tez szybciutko wpisz si臋, pami臋taj my jak ju偶 zaczniemy to trudno nas b臋dzie dogoni膰:D:D:D pozdr贸w od nas Pimach i male艅stwo, mo偶e niech do nas czasem zajrzy dziewczyny podajcie jak膮艣 dat臋 od kiedy zaczynamy swoje zmagania i bez oszukiwania chocia偶 na pocz膮tku, , ja my艣l臋 偶e od 4 maja, bo przed nami d艂ugi weekend :D a gdzie Serum, 馃尲 ptaszyna gdzie艣 si臋 ukry艂a, 馃憚鉂わ笍 dla pozzosta艂ych seria馃憚鉂わ笍 majka馃憚鉂わ笍 kicia馃憚鉂わ笍, myszka,馃憚鉂わ笍 mycha馃憚鉂わ笍 dziadekjacek馃憚鉂わ笍 cudnietak馃憚鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

cholera o mafince鉂わ笍 zapomnia艂am, jak to m贸wi膮 staro艣膰 nie rado艣膰:D, a mo偶e si臋 myl膮:D mafinka馃憚鉂わ笍馃憚鉂わ笍馃憚鉂わ笍馃憚鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

ja juz zbieram sie na weekend, mam najad dzieciak贸w i brata m臋偶a z 偶on膮 wiec musz臋 sie jako艣 przygotowa膰:D, paznokcie w艂osy i w og贸le , abym jak jaki艣 kopciuch nie wygl膮da艂a, bo braciszek mojego m臋偶a strasznie krytyczny jest i chyba nigdy komplementu od niego nie us艂ysza艂am, ale ja tez mu winna nie jestem wiec :P:P:P, chyba sie dogadujemy:D, wiec trzymajcie sie cieplutko 馃尲 i nie zapi膰 mi si臋 na maj贸wkach:D majka s艂ysza艂am od krasnali ze bunt jaki艣 szykujesz:D, ja sie tym chyba musz臋 zaj膮膰, rozpu艣cilo si臋 towarzystwo, rozleniwi艂o,

Udost臋pnij ten post

ABS Majka Kicia馃尰 jak tak patrz臋 na t臋 tabelk臋 to my艣l臋, 偶e Wy sobie jaja robicie z kole偶anek:classic_cool: Przepraszam, ale z czego Wy si臋 zamierzacie odchudza膰??? Co za obyczaje:P:P:P A co si臋 dzieje z reszt膮? Wczoraj chwilowa erekcja i dzisiaj znowu zwis pospolity?????

Udost臋pnij ten post

Erekcja!!!!!!!!!!!! Jacu艣...wiem, 偶e mo偶na ale.............. UWA呕AJ!!:P- bez przesady :D Kicia- "pod baranami" 馃槶...kiedy艣 mia艂am tak blisko a teraz....:) aaaaaaach!!!!!!!!!!!!!!! Da艂a艣 czadu- APARATKO!!! My si臋 wci膮偶 odchudzamy- bo chcemy wci膮偶 by膰 PI臉KNE!!!! Kicia- ja jestem grzeczna :P I.............. jestem po drinku... na razie pierwszym!!!!! Do tego mam JU呕 apetyt na................... to si臋 oka偶e :D Buziaki 馃憚

Udost臋pnij ten post

hejka widze ze reaktywacja tabelki to ja tez poprosz wzr 164 waga 58 cel 53 nie wiadomo kiedy a w og贸le to mam szkarlatyne, spadam wiec coby was nie pozara偶ac;)

Udost臋pnij ten post

a juz wiem co wam mia艂am napisac i zapomnia艂am s艂ysza艂yscie o masazach ba艅k膮 chi艅sk膮???????? super zwalcza cellulit mi M robi艂 juz kilka razy i troszke efekty widac tak偶a polecam teraz przy chorobie niestety musia艂am odpu艣cic:(

Udost臋pnij ten post

O chi艅skich ba艅kach nie s艂ysza艂am, ale za to o masa偶u d藕wi臋kiem tybeta艅skich mis a i owszem:O:O:O Powiem tyle...brak mi s艂贸w:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Cudnie___馃尰ja nie wnikam co Ty teraz z ma艂偶onkiem wyprawiasz ,ale mam nadziej臋, 偶e zdrowie Jacusia i Franusia wypi艂a艣:P Wszystkie gdzie艣 pij膮 albo ledwo co sko艅czy艂y:D:D:D NA jaki ja w膮tek trafi艂am:P:P:P (to z zazdro艣ci) No to chlup!

Udost臋pnij ten post

Weeeekeeeennnnddd i PUSTKI! Jacu艣 - ja jestem zawsze pow艣ci膮gliwa :P Wczoraj by艂o ok! dzi艣 kijki, sprz膮tanko teraz obiadek na jutro. Buziaki 馃憚 Mo偶e ta.......NOC... dzi艣 b臋dzie taka sama :P :D

Udost臋pnij ten post

A ja dzi艣 w ogr贸dku ma艂e szale艅stwa uprawia艂am :) Mam nadziej臋, 偶e nie b臋dzie ju偶 przymrozk贸w bo wysadzilam troche kwiat贸w jednorocznych.

Udost臋pnij ten post

Czy偶bym to ja mia艂a dzi艣 tu dy偶ur? :P Kto艣 jeszcze kafffk臋 reflektuje? Bo nie chce mi si臋 trzeciej samej pi膰 :) Obch贸d ogrodu zrobi艂am, kwiaty rosn膮, oby nie zmarz艂y, bo jutro i pojutrze przyzmozki u mnie zapowiadaj膮 :O A, i jeszcze bawi臋 si臋 w formowanie wierzby. Mam jedn膮 taka, kt贸ra ma kolorowe, przebawiaj膮ce si臋 ga艂膮zki (hakiro cos tam chyba), na niej mam wyprowadzone 2 kule. Mia艂am ochote 3 kul臋 robi膰, ale raczej nie na tym drzewku, bo musia艂abym j膮 przycina膰 z drabinki. A wczoraj posadzi艂am jeszcze wierzb臋 tak膮 z powyginanymi ga艂膮zkami. No ale oczywi艣cie nie podoba艂a mi sie taka jak by艂a, bo ros艂a od ziemi jak krzak (tak膮 dosta艂am, w臋c wybrzydza膰 nie wypada艂o). No wi臋c posplata艂am od samego do艂u ga艂臋zie i b臋d臋 j膮 formowa膰 na takim warkoczowym pniu. Zobaczy si臋 co z tego wyjdzie. Marzy mi si臋 jeszcze drzewko w stylu bonsai, ale nie takie gotowe ze sklepu tylko z w艂asnego chowu :) 呕eby satysfakcja by艂a wi臋ksza i by艂o si臋 czym chwali膰 :P B臋d臋 musia艂a poszuka膰 odpowiedniej wierzby z tych "hakiroco艣tam", bo one bardzo szybko rosn膮 i 艂atwo daj膮 si臋 formowa膰. Tyle o ogrodniczych zap臋dach. Id臋 kuraka do piekarnika wsadzi膰, jakby kt贸ra艣 sur贸wk臋 jak膮艣 porzuci艂a to by艂abym wdzi臋czna :) No i oczywi艣cie mi臋chem si臋 podziel臋 :) A po obiedzie pazury mam zamiar nowe zrobi膰, bo mam ju偶 takie szpony, 偶e w klawiatur臋 t艂uk臋 jak w m艂otem w 偶elazo :P

Udost臋pnij ten post

Student zdaje egzamin. Oczywi艣cie nic nie umie. Za艂amany profesor pyta studenta: - Czy wie pan kto to jest student? - No nie - odpowiada egzaminowany. - To ja panu powiem. To jest takie g贸*no p艂ywaj膮ce po jeziorze, kt贸re za wszelk膮 cen臋 pr贸buje dotrze膰 do wyspy zwanej magister. - A czy pan profesor wie kto to jest profesor? - No nie. - To ja panu powiem. To jest takie g贸*no, kt贸re jako艣, ale z trudem, dop艂yn臋艂o do wyspy zwanej magister. Jeszcze z wi臋kszym trudem, jakim艣 cudem pokona艂o drog臋 do wyspy zwanej profesor, a teraz robi fale, 偶eby inne g贸*na nie mog艂y dop艂yn膮膰. 呕ona m贸wi do m臋偶a: - Bo偶e, jaka z ciebie pier*o艂a, jeste艣 taka pier*o艂a, 偶e w konkursie na najwi臋ksz膮 pier*o艂臋 na 艣wiecie zaj膮艂by艣 drugie miejsce. - Dlaczego drugie? - pyta m膮偶. - Bo taka jeste艣 pier*o艂a!

Udost臋pnij ten post

Ale tu t艂ok o poranku:P Rozumiem, d艂ugi 艂ikend trwa:D Mo偶e jednak kt贸ra艣 艂askawie wyskoczy na chwil臋 z wyra i napije si臋 cho膰 kawy? Ma艂偶onek powr贸ci艂 i po chwilowej ostrej wymianie zda艅 zapanowa艂 pax...boi si臋 mnie dra艅:P:P:P:P:P i dobrze!!! Wyruszyli艣my wczorajszym rankiem nad jezioro w celu w臋dkowania, la艂o jak cholera, posiedzieli艣my godzink臋, zero "utargu", deszcz te偶 potrafi by膰 pi臋kny. ALE NIE PRZEZ CA艁Y DZIE艃!!!!! Majka__ja tam si臋 poj臋 troch臋 przymrozk贸w, wi臋c czekam do "ogrodnik贸w", cho膰 mnie kusi, ale tyle razy przestrzeli艂am si臋 z terminem, 偶e mam nauczk臋. Te偶 lubi臋 wierzby:P mam jedn膮, karze艂ka, kt贸rego za choler臋 nie potrafi臋 doprowadzi膰 do stanu okie艂znania, ale jest tak 艂adna sama w sobie, 偶e pozwalam jej cz臋艣ciowo zdzicze膰. Zreszt膮 ca艂y m贸j ogr贸d to w wi臋kszo艣ci samowolka. Raz posadz臋 i potem tylko pilnuj臋, 偶eby psiury mi tego nie ze偶ar艂y:P:P:P I ciesz臋 si臋, bo ro艣nie samo:):):) Ksi膮偶ka mi si臋 ko艅czy:( Co ja b臋d臋 czyta膰?:(:(:(

Udost臋pnij ten post

hej robaczki鉂わ笍 widz臋 偶e po wolnym nastroje dobre, wiec proponuje jeszcze jedn膮 kawusie (_)> ja weekend sp臋dzi艂am pracowicie, tzn , zwiedzali艣my, chodzili艣my, jedli艣my, pili艣my, ale ta艅c贸w nie by艂o, pogoda sie nawet uda艂a prawie nie pada艂o:P,

Udost臋pnij ten post