Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adidas 26

problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość adidas 26

cześć, witam, mam 26 lat, moja dziewczyna 30... chcę Was spytać, poprosić - głównie dziewczyny - o poradę. Moja panna stosuję antykoncepcję, jednak od 2 tygodni coś jest z nią nie tak...!!!!! płacze, krzyczy, złości się bez powodu, cały czas spi i wymiotuje... nie wiem co się z nia dzieje, prosiłem, aby poszła do lekarza, ona nie chce.... !!!! Myślicie, że może być w ciaży?? Trochę czytałem o objawach ciąży w necie... Prosze pomóżcie... może ona wie, że jest w ciaży i nie chce o tym mówić, jak ja podejść, umówić wizytę u ginekologa i z nią pójść, kupić test ciążowy??

Gość furiatka zowsikiem w doopie
wg. mnie ciąża jak ta lala :)

Gość albno ciaza
albo tak na nia dzialaja hormony z tabletek anty

Gość adidas 26
no co ty? to dlaczego ona o tym nie wie?? a może właśnie wie???

pójdź do apteki, kup test i przynieś jej. poproś żeby go zrobiła. najlepiej przy tobie.

Gość adidas 26
albno ciaza -> aha

Gość poszukuje szukamn
jak dla mnie to sa dwie opcje - zmiienic tabletki - ciaza kup test :)i podaj jej go DELIKATNIE :D

Gość albno ciaza
a co mawiedziec bo nie rozumiem? A dlugo bierze tabletki anty? Bo moze byc tak, ze to przez te tabletki ma takie nastroje albo np. zapomniala wziac jakas tabletke, miala biegunke, zwymiotowala i tabletka sie nie wchlonela i zaszla w ciaze...

Gość adidas 26
z tym testem to jest myśl. wiecie ja po prostu się o nią martwię. jest nie do życia, boję się, że może zachorowała, ale też mam przebłyski o ciąży. Jesteśmy ustawieni w życiu, więc dziecko nam nie straszne ;)

Gość adidas 26
bierze od 2 lat, jasmin, czy coś takiego

Gość albno ciaza
no to kup test i z samego rana zanim wstanie z łozka jej go daj bo takie testy robie sie rano z porannego siusiania ;)

"płacze, krzyczy, złości się bez powodu, cały czas spi i wymiotuje" Ty może ona nie ma lat 30 tylko, 3... miesiące! :classic_cool: Ha ha ha :O

Gość adidas 26
dobra dziś kupię test... ale jaki, pomprostu mam powiedzieć poprosze test ciążowy i pani w aptece będzie wiedziała, prawda?

Gość adidas 26
pyskata fleja -> wiem ile moja dziewczyna ma lat, okej ;)

Gość adidas 26
aha, dobra, test się robi rano, dobra, czyli dziś kupię test, a jutro rano go jej podam :) dzięki, naprawdę mi pomagacie, no kurcze, z któym facetem bym pogadał na taki temat :) dziewczyny, rządzicie :)

Gość albno ciaza
zdarza sie, ze nagle mimo dlugiego stosowania tabletek i tolerowania ich, organizm sie buntuje i przestaje akceptowac tabletki i moga sie pojawic wowczas zawirowania. Ale takie objawy jak opisujesz pasuja do ciąży, mogla pominac jakas tabletke ale lepiej ciąze wykryc od razu i zaprzestac brania tabletek anty.

tak pani w aptece będzie wiedziała. i domyśli się nawet, że to nie dla Ciebie, a dla dziewczyny, kobiety, żony. taki marny żart... ;)

Gość adidas 26
ojej, no właśnie... jeżeli ona bierze tabletki, to jest źle, prawda? koniecznie musi zrobić ten test...

Gość adidas 26
dzięki, wybaczcie, ale jestem laikiem totalnym, świat tabletek, testów jest mi daleki, obcy :)

Gość adidas 26
napiszę jutro jak "poszedł test" :)

Gość adidas 26
albo ruchnę ją w twarz

Gość albno ciaza
no nie najlepiej jesli zaszla w ciaze i bierze dalej tabletki ale zdarza sie tak, ze dziewczyny, ktore zachodza w ciaze podczas brania tabletek bo zapomnialy wziac czy wymiotowaly itp i dopiero po jakims czasie orientuja sie ze sa w ciazy a braly jeszcze tabletki. Ale odstawiaja je, łykaja witaminki i rodza zdrowe dzieci takze nie martw sie ;) Pozdrawiam :)

Gość bo nie wiem
wystarczy ze powiesz jej że też chcesz tego dziecka i bedzie po sprawie, moze boi sie powiedzieć? powodzonka;)

Gość adidas 26
marny podszyw, żenada

Gość adidas 26
dzięki dziewczyny. no pewnie, że chcę tego dziecka. mam nadzieję, że wszystko z Martą będzie dobrze :)

Gość adidas 26
może ona faktycznie boi się powiedzieć, że zaszła w ciążę.

Gość bo nie wiem
więc...kwiaty i pedź do niej:D serio