Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deprektifa

Poszłam do łóżka z koleżanką.../

Polecane posty

Gość Deprektifa

Studencka impreza, alkohol... Nie byłam pijana, ale podchmielona, rozluźniona na pewno. I ona zaczęła mnie całować, zabrała za rękę do swojego pokoju... Myślałam, że to taka zabawa, ot, eksperymenty, zresztą było strasznie fajnie. Rano ją zostawiłam śpiącą, a dzisiaj na uczelni mnie wyciągnęła na spacer i powiedziała, że jest lesbijką, że do tej pory się z tym kryła, ale teraz czuje, że jest we mnie zakochana i chce, żeby coś z tego wyszło... Na co ja, zszokowana, ale delikatnie, że mnie poniosło, że jestem heteroseksualna, ale ona jest tak seksowna i pociągająca, że uległam, no ale związek nie ma sensu... Zrozumiała, pokiwała głową, poszła. Niby okay, ale czuję się jak dziwka. Kurde.

Gość hyhyuhhu
no co ty umow sie jeszcze, od ruchanka nikt nie umarl.

Gość Deprektifa
Ale ja mam faceta. Nie powiedziałam jej o tym, żeby nie pogarszać swojej reputacji. Jeju, czy seks z kobietą to zdrada?? Ona na pewno by to tak odebrała...

Gość zero zero zero
dobre. redaktorzy postarali się i mogą liczyć na jakieś 300-500 wpisów.

jako, że jestem męski szowinista, proponuję, ocenić możliwości twojego chłopaka i zaprosić do miłego trójkącika, jeśli kondycyjnie kiepski, to wybrać z kim lepiej, albo , kto bardziej forsiasty. ;)

koleżanko, niektóre by Ci zazdrościły tej przyjemności mam na myśli bi, no ale w takim wypadku to nie ma czego

Gość gosieńkaaa
o ja jebie, bleeeeeee, ja mam tez seksowne i sliczne kolezanki ale z zadna w zyciu nie poszlabym do lozka, moze ty jednak masz jakies sklonnosci??

Gość tak tylko pytam ja
a gdyby to facet cie zaciagnal do innego pokoju i wyruchal juz bys sie nie czuła jak dziwka :D

jak na razie to ona nie napisała, że ma faceta więc o zdradzie nie moze być mowy :D

Gość jezuuuuusususususususisu
Deprektifa Ale ja mam faceta. Nie powiedziałam jej o tym, żeby nie pogarszać swojej reputacji. Jeju, czy seks z kobietą to zdrada?? Ona na pewno by to tak'' napisala

Gość ja pierdykam
jak to nie napisala? moze ty nie umiesz czytac? podpowiem: druga wypowiedz autorki "Ale ja mam faceta."