Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malibu69696969696

Niemiecki - potrzebuje sprawdzenia..

Polecane posty

Gość malibu69696969696

Hej! Bardzo proszę osobę, która opanowała gramatykę jezyka niemieckiego o sprawdzenie. Bardzo mi na tym zależy . Z góry dziekuje :) nie jestem w tym dobra, ale staralam sie.. nie chce gotowca, chce tylko pomocy. 1. Porsche jest szybsze od fiata Der Porsche ist hastiger(?) als der Fiat. 2.Sok piję chętniej niz lemoniadę. Ich trinke den Saft lieber als das Getränk . 3. To jest najdluzsza ulica w miescie. Das ist der langest(przeglos na a) StraBe in der Stadt. 4. Film był ciekawszy niz ksiazka. Das Film sein interesanter als das Buch. 5. Niemiecki jest łatwiejszy niz matematyka. Die Deutsch ist leichter als die Mathematik. 6. Najchetniej ucze sie niemieckiego. Ich lernen die Deutsch am liebsten. 7.Wiele kobiet jest ładnych, ale Kinga jest najladniejsza. Die Masse die Frau ist schón, aber Kinga ist am schóneste. 8.Ksiązka jest grubsza niz zeszyt. Das Buch ist dicker als das Heft.

szybsze to raczej sneller najdluzsza to raczej langste menge chyba lepsze przy wielu kobietach z gramamtyka u mnie gorzej...

Gość niemieckiii
Das Film war Ich lerne

Gość niemieckiii
Kinga is am schonsten

Gość niemieckiii
znaczy ist

Gość niemieckiii
Der Porsche ist schneller

Gość nimoic
wiele widze błedów nie przyłozyłaś się popraw te byki

Gość malibu69696969696
Nie jestem dobra w niemieckim...dlatego prosze o pomoc... nie widze błędów, poniewaz nie opanowałam wczesniej gramatyki i teraz sie to na mnie odbija :(

Gość moajfifgd
mam cos jeszcze zle? Malibu6969696969696

. Porsche jest szybsze od fiata Porsche ist schneller als Fiat. 2.Sok piję chętniej niz lemoniadę. Den Saft trinke ich lieber als eine Limonade 3. To jest najdluzsza ulica w miescie. Das ist die längste StraBe in der Stadt. 4. Film był ciekawszy niz ksiazka. Der Film war interessanter als das Buch. 5. Niemiecki jest łatwiejszy niz matematyka. Deutsch ist leichter als Mathematik. 6.Am liebsten lerne ich Deutsch 7.Viele Frauen sind schön, aber Kinga ist die schönste . 8.Ksiązka jest grubsza niz zeszyt. Das Buch ist dicker als das Heft.

Gość moajfifgd
Dziekuje ślicznie.... Naprawde... Wielka jestes :*