Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helołhałarja

palec mężczyzny doprowadza mnie do orgazmu, a penis nie!

Polecane posty

Gość hektor55
Witam, kochane kobitki, alez wy macie problem,a co z tymi kobietami ktore w wieku 20-35 lat wogole nie zaznały orgazmu? Wy to jestescie szczesliwe bo to znacie, a ileż ja musiałem sie nameczyc zeby one tego doznały? Zato w nagrode miałem podrapane plecy! Bo oneto pierwszy raz doznały!Pozdrawiam Kazimierz

Gość Malinowa________61
wiesz jeśli mu niczego nie wytłumaczysz to będzie myślał że jest dobrze jak jest postaraj się ;) ja wiem że to trudna sytuacja bo sama kiedyś udawałam, na szczęście szybko odkryłam swoje drogi do orgazmu ; P może Ci się nie udaje bo sie nastawiasz że nic z tego nei bedize, że się nie uda że znwou jemu bedize przykro a Ty będziesz musiała udawać?

Gość nunanuan
czasamimam wrazenie, ze on poprostu za szybko dochodzi... i pozniej ja juz nie dojde...

Gość Malinowa________61
na to jest proste ćwiczenie facet się kąłdzie nago, jest mu wygodnie itd. pieścisz go, jak masz ochote czy na nim usiąść, czy ustami czy tylko ręką - keidy zaczyna dochodzić zmieniasz tempo tak żeby nie doszedł albo w ogóle przestajesz i tak seria - nie dajesz mu dojść 10-12 razy. Będzie mu na początku trudno wytrzymać takie 'tortury' ;) sam też powinein 'ćiwczyć' w ten sposób. mój facet po miesiącu dochodził znacznie później ;)

Gość nunanuan
no akurat na to nie wpadlam :D sprobuje!!

Gość Malinowa________61
powodzenia ;) i przede wszystkim : miłej zabawy! ;)

Gość CzarneCappuchino
Ja również osiągam orgazm tylko wtedy, gdy mężczyzna najpierw rozgrzewa mi łechtaczkę a następnie wkłada głęboko palce do pochwy i długo ją penetruje. Często stymuluje mi też jednocześnie pochwę i odbyt, co wpływa u mnie na jeszcze większe doznania. Całe zbliżenie trwa czasami nawet godzinę. Jesteśmy ze sobą już 1,5 roku, ale podczas stosunku, kiedy penis znajduje się w mojej pochwie, wykonuje ruchy raz szybsze raz wolniejsze, z różną intensywnością i głębokością to ja nie potrafię dojść do orgazmu... Współżyjemy używając prezerwatywy i jakby wcale nie czuję tego łaskotania i ocierania się penisa o wnętrze pochwy, natomiast przy pieszczeniu palcami warg, łechtaczki i oczywiście doznania są dobrze wyczuwalne i skutkują po dłuższym czasie szczytowaniem. Nigdy tego nie mówiłam partnerowi. :( ale chciałabym kiedyś przeżyć moment uniesienia z napiętym ptaszkiem w moim środku.

ja tez tak mam jestem juz rok z moim chłopakiem a nigdy nie dostałam orgazmu jak sie kochamy jedynie ja mnie piesci palcami to czesto go mam tez sie zastanawiałam jak to jest