Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girlicious

co kupic na urodziny przyjaciółce?

Polecane posty

Moja przyjaciółka jutro ma 20 urodziny..nie mam pojęcia co jej kupić bo praktycznie wszystko ma a nawet jak chcę cos jej kupić np. z ubrań to mam problem bo jest osobą bardzo otyłą i ciężo jest coś znależć dobrego...pomóżcie

Gość olabogaaaa
moze cos .... wibratorek? :D

Gość słabapsycha
perfumy...

Gość Maaaaarian-ka
Najlepiej kupić młotek - żeby sobie prezenty z głowy wybiła ;D Taki żarcik... ;) A tam poważnie to może: Książka, płyta z ulubioną muzyką, jakieś wasze wspólne foto w formie puzzli, aniołek z masy solnej, lub zabierz ją do jakiejś fajnej kawiarni na pyyyyszną kawusię i jakieś ciasteczko.

Tydzień temu byłyśmy w SPA razem..teraz szukam cos na jutro symbolicznego,ale jest cięzko. To osoba która raczej książek nie czyta,muzykę słucha inna niz ja wiec ciężko mi będzie wybrac cos dla niej bo nie znam sie na muzyce której słucha...:/

Gość słabapsycha
Albo jak lubi kawe oczywiście, to kup jedną porcelanowa filizanke ze spodkiem w pudełku...

sprecyzuje:P to 20 letnia fryzjerka i imprezowiczka. raczej filiżanka jej nie ucieszy...myslalam o zestawie fajnych kosmetyków ale ona ma takich rzeczy setki