Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnoludka22

ciąża

Polecane posty

Gość krasnoludka22

czy jest możłiwa taka sytuacja: zbliza sie termin @... dzis jest 31 dzien cyklu, rano bolał mnie dośc mocno brzuch tak jak na okres, teraz też pobolewa czy jest mozliwe żeby w ciazy tak bolał brzuch mocno jak na okres... zastanawiam sie czy okres przyjdzie czy nie...

Gość myslisz ze znajdziesz tu
jasnowidza? :O

Gość krasnoludka22
nie, nie pytam czy jestem w ciązy tylko pytam czy jest możliwe żeby brzuch mocno bolał jak na okres a okres nie przyszedł

Gość need for speed
możliwe

Gość krasnoludka22
bo sie zastawiam czy dostane @ czy nie... moje cykle ostatnio różnie wyglądały raz 28, raz 32 raz 30 wiec sama nie wiem czego sie spodziewac

Gość poczekaj do dnia najdłuższego
z cykli z ostTNICH 12 -TU MIESIĘCY i zrób test

no mnie brzuch bolał tak samo jak na okres... raz mocniej, raz słabiej...

Gość krasnoludka22
a to ciekawe, moje @ zaczynaja sie zazwyczaj kilkudniowy wczesniejszym plamienie, a teraz go nie ma... czyli jak piszecie jest to mozliwe... a jak długo utrzymywal sie ból , do ktorejgo dnia cyklu?

ja Ci dokładnie dni cyklu nie podam, ale zaczął mnie pobolewać tak 2 tyg po zapłodnieniu, ale przed okresem też mnie już na kilka dni wcześniej takie lekkie skurcze brały. Po 3-4 dniach to bolał tak bardzo, że aż w nocy nospę wzięłam i się "opatrzyłam", bo myślałam, że to już okres. A jak po kolejnych 2 miesiączka nie przyszła, to zrobiłam test :)

mnie tak samo bolal..myslalam, ze zaraz okres nadejdzie.. brzuch zaczal mnie tak pobolewac na jakis tydzien przed przyjsciem miesiaczki

Gość KkkAAaaaaJjjja
dlaczego wy na miesięczkę mówicie małpa @ ? :P

Gość krasnoludka22
dzieki dziewczyny za wypowiedzi, bo juz sama nie wiem co myslec zdaje mi sie caly czas ze zaraz dostane okres...

Gość KkkAAaaaaJjjja
ja tez tak mialam i czekalam czekalam i sie okazalo ze jestem w ciazy

Gość krasnoludka22
no to byc może ze jestem w ciazy a byc moze to poprostu zwiastuny nadchodzącego okresu... chodze ciagle do wc i sprawdzam bo brzuch boli...

Gość krasnoludka22
a no i gratuluje dzieciątka :)

ja mam tak samo jak Ty krasnoludka 22 tez mnie brzuch pobolewa. czekam do wtorku na okres i robie test jak nie przyjdzie. mam nadzieje ze tym razem sie udalo, bo juz jedna ciazde poronilam..

Gość krasnoludka22
ja tez czekam robilam juz 1 test 5 dni temu ( wiem wiem bez sensu) wyszedl negatywny

Gość krasnoludka22
witajcie ponownie, dzisiaj kolejny dzien z zserii bol brzucha i brak okresu a to juz 32 dc... jeszcze tak mnie mąż zdenerwował ze szok...:/

Gość zatroskana lala
a ja mam dzis goraczke i mnie wszystko boli i brzuch i miesie i wszystko:( dlaczego?

zaobserwowalam dzisiaj u siebie duza ilosc sluzu, jakby plodnego, bo jest przezroczysty i sie ciagnie. Kolezanka na kafe napisala, ze pewnie dostane okres bo zawsze przed okresem taki sluz wystepuje i jest go duzo. Nie znam sie na tym i jestem zalamana..

Gość krasnoludka22
ja chyba dostaje okres... bo jak narazie maa plamienie...

Gość krasnoludka22
witajcie ponownie w poniedzialkowe południe....:) u mnie sama nie wiem co sie dzieje, brzuch dalej boli od wczoraj mam plamienie.... w ostatnim cyklu okres zaczal sie tez plamieniem, trwało one od 24 dc do28 dc i dostałam okres.... takze moj ostatni cykl trwał 28 dni, dzis jest moj 34 dc i drugi dzien plamienia sama nie wiem co myslec... testy mi sie juz skonczyly ale jak tak dalej pojdzie i nie dostane normalnego okresu to chyba bede musiala udac si edo apteki- dodam że cały czas mnie brzuch pobolewa...