Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba glupio zrobilam

laski,ktore biora tab.anty mam pytanie

Polecane posty

otoz nie bralam nigdy wczesniej tabletek,chcialabym przyspieszyc okres poniewaz mam w tym czasie wyjazd z facetem,kolezanka mi poradzila zebym brala przez 5 dni tabletki a potem odstawila i bede miec okres,jej siostra tak robi, natomiast druga mnie zjebala co ja robie.fakt jest taki,ze chce miec ten jebany okres wczesniej ale boje sie,ze cos mi sie popieprzy i tak bede miec na tym wyjezdzie:(pomozcie,mialyscie napewno kiedys taka sytuacje

zadna mi nie pomoze?????????

Gość no ty chyba oszalalas
zauwazylam ze wielee dziewczyn traktuje tabsy jak cukierki a TO SA HORMONY!! chcesz sobie rozregulowac cykl i nie wiadomo co jeszcze to prosze bardzo...bo z tym okrem to RACZEJ sie uda (bo mozesz mic potem przez caly miesiac plamienia) ale skutki tego moga byc bardzo rozne..decyzja nalezy do ciebie... sa jeszcze naturalne metody przyspieszania badz opozniania okresu witamina C i chyba picie krwawnika no i cieple kapiele ale musialabyc dokladnie poszukac co na co dziala

Gość malvaa
juz bym proponowala wziac 2 opakowania pod rzad tabletek, ale nigdy w zyciu skracac!!!! potem sa plamienia albo moze sie tak stac ze bedziesz miec okres nawet miesiac

Gość zwierciadlo zwierciadelko
wez 2 opakowania pod rzad, tzn bez przerwy, tak jak wyzej juz kots napisal

Dwa opakowania pod rząd, albo... możesz skrócić, ale o jedną, dwie, najwyżej trzy tabletki (dni), nie więcej.

czyli mam wybrac cale opakowanie tak?bo co z tego,ze przyspiesze okres a potem bede plamic,w takim bede brala caly czas do wyjazdu

Gość malvaa
wytlumacz mi jesli mozesz co mialas na mysli piszac bede brala 5 tabletek a potem odstawie? bo jestem bardzo ciekawa o co ci dokladnie chodzilo

Rozumiem. Autorka nie bierze normalnie, na co dzień, pigułek, nie stosuje takiej antykoncepcji, chce tylko przyspieszyć wystąpienie normalnego okresu (nie krwawienia z odstawienia). I właśnie chce to zrobić w ten sposób, że weźmie przez 5 dni pigułki, a potem miałby jej się pojawić okres. Autorko, poroniony pomysł! Tak brane pigułki mogą ci jedynie rozregulować cykl. Pigułki to nie cukierki, jak już ktoś napisał! Nie możesz przewidzieć, jak twój organizm zareaguje na dawkę hormonów podaną tak o! w środku cyklu.

Gość kaffunka
jak to dobrze ze te tabletki sa na recepte, bi nie wieadomo co by przyszlo jeszzcze komus do glowy

Gość nitkaa22
jeśli normalnie nie bierze tabletek to wzięcie 5 i przestanie tylko wszystko rozreguluje i np okres moze 15 dni trwac albo jeszcze coe gorzej. nie polecam ;/