Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 prawdziwej kobiety

moim zdaniem facet bez wojska nie jest mężczyzną

Polecane posty

a dzis uslyszalam ze zniesli slużbe wojskową 😭 czy przyjdzie nam teraz zyc z ciamajdami ??

Gość bo nie zna życia
kto nie służył w marynarce

Gość hmmmmmmmmm no czy ja wiem
? 2/10 ?

przeciez oni teraz będą zyc pod spodnicą mamuśki do konca zycia, a tak przynajmniej wojsko ich czegos nauczylo dyscypliny, prania skarpetek i porządku

Gość ejbisi
Przeprowadz sie do Grecji ;) tam maja obowiazkowa sluzbe wojskowa dla wszystkich.

wojsko to szkola zycia i moim zdaniem kazdy facet bez wyjątku musi isc do wojska 😠 kazdy facet bez woja jest fajtlapą nie umiejącą sobie poradzic w zyciu 😭 z kim nam przyjdzie zyc drogie panie :(

bez tego wojska to takie nieogarnięte będzie, ze az zal :(

{a tak przynajmniej wojsko ich czegos nauczylo dyscypliny, prania skarpetek i porządku } Za moich czasów wojsko trwało dwa lata ja miałem do sługę.. 30 dni. Wojsko mnie nauczyło chlać, kłamać i obijać się ile wlezie. :P

ale nie przyznales sie ze byles w wojsku dla ułomnych :) tam wlasnie tak mają ;) myrevinku mój drogi

Do lasu wbiega OGROMNY dzik! Zwierzęta uciekają, drzew się łamią, ziemia się trzęsie, a dzik ciągle biegnie i spluwa! Podbiega do chatki Puchatka, wali w drzwi, chatka się cała trzęsie! Otwiera przestraszony Puchatek. Słoik z miodkiem wypada mu z rąk, słoik się rozbija, a tu nagle dzik mówi piskliwym głosem: - Kubusiu, nie bój się! To ja - Prosiaczek. Z wojska wróciłem! }

prawdziwe WOJSKO nawet z cioty potrafi zrobic mężczyzne :)

Marna prowokacja.. nigdy nie było wojska dal ułomnych. :classic_cool: Zresztą mnie po szkole specjalnej udało się ich nabrać, nawet kategorię A miałem.

Gość kleszcz
akurat, żaden z moich kolegów nigdy w życiu nie powiedział nic dobrego na temat obowiązkowej służby wojskowej , w wojsku można się było nauczyć : chlać wódę , wydzierać się na ludzi , zedrzeć nogi aż do krwi , strzelić sobie samobója , zostać totralnym skurwysynem można wymieniać ......

Gość cxvx
100 prawdziwej kobiety - zgadzam sie, a kobiety powinny w tym wojsku tez swoje odsluzyc... w kuchni, co by umiec dobrze gotowac. W koncu co to za baba, ktora gotowac nie umie :o

my rodzimy dzieci i za to powinniscie nas po tylku calowac

Gość cxvx
"w wojsku można się było nauczyć : chlać wódę , wydzierać się na ludzi , zedrzeć nogi aż do krwi , strzelić sobie samobója , zostać totralnym sk**wysynem" moze autorka wlasnie w takich sie lubuje :P

Gość dla waszej wiadomosci
jest duzo chetnych na zawodowych.moim zsaniem to najlepsza praca najlepiej oplacalna.i nie trzeba miec szkoly.moj kumpel skonczyl gimnazjum a teraz jest w wojsku a w nastepnym idzie na zawodowego.

kleszcz - a wiesz czemu nikt nigdy nie wspomina wojska dobrze ? bo nie ma to jak spac do 10 w domku u mamusi, wstac nie zaslac lozka bo od czego ma sie mame, zjesc pyszny obiadek oczywiscie przyrządzony przez mame, wyjsc z kolegami na piwo i disco.. miec pod dostatniem kobiet i robic co sie chce w wojsku tego nie ma bo jest dyscyplina i tu jest problem... bo faceci nie lubią dyscypliny !! :) nie lubią gdy sie nimi rządzi a nie daj boze pomiata nimi

Gość kleszcz
dla każdego żołnierza zawsze najgorszy był list od dziewczyny, w liście ona informowała żołnierza , że już nie jest jej chłopakiem i zaszła w ciążę z jego kolegą , za kilka godzin na warcie żołnierz strzelił sobie samobója na warcie za pomocą AK-47 , ilu zginęło z tego powodu, tego nie wie nikt :(

Co innego my-kobiety - mu lubimy dyscypline I gdy sie nami rzadzi i pomiata :classic_cool:

Gość tik tak0-
"w wojsku można się było nauczyć : chlać wódę , wydzierać się na ludzi , zedrzeć nogi aż do krwi , strzelić sobie samobója , zostać totralnym sk**wysynem" Zgadzam się z tym, zwłaszcza z ostatnim. Moj brat przed wojskiem był normalnym facetem, a po wyjściu z wojska potrafił pobić mnie a nawet moją matkę, zmienił się bardzo :-o dobrze ze już nikt nie musi iśc do wojska bo później chodzą takie chuje :-)

Gość słoneczne słoneczko
a dla mnie wojsko to porazka... ida tam tylko ci ktorych nie stac na cos wiecej, wola wojsko niz wysilic sie i isc na studia, jak moj chlopak wpadl na pomysl pojscia do wojska skutecznie go od tego odwiodlam i dzis jest na studiach :D

chlopak sie zalamuje w wojsku dlatego ze dziewczyna go rzucila... i wtedy popoelnia samobojstwo ?? dlaczego tak sie dzieje ?? a czy kobieta ktora zostaje rzucona przez chlopaka , w dodatku jest w ciązy potrafilaby zrobic cos podobnego ?? nigdy w zyciu !! faceci jak widac mają słabą psychike, a kobieta jest w stanie wiele zniesc

Gość słoneczne słoneczko
tam sie tylko chamstwo szerczy i zdziczenie :O

oczywiscie wszystko zalezy od tego gdzie sie trafi, jaka jest atmosfera panująca w jednostce ale ogolnie po moich znajomych widze jak z nierozgarnietych chlopaczkow robią sie prawdziwi męzczyzni

Gość kleszcz
gdy kobieta zaszła w ciążę to ma oczywiście pewien problem , natomiast żołnierz problemów ma 100 na sekundę i nie zna swojej chwili lub minuty

bo facet musi byc facetem a nie ciotą !!!!