Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujcie

thunderbird pomocy

Polecane posty

Gość ratujcie

Zainstalowałam thunderbirda i mam problem - po pierwsze - nie wysyła wiadomośći - a jest dobrze skonfigurowany, poprzednio był tak samo i było ok. A po drugie (może się to łączy) nie ma folderu "wysłane". Co robić????

Gość wyrzucić thunderbird
i zainstalować inny program

Gość ratujcie
ale ja go lubię - używam "od zawsze" i się przyzwyczaiłam..... :-( A co polecasz?

Gość ja używam opery

Gość ratujcie
A czy program pocztowy musi być "kompatybilny" z przeglądarką? Bo ja mam firefoxa i nie zrezygnuję na pewno!

Gość ratujcie
Hmmm..... a może i się skuszę? Dzięki.

Gość POOMOCYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muszę kożystać z tej przeklętej poczty w pracy. Mam problem. Miałam zainstalowaną wersję T 3.0.1 . Wszyscy w pracy mają T 2.0.0.24. Moja wersja nie była kompatybilna - nie otrzymywałam obrazków w treści e-maila, co jest mi potrzebne w pracy. Zaistalowałam T 2.0.0.24 i co? Uruchomiłam Tbirda, ale wyskakuje mi okienko z podaj hasło do swojej poczty? Nigdy go nie zakładałam, a w ustawieniach hasła - mam wszsytko odznaczone. Dodatkowo, nie mogę nić wysłać, bo krzyczy o owe hasło. W ustawieniach mam wpisany wybór jężyka - polski = a wszsytko w lewej kolumnie panelu wyświetla mi po angielsku? Jak to przywrócić by nie stracić książki adresowej i bazy e-maili? BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jeśli chodzi o brak folderu
"wysłane" - to u mnie pokazuje się on po wysłaniu pierwszej wiadomości. A co do innych pytań - to nie wiem.... U mnie zawsze instaluje się prawidłowo i bez problemów..... (piszę "zawsze", bo od czasu do zcasu robię format)