Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlodaMamuśka

Prezęt

Polecane posty

Gość to jest hit
to sa wypowiedzi pewnej pani a pewnego topiku: miłej lektury ;):D Witam was platinet my płaciłiśmy 2400 za pobranie komurek i to można pobierać od jednej w moim przypatku jednojajowych ale babeczka pobrała od obudwu s tego co slyszałam przy porodze bo muwila ze jest jeszcze mniejsce w tym pojemniku i wzieła od obydwu dzewczynek a co do corubto oni pomnażają te komurki w zależności od potrzeby i tyle razy ile trzeba to jest na 30 lat a potem dzeci moga same dalej oplacać i kontynłować przechowywaniei przedłużenie umowy ja jestem bardzo zadowolona moge ci podac nazwe banku co my mamy to jeden z najleprzych !A co do oznajmnienia mężowi o ciąży to ja kupiłam malenkie skarpetki i zrobiłam malutki prezent który dostal pod choinkę my długo staraliśmy sie o drugą ciąże bo kiedy postanowilismy że teras możemy mnieć drugie dzieciątko to mi sie mnieśączka zatrzymała i bralam przez 8 mniesiecy leki na wywołanie mni. kiedy co mnieśąc robiłam testy z krwi czy jestem w cią. czy nie bo w czasie brania tego leku możan zajsc i tak sie stało mąż był w delegacji a ja zrobiłam test z moczu i puzniej krwi i nic mu nie powiedzała zaprzeczyłam i nawet troche zagrałam z płaczem aby bylo wiarygodniejsze jak co mnieśąc wytrzymałam do wigili caly mnieśąc nikt nie wiedzał oprucz babci , w wigilie już porozpakowaniu prezetów podalam mężowi ostatninajmniejszy i najważniejszy prezet taki szam dostali moi rodzice ktuży byli u brata w Angli kiedy mąż odtwożył to zdebiał ze szczescia !tak to zrobilam niemugł uwieżyć myslał że to żart hi hi ,ale sie rozpisałam . Daniel 27.11.2002 Natalia i Weronika 26.07.2008 :D Ojej AgateQ gdybys cos powiedzała jakiemus lekażowi w szpitalu to by moze mniał tn zestaw twraz w wielu szpitalach sa zestawy w razie nagłej potrzeby no i te banki nawet w nocy przywożą wystarczyło zadzwonic albo porozmawiac z lekażami w twoim szpitalu jaka szkoda naprawde wspułczuje . :D

Gość to jest hit
albo to: A Zanciu niewiem czy wież sa takie butelki do kaszek i obiadków płynnych z łyczeczką na koncu ktura ma otwór jest mnieka wiec naciskasz na bulelke i wypływa na łyżeczke porcja jedząnka i nie musisz z miseczkami sie bawic niesa drogie kolo 15 zl ja to uzywałam przy starszym i rewelka ale teras sa leprze z mniekimi łyżeczkam i sylikonowe butelki polecam sama musze je kupic .

Gość *******BECZKA*******
tego sie czytac nie da................ ....polecam.....sama je musze kupic......stwierdzenie roku

Dysleksja rozwojowa dzieli się na: dysleksję-czyli specyficzne trudności w czytaniu i pisaniu dysgrafię-czyli bardzo brzydkie i trudne do odczytania pismo dysortografię-czyli specyficzne trudnościu w uczeniu się ortografii I to jest właściwy podział!!!! Z prezentów...hmm jeszcze nie siedzą.. oj chyba nie pomogę :)

dysortografię-czyli specyficzne trudnościu w uczeniu się ortografii i to tej pani dolega a podział znam :/ jej po co ta dyskusja ;/

Gość wlaśnie teraz
w TV4 leci film o japączykach

Gość jaaaaa nie mogę
japąką najlepsze :D Popuściłam az :o

Gość żałosnepipy
ja jestem bardzo ciekawa czy wy wszystkie cipy głupie tak piszecie wszystko ze słownikiem extra poprawnie. No żałość. Jakie nudne to wasze zycie żeście sie uczepiły dziewczyniny i macie żart tygodnia.

Gość żeśmy się uczepiły

Gość ale jajaaa
:D:D:D:D:D:D

Gość o boze nie moge
przez tekst "japąką" placze ze smiechu nie moge normalnie siedze samam i ryje az mnie brzuch boli :D

Gość amozetojuzdzis
żałosne. Potwierdzam. Jak wam sie znudzi popatrzcie sobie na pudełko po zapałkach, tam też tyle smiesznych obrazków

Gość ngydxcnm/oiuuytrfdxbn
hahahahaha dzieki za poprawe humoru