Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę nieufna

Moje kochanie na imprezeie a ja w domu czekam

Polecane posty

Gość trochę nieufna

okropne uczucie, czy ktoś z was też z jakiegos powodu czeka w domu az druga połowa skończy impre?

Gość ahaaaaaaaa
czemu nie poszlas z nim?

Gość 7968802
To Ty jesteś w ciąży?

Gość a mojego wychaczylam ja
a moja polowa jest ze mna

Gość Not perfect wife
Nie posżłam z nim bo to imprez firmowa, a ja z córeczką i synkiem w brzuszku czekam buuuu

Gość 7968802
nie martw się :) czym się przejmujesz? zadzwoń, zapytaj- koedy wróci, bo tęsknicie :)

A dlaczego czekasz, mój facet też czasem wychodzi sam w miasto z kumplami, i ostatnia rzecz jaką wtedy robię to czekanie. Zamiast to albo spotykam się z kumpelami, oglądam film, czytam, robię sobie mini spa, ćwiczę. W zdrowym związku czasem trzeba odpocząć od siebie, żeby się stęsknić i wrócić do ukochanej osoby. Nie rób mu też wymówek że za późno wrócił, bo facet się wystraszy że chcesz zagarnąć jego wolność, zniewolić go

Gość Not perfect wife
Dziei za słowa otuchy, staram się czymś zająć , kąpiel, kafeteria, ksiązka, ale ta myśl, że on sie tam bawi bze mnie powraa, jestem nieufna i to mi przeszkadza. Do pewnego czasu po jego imprezach zawsze znalazłam pretekst do kłótni, teraz staram sie być dla niego miła i pomóc mu zwalczyć kaca. Ale ta nieufność, i podejrzliwość czy jest grzeczny