Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amidos

okropne palenie w ustach ratunku!!

Polecane posty

Gość amidos

Witam wczoraj kupiłam sobie płyn do płukania i pastę ELMEX od próchnicy i jak pierwszy raz zastosowałam ten zestaw to po godzinie miałam uczucie jakby moje dziąsła zesztywniały i mnie bolało mocno... ran obudziałam się z uczuciem jakby mi ktoś przywalił pięścią w zęby ... ostatnio myłam ząbki o 19 godzinie i tak mnie pali i piecze w buzi że nie mogę wytrzymać wszystko w środku mam gorące .. co jest? Dodam że już od dawna stosuje płyny do płukania ale innych firm wcześniej a pastę przeciw próchnicy także stosowałam ale firmy "Lacalut"..

spróbuj zjeść kawałek suchego chleba albo popijaj zimne mleko, może pomoże. i wyrzuć ten shit, co Cię tak urządził.

Gość amidos
ratunku:( obudziła się rano i okazało się że zeszła mi skóra w środku buzi :( i miałam zaschnięte skrzepy krwi :/ chciałam iść do dentysty ale żaden nie ma czasu aby mnie przyjąć :( co ja mam zrobić płucze szałwią ale to nic nie pomaga nie mogę wytrzymać z bólu..:/

Gość renu multi plus
idz na pogotowie!

Gość Jestem z topiku o urynoterapii
Płukanie własnym świeżym moczem podziałalo by przeciwbólowo i zlagodziło by objawy. No, ale zdaję sobie sprawę, że nie każdy potrafi się przemóc.