Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna24

Jestem osoba religijna, ale nie rozumiem nauk Kosciola

Polecane posty

Gość Tu nikt Cie nie dobija faktem
Nie Karol Marks podszywie ;). Nie mam idola, po prostu nie wierze w Boga, tyle :)

Ja nie uważam, że to jest głupie. Jakbym kochała mojego faceta/męża, to chciałabym dla niego jak najlepiej. Tylko bez poniżania - to chyba oczywiste.

Gość padree..
a ja uważam , że żydochazaria ,\nienawidząca kk jak zwykle puszcza jakieś prowokacje , aby małolaty się podniecały i nabierały sie po raz kolejny na tę ich oklepaną gadkę . Im więcej takich pustaków łykających ich te bujdy , tym pewniejsza władza chazarów na takim motłochem , za jaki uważają polaków

Tak właściwie to zgodziłabym się - jeśli seks jest wyrazem miłości -Wtedy nie ma problemu - kocham go i chcę dla niego jak najlepiej, chcę się z nim zjednoczyć. Natomiast jeśli mąż chce sobie tylko użyć żony do zaspokojenia własnych potrzeb, to wtedy absolutnie nie dam się poniżać. Także jestem na TAK, pod warunkiem, że seks jest wyrazem miłości, a nie pożądania i użycia do zaspokojenia swoich potrzeb.

Gość wszystko łykniecie
ktos sobie niby katolicką strone utworzył, a wy już wierzycie że to katolicka. Głąby jesteście i tyle

Gość WolvesLover
Ten regulamin to żart!! Widziałam go na necie! I zauważcie ostatni akapit! Ksiądz nie może uprawiać seksu!!!!! ;/

topik sprzed 4 lat.. a ten regulamin to przecież parodia jest, czytałam cały i miałam niexły ubaw.