Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkaa

Kąpie sie nago ze swoim 16-miesiecznym synkiem, czy to naprawde takie zło?

Polecane posty

Gość malwinkaa

moja mama grozi mi policją. za sam fakt, ze kąpiemy sie razem maly nawet nie patrzy na mnie, ma tyle zabawek i atrakcji w wannie. zastanawiam sie, czy to az takie przewinienie.

Gość a jak myslisz

Gość mamaminusa
jak dla mnie zadne przewinienie

Gość wyluzuj kobieto

Gość A twoja mama
A twoja mama zagląda wam do łazienki? Czy jak?

Gość malwinkaa
tak, bo nie zamykam drzwi - w mieszkaniu cieplo. zajrzala i cala afera. dla mnie to zaden problem, nie widze zadnych podtektow erotycznych - kapie malego , bo tak wygodniej i weselej

Gość a twoja mama
Dla mnie to też nic dziwnego. Normalne. Jakby ssał pierś to norma, ale jak widzi mamę rozebraną to bee. nieładnie. Ojjj polska pruderia. A matce życze, żeby się zastanowiła czym jest krzywda dla dziecka.

Żadne tam zło! Możesz tak robić aż do jego pelnoletności. Potem znajdzie sobie pewnie dziewczynę do wspólnych kapieli i nie bedzie się już chciał kąpać z mamą. :classic_cool:

Gość bzdurakompletna
wyraznie z Twoja matka jest cos nie tak. jestes normalna i dobra matka. ja sie kapie z moja corka czasami maz tez moja corka jest młodsza niz twoj syn.no niechby mi matka albo tesciowa cos powiedziały to by juz wiecej nas nie odwiedziły!!

Gość malwinkaa
dokladnie, po pierwsze jest u nas w gosciach, przyjelismy ja zyczliwe po drugie narobila takiego wrzasku, ze maly sie poplakał ze strachu - a wszystko w imie miłosci do wnuka i checi ochrony przed zboczoną matką sama ma zboczone mysli

Gość llaaalamido
nienormalna jestes , dzieciak kOO**a traume bedzie miał przez Ciebie, co za idiotka- takie jest moje zdanie na ten temat

Gość llaaalamido
jak bedzie miał 12 lat tez koooor**a , bedziesz sie znim kapać????? chore!!!!!!!!!

Gość malwinkaa
jaką tarumę, kobieto, dziecko jest przy mnie, jest tulone i kochane i przy mnie czuje sie bezpiecznie. wiadomo, ze za jakis czas bedzie bardziej swiadomy i skoncza sie wspolne kąpiele, ale zeby robic wrzask teraz? tym bardzej, ze cyca nadal ciagnie.

Gość llaaalamido
skarbie, cyc, a cała matka goła to róznica!!!! mam dwóch synów i nigdy, ale to nigdy bym sie przy nich nie rozebrała!!wszystko ma swoje granice

Gość Natalia vio
No a pomysl troche nad tym, przeciez kazdy ma swoje brudy, to bardzo niechigieniczne. Jestes dorosla kobieta, pocisz sie w ciagu dnia, zbierasz rozne brudy a pozniej wchodzisz do wanny razem z dzieckiem i ono sie w twoich brudach kapie. To obrzydliwe jest. TO ze jest twoim dzieckiem ie znaczy ze macie zyc w symbiozie ze soba.

Gość malwinkaa
bzdurakompletna -- dziekuje, czyli nie tylko ja, bo juz sama zwątpiłam.

Gość wyluzuj kobieto
ta matka twoja jest chora!!! czego ludzie nie wymysla :/

Gość szczrz
mieszkam w Niemczech - tu mnostwo ludzi calymi rodzinami chodzi na plaze nudystow, czyt.: dzieci widza oboje rodzicow nago w jeziorze i sie z nimi w tym jeziorze bawia, wyglupiaja, plywaja. I nikogo to nie gorszy. Znam tez kilka rodzin w Polsce, gdzie czlonkowie rodziny nie krepuja sie swojej nagosci. Na basenie mali chlopcy - tak w Polsce jak i w Niemczech, sa przebierani przez matki w obecnosci ich i innych nagich kobiet. A bywa ze dziewczynki przez ojcow. We wszystkich tych wypadkach dzieci wyrosly na normalnych ludzi, bez traum i schiz. Ergo: mysle, autorko, ze jestes calkowicie normalna :-D

sory ale masz dziwną mame:/...przecież to jak najbardziej naturalne...wiele kobiet kąpie się ze swoimi małymi dziecmi...

Gość malwinkaa
nie, no najpierw prysznic w wannie, a potem juz napelnianie woda. musze przyznac, ze do tej pory mały nie chorował kompletnie na nic. tfu, tfu, odpukac :)

Gość llaaalamido
tak zacznijmy chodzic nago przy dzieciach, jasne...co za patologia...

Gość ja tez uwazamze to nie bardzo
higienicznie. No i przy 16miesiecznym mozna byc golym, ale przy 2-3 latku innej plci to niezrecznie, bo wcale to nie musi byc dla niego mily widok.

Gość malwinkaa
no wlasnie, chodzi o to, ze ja podchodze do nagosci jakos naturalnie, nie krepuje mnie moje cialo, maego tez tak chowam. a tu bach, afera. i serio policją mi grozila.

Gość jaka patologia
Małe dzieci nie kojarzą nagości z seksem.

Gość llaaalamido
tez bym ci policja pogroziła

Gość malwinkaa
nie, podejrzewam, ze jak bedzie mial ponad 2 i 3 latka to takie kapiele sie skoncza, bo jest zbyt ciekawski - teraz go interesuja tylko buteleczki z mydlem, mnie w ogole w wannie nie widzi

Ja się co prawda nie kąpałem z córkami ale kiedyś starsza gdy miała coś ze 2,5 roku weszla do łazienki gdy brałem prysznic. W mieszkaniu ktore wynajmowaliśm nie było zamknięcia w łazience. Zachowywałem sie naturalnie. spojrzała na mnie i powiedziała " O, mas malfefkę!" po czym spokojnie wyszła :D Dla malych dzici nagość jest stanem całkowicie naturalnym.

Gość llaaalamido
małe dzieci nie kojarza...tak, tylko jaK sobie to zapamietaja to juz gorzej..

Gość malwinkaa
no ale co zlego sobie zapamietają?

Gość malwinkaa
malfefka jest super :) dokladnie, dzieci nie kojarza ciala z "brudnym" seksem