Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie małe nic

do wszystkich mającychnuczucia-przeczytajcie

Polecane posty

może i tak ale pomarańczo- sama zobacz ile jest takich historii nawet na naszym forum? widziałaś , żeby któraś skończyła się dobrze? to jak wygrana w totka- dla tak nikłej szansy- nie warto

Gość takie małe nic
Myśle ze jednak coś zostanie. Czasem mi mówił ze nie potrafi okazywac uczuc, nie jest tak wrazliwy jak ja, zebym go tego nauczyła pokazała, sam sobie z tym nie poradzi, ze moze jest mało pojmujący ale chce dobrze.. - czasem potrafil cos wykrzesac z głebi swojego skamieniałego serca :P XChciałam, mówiłam, pokazywałam ale nie potrafie dalej. Do tego trzeba wytoczyć jakąś większa artylerię, której ja nie miałam w zanadrzu. taka walka z wiatrakami, na która zabrakło mi sił.

Gość a ty ike
masz rację :) dla tak nikłej szansy szkoda trwonić życie i autorka to zrozumiała i na szczęście i na zdrowie :) ale mówić o tym nie zaszkodzi

ja patrzę na to inaczej- mówić o tym znaczy- myśleć o tym- a to oznacza wciąż w tym tkwić

Gość takie małe nic
to się skończyło zaledwie kilka godzin temu :) to chyba jeszcze nie znaczy że w tym tkwie... Wiem, ze lepiej mi zrobi jak się wygadam, dlatego napisałam o tym na Kafe ;)

ja ci tylko radzę na przyszłość- wiadomo, że wszystko trzeba przeboleć chociaż- jeśli napisałaś to do niego- on może to odebrać jako próbę zejścia się z powrotem- a ty możesz ulec

Gość takie małe nic
ike--- on może to odebrać jako próbę zejścia się z powrotem- a ty możesz ulec eeee no co ty, nie wydaje mi sie ze tak to odbierze

Gość uhahaa
Nigdy nie wiadomo jak to odbierze, jesli nie potrafi okazywac uczuc i mówic o nich -autorka i tak nigdy sie tego nie dowie. Mnie te słowa dotknęłyby do żywego :O to co napisała, nie wierze że ktokolwiek potrafiłby przejść nad tym do porządku dziennego choćby na chwile sie nad sobą nie zastanawiając.

Gość *sami..*
Ech chyba każda kobieta miała w życiu takiego potworka:O Olać i jeszcze raz olać,a co do listu...to chyba Go nie ruszy... Może jeszcze kretyn cieszyć Cie zabolało jego postepowanie:O Różne gnidy chodzą po świecie.

Gość uhahaa
Jak jednak chciał z nią zostać to raczej nie bedzie się cieszył ze ją to zabolało. Czytajcie z uwagą

Gość uhahaa
ten list bije raczej w niego :O

Autorko: Gdy już znajdziesz swoją drogę, nie lękaj się. Miej odwagę popełniać błędy. Rozczarowania, porażki, zwątpienie to narzędzia, którymi posługuje się Bóg, by wskazać nam właściwą drogę. — Paulo Coelho Brida :)

Gość takie małe nic
dzięki Brunetka ;)

Gość JA11111
z kim ty bylas i co CI w nim imponowalo?

Gość takie małe nic
z facetem :) po prostu sie w nim zakochałam... na poczatku było fajnie ale że jest 'okaleczony' uczuciowo nieświadomie rani innych