Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania232323

Czy w waszych związkach to normalne?

Polecane posty

Gość ania232323

że nie musicie ze soba za każdym razem gadac na gg jak jestescie to oczywiste choc my z reguły rozmawiamy ale ze rozmawialismy do 2ej w nocy a dzisiaj rano ja sie zjawiłam,potem on,był na gg z 10min i zniknał bez 'dzien dobry'? a moze to ja nawaliłam?

Gość sgfsgsd
Nie dramatyzuj. Moze mial malo czasu i nie chcial zaczynac gadki, bo wiedzial, ze na 5 minutach by sie nie skonczylo

Gość my bardzo rzadko
rozmawiamy na gg. Jak dla mnie nie masz się czym przejmować. Może nawet nie widzial, że jesteś dlatego nic nie napisał.

a może wiadomość nie doszła ?? ostatnio nasze kochane gg nawala...moje wiadomości w ogóle nie dochodzą ,a czasem chociaż nie jestem na gadu moje słoneczko jest żółte :/

Gość ania232323
nie pisałam nawet do niego dopiero teraz jak się uniewidocznił to mu cos napisałam

Gość tamarra-x
a po co gadac na gg z facetem? lepiej po prostu ze soba byc obok.

Gość sgfsgsd
Zreszta niektorzy maja ustawione, ze wlacza im sie gadu gadu przy wlaczeniu kompa. Wiec mogl chciec wyslac po prostu jakiegos maila albo sprawdzic rozklad jazdy pociagow, a na gg nawet nie popatrzyl

ale nad czym wy się zastanawiacie. moze nie miał ochoty na rozmowę, moze nie miał czasu ... daj mu troche swobody !!

Gość nic nie wiedząca
my nie rozmawiamy na gg, mieszkamy ze sobą:)

Gość tamarra-x
my tez mieszkamy razem i zadne gg nie jest nam potrzebne. lepiej jest miec ukochanego obok niz na gg:))

niestety, myslę ze autorka nie ma więcej niz 17 lat, tak wiec wspolne mieszkanie odpada ;)

Gość ania232323
niestety autorka ma 23lata i nie chciałaby mieszkac z facetem bez slubu chodzienie-spotkania weekendy owszem ale mieszkanie odpada zycie to nie jest zabawa w dom

23 letnia kobieta powinna byc na tyle dojrzała żeby nie zakładać takich durnych topików wielki problem bo się nie odezwał na gg ... i zastanawianie się co zrobiłaś zle ...

Gość tamarra-x
Rozsmieszylo mnie to "zycie nie jest zabawa w dom". Tylko ten dom trzeba od czegos zaczac. Ja w wieku 23 lat zaczelam wlasnie mieszkanie z facetem, wlasnie po to by sie przekonac jak to jest. Bo na gg mowic sobie "pysiu misiu" to latwo gorzej gdy sie ze soba mieszka i wspolnie stawia czola trudnosciom. To dopiero jest wspolne zycie a nie zabawa na gg i fochy bo nie napisal. Rok pozniej sie pobralismy a teraz mamy juz prawdziwy dom:))

tamara -> dokladnie :) zabawę w zycie i w związek to masz teraz. ciekawe co bys przezywała jakbyście mieszkali razem skoro dla Ciebie gg to wielki problem.