Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda23.

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość jagoda23.

co ma na mysli facet który od czasu do czasu rzuca tekstem; no widzisz jakbys była tam czy siam to poznałabyś x-a czy y-a i byłays bogata czy miałabys takiego a takiego męża.. dlaczego on tak mówi rozumiem że żartuje ale kryje sie za tym coś,to że chce sie mnie pozbyć bo wie że nic z tego nie bedzie czy brakuje mu uczuc?

Gość jagoda23.
?

Gość jagoda23.
no ale we wczesniejszym smsie poslodziłam mu jak nigdy:p napisałam że jestem znim bo jewst inteligentny i przystojny a on z takim tekstem w odpowiedzi.... :( nic z tego nie rozumiem

Gość fgnnfgn
Czuje się niedoceniany i marudzi, domaga się jeszcze więcej zachwytów, trochę tobą próbuje manipulować... Ot, dziecinada.

Gość jagoda23.
jakie jest wyjscie? co najlepsze

Gość eeeeeeeeeela
Mój mąż też tak czasem bredzi :) Zwłaszcza jak przejeżdżamy obok domu mojego ex.Wtedy rzuca hasłem:jakbyś nie była ze mną to miałabyś swój dom,a teraz musisz mieszkać w bloku :( Na początku słodziłam mu,że z nim mogę mieszkam i pod mostem,potem,że ten dom to już rudera jest,a teraz to mi się już nawet tego nie chce komentować:) Przecież nie będę mu cały czas gadała jaki to on cudowny :) Faceci chyba tak mają.